Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Konkurs Filmoteka Tibia.pl - Wyniki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=149189)

Etoric 30-09-2007 21:11

Sprawa Wyjaśniona, do kasacji

Raaell 30-09-2007 21:18

elo wali mnie ze to spam i je**e mnie ten kubek ale chce wiedziec dlaczego jakis noob co zrobil film w 2 min wygral z moim filmem

niekumam poprostu jakim cudem moze naruszylem jakos regulamin? :confused:

jak juz zrobiliscie konkurs to oceniac mogliscie pozadnie

szkoda, ze taka plama bo niespodziewalem sie ze moj film i moja praca niezostanie wogole doceniona

w II edycji do***bie wam taki wmv ze albo wygram albo ta sprawa sie CBA :D

Michalusik 30-09-2007 21:22

gratulacje wszystkim :)

Etoric 30-09-2007 21:33

Do kasacji

DDoS 30-09-2007 21:43

Cytat ze zgłoszeń:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raaell (Post 1640076)
Zle popatrzylem na regulamin forum.tibia.pl. Zrobilem 2 wersje tego filmu w ktorym zmienilem poprostu Nick zamaist "Mercator" na "Raaell" mam nadzieje ze niebedzie to powodem nieuzwglednienia tego filmu poniewaz duzo wysilku i czasu poswiecilem na zrobienie tego poradnika pozdrawiam Mercator.

[Jezeli bedzie potrzeba moge potwierdzic w jakis sposob ze konto Raaell i Mercator jest moje :P]

Poczytaj w regulaminie trochę - 1 użytkownik = 1 konto na forum.

Raaell 30-09-2007 21:57

O jesli to bylo powodem to dzieki

wiele to tlumaczy next time nie bedzie raczej takiej sytuacji

btw konto mercator zostalo zrobione poto zeby glowny bohater filmu i uzytkownik forum byly takie same no ale ok

kk bb juz wiecej sie niewypowiadam w tym forum

poczekamy do next konkursu :cup:

elysiaforever 30-09-2007 22:00

Gz all
This is how we do na 3 miejscu :)

Michalusik 30-09-2007 22:24

Film powinien być jak opowiadanie, mające wstęp, rozwiniecie i zakończenie, mój film to ma. Ba, muzyka była dobierana i zmieniana kilka razy, wybrałem najlepszą która pasuje do wszystkiego, nie do pojedynczej akcji. Film z tibii to film z tibii i nie może się w nim znaleźć multum efektów, tak też uczyniłem efekty były odpowiednio dobrane do szybkości akcji, bądź kolorystyki trenu.

Gdyby wszystkie filmy były robione w taki sam sposob, konkurs byłby naprawde na wysokim poziomie.

Pozdrawiam
Michalusik

@Etoric
wielkie sorry.. ech... co robi szybkie czytanie postow (nie polecam) wybacz =\

Femqa 01-10-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michalusik (Post 1675070)
Film powinien być jak opowiadanie, mające wstęp, rozwiniecie i zakończenie, mój film to ma. Ba, muzyka była dobierana i zmieniana kilka razy, wybrałem najlepszą która pasuje do wszystkiego, nie do pojedynczej akcji. Film z tibii to film z tibii i nie może się w nim znaleźć multum efektów, tak też uczyniłem efekty były odpowiednio dobrane do szybkości akcji, bądź kolorystyki trenu.
Gdyby wszystkie filmy były robione w taki sam sposob, konkurs byłby naprawde na wysokim poziomie.

jakbym ja tak nie zrobila...

Heram_Elion 01-10-2007 16:50

zalll

Ludzie trudno wygrali Ci co wygrali... A wy placzecie jak by wam lizaka zabrali a najabrdziej szkoda mi komentarzy na youtube.com ktos napisal ze "film ten juz byl tu 4 lata temu" Fajnie ze 4 lata temu byly takie addony widac internet od dwoch dni w domu :) Albo mieszka na wiosce i wiadomosci dochodza troche pozniej.... NABY....

Michalusik 01-10-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heram_Elion (Post 1675673)
a najabrdziej szkoda mi komentarzy na youtube.com ktos napisal ze "film ten juz byl tu 4 lata temu" Fajnie ze 4 lata temu byly takie addony widac internet od dwoch dni w domu :) Albo mieszka na wiosce i wiadomosci dochodza troche pozniej.... NABY....

Ktoś widac był zazdrosny... i nie umiał docenic mojej pracy, nazwywajac dzielo plagiatem...

Pozdrawiam
Michalusik

Eneris 01-10-2007 17:55

Drodzy Moderatorzy Tibia.pl

Zostaliśmy poinfomowani przez anonimowych obywateli o popełnieniu przestępstwa przez moderatorów strony faszystowsko-erotycznej Tibia.pl. Przestępstwo miało charakter korupcyjny, do przestępstwa miało dojść dnia 25.09.2007r, mianowicie moderator o pseudonimie "Ryba" miał dostarczyć dwa kartony Jogurtów oraz 2 batony marki "Snickers" moderatorowi o pseudoniemie "DDoS" za wygraną w konkursie filmowym. Całe zajście mało przebieg podczas spotkania sekty "Tibia" w jednej spod Warszawskich willi. Centralne Biuro Antykorupcyjne wzywa wszystkich moderatorów do wstawienia się na zbiorowe przesłuchanie w dniu 5.10.2007 w siedzibie centrali.

Jarosław Kaczyński.

a teraz wygram konkurs na najgłupszy post roku ??

DDoS 01-10-2007 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 1675773)
Drodzy Moderatorzy Tibia.pl

Zostaliśmy poinfomowani przez anonimowych obywateli o popełnieniu przestępstwa przez moderatorów strony faszystowsko-erotycznej Tibia.pl. Przestępstwo miało charakter korupcyjny, do przestępstwa miało dojść dnia 25.09.2007r, mianowicie moderator o pseudonimie "Ryba" miał dostarczyć dwa kartony Jogurtów oraz 2 batony marki "Snickers" moderatorowi o pseudoniemie "DDoS" za wygraną w konkursie filmowym. Całe zajście mało przebieg podczas spotkania sekty "Tibia" w jednej spod Warszawskich willi. Centralne Biuro Antykorupcyjne wzywa wszystkich moderatorów do wstawienia się na zbiorowe przesłuchanie w dniu 5.10.2007 w siedzibie centrali.

Jarosław Kaczyński.

a teraz wygram konkurs na najgłupszy post roku ??

Oj prawie, no prawie a mnie prześwietliłeś, no cóż ale nie ma moderatora o pseudonimie "Ryba" + "DDoS" ma uczulenie na orzeszki :).
Jako nagrodę mogą być punkty?? :D

Harpun 01-10-2007 18:21

Zażarte głosowanie na fm mieliście? ; p

Descartes 01-10-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DDoS (Post 1674981)
Poczytaj w regulaminie trochę - 1 użytkownik = 1 konto na forum.

Tylko w przypadku bana

SirPawi 01-10-2007 23:48

Eh

Pewnego Dnia włączam tibia.pl. patrze a ty jakieś rozwiązanie konursu.
Oglądam te nieszczęsne filmiki ... patrz a tu:

II miejsce: Ryba film "Hagemonia Tibia.pl" | LINK (mp3 512MB + kubek Tibia.pl)

ciekawie oglądam...
PODZIELAM OPINIĘ RYBY!!!! X(
Nie umiejętność korzystania z opcji "SZUKAJ" przez dużą cześć tibiijskiej populacji ( szczególnie tibia.pl) NAPRAWDĘ denerwuje !!!!! Tzn. "Dzieci Neo"
stały się PLAGĄ!!! Aż mi się chce płakać .....
(ja gram na non-pvp) gdy ja sobie spokojnie trenuje a ty jakiś NOOB przechodzi i mi zabije mojego potwora treningowego , a potem mnie obraza .... Powinno być jakieś ograniczenie wiekowe :>
Ryba POPIERAM CIĘ!!!!

evolucja 02-10-2007 21:49

Następnym razem w regulaminie powinniście napisać:
Minimum regulaminowych prac- 30.

Oglądałem tylko filmiki z działu poradniki i żaden nie był perfekcyjnie zrobiony. Po prostu WMV, kilka kliknięć, uderzeń w klawiaturę(bez naciskania przycisku "ALT) i mamy super mega wypasiony filmik którego właściciel będzie się cieszył nową MP3... Na pewno wszyscy zauważyli, że nie było NAPRAWDĘ super wykonanego filmu....

Kshaq 03-10-2007 14:57

@up
Wybacz, ale ja się starałem przy robieniu mojego filmu. Powstały chyba 4 lub więcej wersji. Nie było łatwo wszystkiego dobrze nagrać, zaplanować... Jedyne co z mojej strony mi się nie udało to kompresja nagrania z tibii, przez co kontury liter są lekko niewyraźne, ale czytelne...

Kamae 05-10-2007 13:35

Ale te filmy z kategorii 'humorystyczne' to porażka ;/ Naprawdę nie było lepszych prac?

iGeneration 07-10-2007 13:47

co za typ dał cloy'owi 1 miejsce x/ film ryby był 3 razy lepszy...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36.