Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Ghazbaran owned Candia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148404)

!~Gangsta~! 22-09-2007 19:15

5% skill and 95% luck.

Jancia 22-09-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tynkaaa__ (Post 1662678)
na celeście też był, ale nie zdążyli ubić :/
znikł xDD

sieka ostro ten ghazzi, ile expa poszło??

nie prawda :) nawet nie mieliśmy zamiaru go zabić 8o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukaszek14 (Post 1663033)
bardzo dziwne... ogladnalem film, poszedlem do babci, wracam i avast na start " ze wykryto trojana " hmm .... nie mowie do autora, ze film ma keya, ale to dziwne, ze tak nagle mi wykrlo konia, a nazwa tego jest taka sama jak od owntibi, ze podobna nazwa do procesu systemowego

jesteś śmieszny :)

Soulmann 22-09-2007 19:21

Cytuj:

bardzo dziwne... ogladnalem film, poszedlem do babci, wracam i avast na start " ze wykryto trojana " hmm .... nie mowie do autora, ze film ma keya, ale to dziwne, ze tak nagle mi wykrlo konia, a nazwa tego jest taka sama jak od owntibi, ze podobna nazwa do procesu systemowego

Ta, wszystkich was już shackowałem.

2k downloads, 2k plejt setów, rlz!

Serio - film zamieściłem prosto z TibiCAM, w kilka sekund po zabiciu Ghazbarana, nie miałbym szansy podpiąć czegokolwiek.

Str4t0s 22-09-2007 19:32

I kolejni Polacy wpisują się na karty historii tibii. Ładnie. Tylko loot jakiś nie ten teges.
Samo w sobie pokonanie tak silnego demona o którym mówiono że jest niepokonany to nie lada wyczyn.

Harri 22-09-2007 19:33

Candii gratulujemy zabicia Bossa!! :->
Cipsoftowi gratulujemy zrobienia miliona bezużytecznych broni (z jednoręczną maczugą, przy której lepiej nie nosić tarczy) na czele...

Gratz :)

Vadem 22-09-2007 19:46

Cytuj:

To przez Twoja babcie !!!

Jiartsejre 22-09-2007 19:57

Poul Nohan here
Szczeże to mam do powiedzenia tylko tyle ze Sio maikerzy przestali mnie siowac, tak bym moze nie padl cóz stało sie ! Tylko szkoda ze ten cały Darkseph nie chce mi dać nawet 2kk za to ze ma Demonbone :P żal X(

Ancient900 22-09-2007 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiartsejre (Post 1663111)
Poul Nohan here
Szczeże to mam do powiedzenia tylko tyle ze Sio maikerzy przestali mnie siowac, tak bym moze nie padl cóz stało sie ! Tylko szkoda ze ten cały Darkseph nie chce mi dać nawet 2kk za to ze ma Demonbone :P żal X(

mdw here

poskładałbym ghazbarana solo ale nikt nbie chce mi bloknonc ;/;/;/;/

Snib'ek 22-09-2007 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiartsejre (Post 1663111)
Poul Nohan here

Poul ma inne konto na tym forum.

Jiartsejre 22-09-2007 20:09

Nie wierzycie ??

~~*~~
V-ictory
A-mbition
N-obilty
D-etermination
E-fficacy
T-rust
T-olerance
A-llegiance
~~*~~
FIRST WHO BLOCKED GHAZBARAN !!!!

Jiartsejre to ja :P

Zobaczcie moj comment na tibia.com
tamte konto mi usuneli ...X(

Palus92 22-09-2007 20:16

;o

Czy ktos odpowie na moje pytanie ??? Filmik w połowie sie urywa, tzn. wszystkie filmy w tibicam sie urywaja. :(
Żal.afryka poprostu... ;(

Nacpany_Wlodek 22-09-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiartsejre (Post 1663138)
Nie wierzycie ??

~~*~~
V-ictory
A-mbition
N-obilty
D-etermination
E-fficacy
T-rust
T-olerance
A-llegiance
~~*~~

Jiartsejre to ja :P

Zobaczcie moj comment na tibia.com
tamte konto mi usuneli ...X(

Skopiowałeś kogoś comment z Tibia.com - brawo!

@topic
Gdyby Paul~ padł dużo wcześniej nie zdołaliby go ubić, zresztą było widać jak później zaczęli niektórzy od razu padać. Jednak gz :D

Ps. Staty fajne - wygląd zjebany tej nowej broni

DevilD 22-09-2007 20:27

zastanawia mnie jedna sprawa Poul woła zeby go siohali a chwile pózniej na gc: 19:10 Estroz [185]: dont sio him
o.O

Grimp 22-09-2007 20:31

Zobaczcie Sobie commment Poula Nohana na tibia.com

(...)
D-etermination
E-fficacy
T-rust
T-olerance
A-llegiance
~~*~~

Jiartsejre to ja
(...)

A potem staraj się zabłysnąć.

Szacunek dla Poula za pierwszego Gazbarana, gdyby został sioknięty, uhniety, to by nie padł. Ech, ekipa troche nieogarnięta... Widać że nie siedzieli na jednym vent. Najpiekniejsze była jak Estroz napisał "Dont sio him" gz dla tego pana...

Potwierdzam Darkseph, albo raczej Darksęp nawet nie chce nic rzucić Poulowi, ech widzę jednak że ta przyjaźń o której go zapewniał to mit...

Estrozek 22-09-2007 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1663176)
Zobaczcie Sobie commment Poula Nohana na tibia.com

(...)
D-etermination
E-fficacy
T-rust
T-olerance
A-llegiance
~~*~~

Jiartsejre to ja
(...)

A potem staraj się zabłysnąć.

Szacunek dla Poula za pierwszego Gazbarana, gdyby został sioknięty, uhniety, to by nie padł. Ech, ekipa troche nieogarnięta... Widać że nie siedzieli na jednym vent. Najpiekniejsze była jak Estroz napisał "Dont sio him" gz dla tego pana...

Potwierdzam Darkseph, albo raczej Darksęp nawet nie chce nic rzucić Poulowi, ech widzę jednak że ta przyjaźń o której go zapewniał to mit...

Dont sio him! xD
Well, if he lost the loot ok, his problem, cause he killed it with my tactic(well, bit changed but my tactic) and he didnt blocked till dead, poul cayan and me did it : <
I asked about cash for bles to seph and he said ok, this is all that i want, 2kk for these shit? why only nohan must have the chance to get it? without cayan and me loot can be more death bodys, no more.

Ps.i dont know if u even can understand this, since u have almost same pl skill than me.

\\Mr Raist(ye, me no pl blz)

>>>Mazix<<< 22-09-2007 21:03

@up
Nie zakukałem
@Jar~
Jak chcesz żebyśmy ci uwierzyli, to jedziesz ze screenem.
Jak obejrze to zedytuje bo narazie przeinstalowałem windowsa i nie moge ściągać plików (tylko na razie).

Kejmilo 22-09-2007 21:07

@up: http://www.tibia.com/community/?subt...e=Poul%20Nohan

Looknij na jego commenta, a potem na nick na forum...

Khazul 22-09-2007 21:07

Nooby glupie, Jiartsejre to Poul -.-

tak Poul, to ja Karol :P

x3h0 22-09-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez !~Gangsta~! (Post 1663043)
5% skill and 95% luck.

Rozumiem Cię ale troche inaczej, akurat dziś.
50% skill and 50% luck :p

Etoric 22-09-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez x3h0 (Post 1663266)
Rozumiem Cię ale troche inaczej, akurat dziś.
50% skill and 50% luck :p

bahahahhah ja bym dał 1% skilla i 99% szczęscia, bo żeby poległ kolejny bloker to by wszyscy weszli pieterko wyżej i papa(; Pod koniec to już była czysta desperacja, wiec prosze nie mówcie mi że to polowa sukcesu zależała od skilla, bo go tam nie było.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04.