![]() |
Możesz sprzedać na allegro:D
Moja propozycja, żeby w update osłabić palla bo teraz jest o wiele wiele lepszy od knighta. Przedstawie to w 10 punktach, choć jest ich chyba ze 100;p 1. Ma większą średnią od knighta (ja mam na knighcie 85 sword, kolega ma na palu 78 i bije mocniej średnio lol) 2. Skille rosną mu 3x szybciej!!!!!! oOoOoO 3. Wydaje dużo mniej na leczenie (ponieważ bije z dystansu i nie dostaje tyle hitów co knight). 4. Ma dużo tańsze leczenie. 5. Bije praktycznie za darmo (royal speary kosztują grosze) 6. Może expić na lepszych potworach na tym samym lv co knight. 7. Może solować potwory na dużo niższym poziomie niż knight 8. Jest dużo lepszym charem do pk od knighta. 9. Nie musi wydać dużo kasy na eq. 10. Więcej zarabia od knighta. |
@Up, aczkolwiek Knight lepiej sobie radzi w ciasnych pomieszczenich;)
|
Ja wpadłem na pomysł dodania nowego addonu dla kobiet (niestety nie wymyśliłem jeszcze męskiego odpowiednika), a mianowicie chodzi mi tu o outfit wiedźmy.
Misję robilibyśmy u NPC "Wyda" Na bagnach oraz u tej drugiej na zachód od kopalni dwarfów. Oto przykłądowe misje: 1. Dostarczenie witche's broom (można zamienic za blood herba u wyda) 2. zebranie (tylu i tylu) witches cap mushroom. ... Te misje,były by żeby usyskać dostęp do outfitu. Dodam, że wiedźma była by na początku bez czapki. Addon 1: Czapka 1. Hat of the Mad 2. 30 Black piece of cloth (wypadało by z BK) 3. 50 Beholder Eyes Addon 2: Księga zaklęć w ręku 1. Wyszytkie tomy (puprle, red, green, itp.) Co o tym sądzicie. Moim zdaniem nie głupi pomysł, tylko niestety nie mogę wymyśleć męskiego odpowiednika. |
Męski odpowiednik wiedzmy? Proponuję wiedzmina:D
|
Cytuj:
|
Mam nadzieję na dalsze wyrównywanie profesji gdyż mam dużo postaci na których testowałem co sie działo po up'date. Nie wiem co oni wymyślili ale mam nadzieję na wielką niespodziankę w postaci nowego systemu magii ponieważ prawdopodobnie nie cofną tego co już postanowili w Summer up'date módlmy się ,żeby było to coś czego nikt sie nie spodziewa :)
|
Cytuj:
Ad.2 Nie 3, a 8. rofl Ad.3 Ale jak dostanie combo to lezy. Ad.4 Tansze, ale czestsze Ad.5 Bron knighta kosztuje RAZ. Ad.6 Ale knight zakampi sie uhami i siedzi na zolwiach tydzien Ad.7 Moze, i co? Ad.8 Widziales co robi 4 knightow z 60+? Miazga. Ad.9 Do 70 levelu biegalem w psecie i tym co znalazlem/zloocilem/wyciagnelem z questow. Nie potrzebowalem megaproseta. Ad.10 Jak sie nie umie grac, to i sorcem zarobie wiecej niz ty kina. |
Wszystko co napisałeś jest za przeproszeniem gówno warte. Bez obrazy manzzz;p
1. Best hitem to się możesz tylko pochwalić, do expienia liczy się średnia. 2. Poczytaj pierwszą lepszą stronę o skillach to będziesz wiedział, że rosną 3x szybciej. 3. Większość potworów zadaje największe obrażenia atakiem w zwarciu, pal jak zna kombo potwora i wie kiedy się uleczyć to nie powinien paść (chyba, że na lagu) 4. Na których potworach pal musi się częściej leczyć niż knight? Oświeć mnie. 5. Po pierwsze nie raz, bo w razie deada możliwe, że będzie ją musiał kupić jeszcze raz (a po drugie koszt sova czy sca jest większy niż pal wyda na royal speary przez rok). Pal płaci za hit, ale mimo to zarabia dużo więcej od kiny. 6. Co mają żółwie do mojego pytania?;p 7. To samo:D 8. A widziałeś co robi 4 palkow z 60+? Na pewno dużo więcej niż 4 knightów. 9. Znów odpowiedz nie na temat. 10. Tu znów odpowiedz nie na temat. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale jakim cudem się palem może nie zwrócić? Chyba celowo dajecie się bić przez potwory.
|
mezowski86 zrób pala pogadamy ... każdy ma swe plusy ... btw. grałeś palem przed tym updatem? Widzę że nie ..
|
Cytuj:
@down: mezowski mowil ze palem nie da sie miec waste, a ty go skrytykowales, wiec jakos tak zrozumialem ze sie z tym nie zgadzasz, jezeli błędnie zrozumialem to sorry ;) |
Czy ja powiedziałem że można mieć waste pallem? No chyba że jest się jakimś artystą lub stawiamy na exp a nie kase(tak zwane pg!)
|
Ta żeczywiście mieć trudno waste pallem...OMG
jeden z wielu przykładów: Idzieszz ek na demy we 2...15 bp mf[16 około] bp of power bolts =23k około.. Ok a co jesli akurat an respie brak loota i nic nie poleci? Racja to jest mały waste ale jest |
Proponuję zmienić nazwę tematu na "propozycje na upek, czyli koncert pobożnych życzeń" i przykleić go. Będę mógł się wyżyć :P :evul:
|
Cytuj:
To dlaczego najlepszym magiem w tibii jest knight?? KNIGHT 9 MLVL = 11 809 600 spalonej many (już są cztery 10 mlvle w tibii, to jeszcze 2 razy tyle many prawie jest:P respekt) PALLADYN 27 MLVL = 9 768 880 spalonej many DRUT/SORCERER 85 MLVL = 11 979 980 spalonej many Nie musze przypominac ze np na tibi.pl by byc na ss mag/drut musza miec 80 mlvl a pall 24! A to o ladnych kilka milionów many mniej niż knight. Nie będe tu podawać jak wygląda gra palkiem jak knightem bo nie o tym ten temat, chciałem tylko przyznać rację tym co mówią ze palki mają najłatwiej pozdro. A co do update, skoro w ostatnim dodano knightom i palkom 15% siły, to teraz magom i drutom dodać tez 15% i po sprawie:P Ps. Jak ktos chce polemizowac to podam fajne przykłady, teraz nie widze sensu. Chodź wkurza jak widze palka 120lvl expiącego se na na luzie na goromie, jak kiedyś to robil slynny MDW, tylko że on mial ponad 200 lvli więcej. |
No i co z tego że napisałeś te propozycję.
Skoro CipSoft i tak nie wejdzie na forum.tibia.pl i nie przeczyta tego tematu. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |