![]() |
Oczywiście ze Rotworm ^^
|
Cytuj:
Rozśmieszyłeś mnie :D Mam 20 rookstayera i najsilnijszym potworem do którego można się dostać jest ... Orc Sperman. |
Moim zdaniem najsilniejszy jest Rot, bo Orca Spearmana łatwo w trapa wziąć ;) Dużym zagrożeniem jest również Wasp ;(
|
Cytuj:
:mag: TiBiA RuLeZ :mag: |
Omg.
Próbowałem napisać [dotarło to zapewne do 40 % tego forum] że [MONSTER]Orc Spearman[/MONSTER] jest silniejszy od [MONSTER]Rotworm[/MONSTER] i [MONSTER]Minotaur[/MONSTER] @Offtopic Stan: Aktywny Gracz Imię: Blood Chidori Profesja: Elite Knight Świat: Nebula Poziom: 12 Skille: 42/41 Name: Blood Chidori Sex: male Profession: Knight Level: 12 World: Nebula Residence: Thais Last login: May 06 2008, 15:13:54 CEST Comment: ..One Shot.. ..One Kill.. ..No Hax.. ..JUST SKILL... //FOREVER// >>>>> CS RuLeZ <<<<<< Account Status: Free Account Wytłumaczysz mi jak na 12 lvl można być EK i to w dodatku bez Premium Accounta? Bo też bym tak chciał:D |
Cytuj:
|
Na roku najsilniejszy jest boss minotaurów The aprentice sheng czy jak sie to pisze :p[CHAR]Rishiana[/CHAR]
|
tak wam powiem:P
Rotworm -zdecydowanie najsilniejszy atak ma z potworow na roku :P Minotaur -ataku nie ma super silnego ale nadrabia do defem :P zdecydowanie ma najlepszy def na roku Orc sperman -niby czasami mu siadzie hit za 30 ale on jest najslabszy z tych 3 potworow poniewaz wystarczy blisko niego podbiec igo bic sprawic aby on uciekal to latwo go mozna ubic a obrazenia zadaje wtedy 2x mniejsze :P i def ma slaby .................................................. .................................................. .................. Mino mag- najsilniejszy potwor na rooku poniewaz na mino magu nawet na meinie i 30 lvlu mozna pasc a co dopiero na roku :P zdecydowanie najsilniejszy Ghoul- to samo tez bardzo silny bo wali combosy w sec smierc i mele :P nawet na meinie moze ladnie przylozyc nie doswiadczonym graczom co do mino maga nigdy nie bedzie mozna sie z nim mierzyc :P na roku bo co by bylo jak by tours mace zaczely z niego ludziom wypadac :PP i |
Cytuj:
tu się zgadzam. jak atakują w grupie (a robią to przeważnie) to nawet wysoki level polegnie. ale Waspa wiele osób nie bierze za silnego. |
A beary mają haste walą nawet po 50 hitów a nikt o nich nie wspomniał... A szkielety wysysają życie i mają żądła :)
|
o lol , mam 32 rookstayera (na kyrze - tam gdzie jest mafjozo - 105-.+) i jakos orc spearman jest najslabszy , je sie wybija jak trolle , a hity nawet nie wchoodza mi , a mino mi wchodza po 5 max , mam pacc i wiem ;p
@offtop mafjozo to jest najwiekszy noob w calej tibii poniewaz nigdy nikomu nie pozwala expic na pacc isle , jak kogos zobaczy to chodzi za nim i mu wszystko wybija az delikwent nie opusci pacc isle X( :evul: SIR MAFJOZO - NOOB :evul: |
niby minohell to postrach , lecz na 5 lvlu można iść na bear room(oczywiście palladnyni :elf:) a ork s to palladyn więc deada można zaliczyć:)
|
sorry za doubla post do kasacjii:(
|
Cytuj:
Oczywiście to była ironia:). Topic: Ja zagłosowałem na orc`a spearman`a, ponieważ czasem potrafi być denerwujący. Gdy na przykład idziesz i bijesz orc`a, a tu spearman wyskakuje i cię zabija:(. A ty nie potrafisz uciec, bo zanim odejdziesz masz już dead:(. |
Mino Mag, Apprentice Sheng i Ghoul. ^.- Taka prawda. Co z tego, że do mino maga nie da się dostać, ale jest na Rooku i zdecydowanie najsilniejszy. ^.-
|
Booozeee
LoL morze mi sie tak podoba jakis klopot?? =))
|
Obecnie rotworm a kiedyś minos minos kiedyś był ciężki ja z kumplem mieliśmy po 7lv i go zabijaliśmy 15 minut rota 8 a orca spermana niecałą minute a czemu tak jest?? minos posiada mocną obrone i atak ale po pewnym update udupili rook tak że prawie każdy cos byłza 10 w minosa z carlin sworda.Rot to mocny potwór gdyż mocno bije jak na rooku nawet za 15-20 a dalej trudno w niego trafić chyba że na full atack ale to strata hp na balanced trafiać trudno a i rot nie potrafi walnąc mocno i często.A orc sperman jest słaby może i potrafi walnąc za 25 ale wystarczy go przyblokować a pada na 4 hity.Uciekając przed 5 minosami zdołąsz jednego odepchnąć i uciec lub zabic.Uciekając przed 2 orcami spermanami wystarczy dać full def i uciekłeś.Ale uciekając przed 5 rotwormami leżesz jak Cie trapną
nie odepchasz je bo sie nie da na full def zabiją Cie nawet w 10 sekund. |
Cytuj:
|
Wg mnie najsilniejszy potworem jest mino - mocny def, duzo hp czasami zabiera mi 40hp czasami 5, dobry do trenienia i trapowania :evul: potem rot malo hp, sredni atak czasami uda mu sie walnoc za 20 A na koncu zbyt doceniany orc spearman który wali po 30dmg 6-7 lv ale dla "wyzszych" lv nie stanowi najmniejszego problemu.
Pozdro PS.Mam 23 lv |
[MONSTER]Najsilniejszy to mino mage[/MONSTER] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |