![]() |
Posiadanie własnego zdania często wiąże się z negowaniem jego przez inne osoby, a co za tym idzie do nawiązania dialogu.
W takiej sytuacji osoby inteligentne podejmują dyskusję, a inne zasłaniają się poprawnością ortograficzną. Sam osobiście zgadzam się z 3 punktem jak i sam mógłbym dopisać kilkanaście powodów dlaczego ten nius jest niusem, ale niech to zostanie tajemnicą poliszynela (oraz osób z conajmniej supportowym dostępem do forum). |
Małżeństwo, oby rozkwitło. A wesele ma być też niczego sobie, do białego rana! : )
|
Baba
SZkoda Raya. Ten chłop to żyjąca legenda tego forum! Pamiętam jak jeszcze nie był modem a przeglądałam wtedy już niektóre tematy. Ray wielkie dzięki za wkład w tworzenie tego forum. Niech wam Bóg błogosławi!
P.S Za każdego skasowanego keylogera niech ci Niebiosa dadzą potmoka :D |
Zdrowie :evul:
|
Cytuj:
|
Vivat!
Vivat! Vivat, młoda para!:crusader:
|
Niech żyją nam, życzę ci wszystkiego najlepszego, łohoho albo i więcej.
Zasłużył się, aby otrzymać godne pożegnanie AMEN |
Jak to mówią gl & hf :D
Powodzenia na nowej drodze życia brachu! |
Ja szczerze tpo nigdy go nie widziałem. Ale Good Luck!!!!!!!!
|
Gratuluje i życzę powodzenia na nowej drodze życia. Dużo zdrowia i dzieci.
|
Najlepsze co w takim momencie można życzyć, to tylko to, żeby Twoje dzieci nie grały w Tibie.
|
Najlepszego.
|
Drogi Raynoldzie!!!
Życzę Ci wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia. Żeby niczego wam nie brakowało i żebyście mieli duuużo kaski, choć nie jest ona najważniejsza, ale od jej nadmiaru głowa nie bol :)i. I pamiętaj - w życiu najważniejsza i najcenniejsza jest miłość <3 |
Cytuj:
Sto lat Sto lat niech żyją żyją nam! Co ja gadam Dwieście lat Dwieście lat niech żyją żyją nam nie to też źle Trzysta lat Trzysta lat niech żyją żyją nam :D |
UP: w sumie z tym dzieckiem to chyba najlepsze życzenia ! :p
|
Good luck and have fun ;P
|
cóż all najlepszego nowożeńcom:D
PS wczoraj też miałem wesele<kuzynki nie moje>:D |
Co tu życzyć... Oczywiście wszystkiego najlepszego i powodzenia w małżeństwie ;)
|
Z calego serca zycze powodzenia :D
btw. dzis moi rodzice maja 30 rocznice slubu :D Rox?:cup: |
1000 lat!
Najlepszego!!! Do konca swiata i 1 dzien dluzej <Owsiak ;]>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:14. |