![]() |
lt. Kerrigan - SC, Brood War
Jaina Proudmoore - Warcraft3 Arthas - Warcraft3 ( koles robi nieziemski klimat ) Garret - Thief perelki: Tifa / Aerith - FF7 i nade wszystko: Caleb - Blood2 ( pamieta ktos to jeszcze ? :D ) |
Hmmm...
Nihlathak (dobrze pisze?:P) z Diablo II. Aneglina Jolie yyyy, a to nie ta bajka :P:< Eh, nic nie wymysle, co mnie tu męczycie musze sie na niemiecki uczyc! xd, jutro edytuje o trzeźwym umyśle :) i nie czepiajcie sie, że spamuje bo napisalem conieco ;D |
Muj bohazero
Ja lubie Amidamaru z shaman kinga poniewarz on dobrze walczy tymi mieczami on jest :cup: I hitman jest tez dobry bo on jak strzeli w kogos pare razy to zdyhaa:evul:
|
Cytuj:
off topic:Ja grałem o ile sie nie myle :) Tam byl Ice, Firen i.t.p? Topic: Max Payne ziom z charakterem wrobili go zabili rodzine ale nie dal za wygraną.... Gordon Freeman- niby naukowiec ale ma jaja :) Logan (Chrome)- Zawsze stawia na swoim :> Lance Vance z gra zawsze nie zle jaja robi :P Lara Croft- Niezla laseczka co kopa ma niezlego :) |
Corvus z Heretica II. Baurus i Jofre z Obliviona, Ace Ventura z przygodówki dla dzieci o tytule "Ace Ventura" ;). Kai z GG:Isuka i oczywiście Jack of Blades z Fable: The Lost Chapters ;).
|
May z Harvest Moona: FOMT. Taka mała, upierdliwa dziewczynka z warkoczykami ;-)
|
Niech bedzie:
April Ryan- The Longest Journey- calkiem przyjemnie sie nia gralo ;) Guybrush Threepwood- seria Monkey Island- tego goscia nie da sie nie lubic Kyle Katarn- seria Jedi Knight- wiadomo... chyba jedyny jedi z takim dystansem do tego co robi ;) (-Luke: Czuje jakies zaburzenia mocy... -Kyle: przeciez ty wciaz czujesz jakies zaburzenia...) |
@up
To było w SW:JA? BTW kijowa fabuła tam była :D. Mój ulubiony bohater to Sam Fisher ze SC i Garret z Thiefa. |
Mening z ATOM :P(bajka na jetix) <Joulen!>
Marcus z fallout 2 Morte z planescape: torment :) (mam jego czaszke xD) |
Snake z MGS
A i no Ryszard z Twierdzy Krzyżowca. |
Garret z Thiefa - najlepsza postać w jaka sie wcielałem. Thief rządzi! :)
Pozatym: - Blood Rayne - Lord Neverar z Morrowinda - Doom Trooper z DOOM'a - Constantine z Thief 1 - wiecej nie pamietasz prosze o pokute i rozgrzeszenie... xD |
Duke Nukem z Duke Nukem 3D. Pamiętam jeszcze jako przedszkolak zagrywałem się w "Djuka"(mama wpisywała mi kody bo nie znałem jeszce wszystkich literek ;p), podobały mi się jego teksty mimo ze ich nie rozumiałem ;p
|
Cytuj:
|
Katt z Breath of Fire 2
Powód - Tu nie trzeba dawać żadnych powodów! Ona po prostu sama w sobie była TheBest! :) |
Najlepszy jest
Prince of Persia-no chyba nie musze mówić z jakiej gry;] Bezimienny-z Gothica Garret tez wymiata Bielik z KotoR;] Martin Septim ciekawe czy wiecie z jakiej gry;] hm... kto jeszcze no moze Diego i Lee z Gothica no to chyba wszyscy |
Illidan z warcrafta 3
Ludziki z Contry Keldorn z BGII Legolas z battle for midle-earth 2 |
Ok, moje->
z gier w które najczęściej gram-> SW:KOTOR-> HK-47, który takie teksty wali że ja niemogę (na ludzi mówi np "meatbags"(kupy mięsa) xD)] Reszta SW: Kyle Katarn-> Starwarsowy Chuck Norris, twardziel który zjada na śniadanie płyty chodnikowe. BaldursGate2->Beholder z którym trzeba się pokłócić o taką skrzynkę... leżałem ze śmiechu podczas tej rozmowy. BaldursGate2->Aerie... nie wiem czemu, ale fajna taka. Delikatna, ładna kobieta, która jak już przyjdzie co do czego daję takiego kopa w dupę... :D FreeSpace2->pilot Bety 2 w misji 3 (chyba miała tytuł "Złapać Iceni", który takie teksty walił i wyzywał Dowództwo od debili :D Hegemonia Żelazne Legiony->Yoshimo Sakuzo Morrowind-> Tylko On Tu Stoi |
Cytuj:
A z innych gier... Harold z Falloutów też miał charakterek. |
ktoś tam tam up napisał o Kylu Katarnie, hehe popieram :P ostatnio widziałem "Star Worms Comedy part 2nd" ten koleś co robił te animacje wymiata :P a teraz ja:
Bezimienny z Planescape Torment , chce być oryginalny nikt go jeszcze nie wymienił, a on jets całkiem całkiem ziomek w dresiku, Cała ekipka z IceWind Dale 2, Quartz z America's Army 2, hm... a no i oczywiście ja ze Star Warsów :) pozdro |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |