![]() |
UP@: Błędy celowe (tak jest "śmieszniej"...).
Ja kce pyć iful trullem! <rekrutacja off> :P |
lubie bardzo
http://img220.imageshack.us/img220/5...bieorceto2.jpg
@kalasanty ty nie lubujesz sie w orcach ;OOOOOOOO |
Matrix rlz, nadrill i misza ralez, no i zabić froda.
@Up No mamy już usera co kocha ten fejk xD. |
HmM... nie wyszło wam. Widocznie sztuką jest nawet zrobić fake aż tak zły, że aż dobhy...
Btw. to naprawdę jest niezgodne z regulaminem ("pkt 1 ppkt f""pkt 1 ppkt c" i się zastanawiam nad dwoma jeszcze) :< Thor powinien podać się do dymisji... Baa... pewnie zaraz ktoś mi powie "To ja jestem prawem! Ban!". Zobaczę jak długo to potrwa. |
Nvm, to było do Thora, a on usunął już swoje posty. ;<
@down: a teraz wymień nowych, którzy byli tak zajebiści jak my. ... ... Nie ma? ;< Ten fejk ma ukryty sens. Chyba. W każdym razie Nabijew też miał. |
1.
dwaj dobrzy fake'owcy próbują zrobić zły fake taki jak robią nowi i nieobeznani w fake'ach wychodzi im mega hiper super słaby fake i zbiera oceny 9/10,10/10 2. jeden nowy i nieobeznany fake'owiev robi fake z orcami superhero,starą trawą i innymi błędami zbiera bluzgi i oceny 0/10 powiedzcie mi czemu tak jest? @fake 0/10 mnie to jakoś nie bawi @up chcesz mi powiedzieć że zbieracie tak wysokie oceny bo jesteście zajebiści i ludzie boją się dać niskiej oceny bo zaraz zostaną zbluzgani? Ps. czy gdzieś w regulaminie nie było napisane że nie można robić fake'ów specjalnie słabych fake'ów chociaż umie się lepsze? |
Cytuj:
|
@2up, ja daje ocene ironicznie, dla rotfla, a tak naserio moja ocena to 0/10 bo ten fake to dno, a poza tym dwaj naj fake'owcy tak sie kompromituja, mnie to malo smieszy. Ale robta dalej, zobaczymy co z tego wyniknie...
|
Nie chcę być niemiły, ale imho nawet ironia nie wyszła.
/Ghand |
@2UP
Może ten pan ma racje?? Są inaczej traktowani bo: 1.wszystczy zorientowali sie ze to żart? dlatego tak mówią? 2.normalny user zostałby zbluzgany bo wszystcy by mysleli ze to na serio.. 3.Jedni uważają ze to zabawne...Inni na odwrót... |
300 orcow wymiata !!! wstawiam do podpisu !!!
@topic http://img229.imageshack.us/my.php?image=img1828st1.jpg ;( My Hcemy Dalrze opowiesici !!! |
za malo orcuw :(
|
Najepszy fake na forum 10/10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!1!!1111:c up::cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o8o8o8o:baby:
|
Nastepny fake'i typu "300 orcuf atakuje tibbie". A patrąc na ortografie to mi sie wydaje że macie 17 lat ale siedzicie w podstawowej za j.polski. Sami spójszcie "istniJOM" "krulu" i czy nie macie "fake font conventera? tak trudno ściągnąc? takie fake'i robił mój 7-letni kuzyn któremu zapomniałem właczyć Fake Font Conventera. i jeszcze jedno "do króla ma powiedzieć "Czesc Królu?" Chyba" Witaj królu" A ten fake'i to pośmiewisko obejrzyjcie przygody boga elevo to sie posracie a ocena to -99999999999999/10
|
@Up:
Jaki typ! Ten fake to jest ironia! Przecież oni mogliby robić lepsze! Chyba nie widziałeś żadnego fake'a ich autorstwa, patrz: tam jest fake font converter ;o a teraz nie ma ;o...wszystko jest celowe, efekty też xD @Topic: Dajcie next parta! |
BUhahah
Jak widać orce szybko rosną w siłe... - już praiwe całe forum je kocha - a najlepszym na to dowodem jest użytkownik lubieorce1.
Na początku jak zauważyłem to, to się wystrsaszyłem patrząc na wykonanie. Ale ORCE zaczynają pnąć sie w góre, a ja miałem kwadrans beko po 4 odcinku i meatrixie zdrajcy FRODA-ORCA !!! :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
5 część. http://img216.imageshack.us/img216/6239/5partmc5.png |
Niestety, imho nie jest to dla mnie ani fajne, ani zabawne.
Teraz zaczynamy flamewar, jeeej... Gro~ |
Ja chce być w fake'u ;<.
Puki mnie nie będzie w fake'u to macie 10.5/10 :<. |
Hauhaha, to mnie dobija xD
xD "300" akurat dzisiaj oglądałem xD (a już myślałem że logo w 100% Waszego autorstwa, ale wtedy to już by nie było 100% paint :D) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |