![]() |
Oj.
Mała korekta do ocen z matmy. Już jest 1,2,1,1,1 (3 banie w jednym dniu, pozdrawiam panią Wołoszyn :***) Baba w ósmym miesiącu ciąży, dałaby sobie już spokój ;< @down Nie ma innej opcji ;s A celowałem przed początkiem roku w 4-5 :D |
Cytuj:
|
REFRESH
@Cos mniej postow dziś piszecie szkoła przeszkodziła ? :P :) |
Aff. ; o
Miałam sie nie wypowiadać, bo mi lekko nie idzie w tym roku ; P . matma - 3= (trzy z dwoma minusami, kartkówki rls) fizyka - 3, ? (dziś pisaliśmy sprawdzian) Historia - 3+ Broń Boże, żebym miała takiego oceny na koniec roku, bo mnie tatuś z domu wyrzuci i powie, że to wszystko przez komputer. Chyba ze znowu wygram konkurs ogólnopolski.. ; ) W sumie nigdy wzorową uczennicą nie byłam, ale ta 4 zawsze była. ; p (II klasa gim.) |
@up,
Powiedz mi, co jest trudniejsze: a)Zerwanie kultowego-jak-chuj plecaka typu kostka z metala, b)Otrzymanie oceny niższej niż 4 z maty/fizy w II gim, |
@up
jakiego plecaka? Nie rozumiem nawet co napisałeś pisz prościej. Dzisiaj doszła 5 z niemca IIgim. Musi być pasek chociaż :) |
Z zazdrością patrzę na osoby chodzące do gim/podst.
@rOSSI tWOJE prowokacje są tak marne, ze jakoś nie specjalnie chce mi sie na nie marnować klawiaturę. Więc może poszukaj ludzi swojego poziomu, żeby mieć wspólny temat do rozmów, a raczej obrzucania sie błotem. |
Sam też kiedyś chodziłeś...chyba, że skończyłeś tylko zerówkę co bardzo pradopodobne :D
|
dla własnego dobra lepiej nie zdac gim... potem jest tylko gorzej:S
|
Cytuj:
|
Cytuj:
:D |
Wymiatam, 5- z chemii i 5 z biologii, w sumie mam na razie 3 piątki i czwórkę ;o
|
polski-3
matma-1 religia-4 angielski-5, 5, 5, 4 niemiecki-1 chemia jakościowa-1/2 chemia ilościowa-4 chemia-3 chemia fizyczna-3 procesy technologiczne-2 wf- 4, 5, 1, 1 technikum, 3 klasa |
Dzis z przyry 3 i Kartkówka byla z histy na serio to 2 z histy bendzie :(
|
1 LO
Matma : 5,4,4,4 Historia: 5 Niemiecki : 5,4 Angielski : 4,3,1 Informatyka : 4,2 |
chemia 3,4
polski -4 angielski +5 +4 biola ? fizyka 3 II gim. |
Cytuj:
Tragedia, szczególnie w podst. stary, jak tego nie poprawisz to wiesz, zmarnowałes sobie życie na samym starcie :/ |
Matematyka - 1,1,1,1,2 xDD
3 Gimnazjum. |
ang - 5 3pkt
pol - 3 8pkt mat - 3 3 or 5 pkt gegr - 4 3pkt po - 5 3pkt tech inf - 4 3 or 5 pkt (pkt bo średnia ważona) I LO |
Wos- 1,1,1 (mam to w dupie:P za brak czegoś pałe daje o yeyu ;o)
Fizyka - 1,1,1 (omg to samo :P) A reszte na 3-4 jade ;p Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |