![]() |
Cytuj:
(ip poprosze) |
OFICJALNA LISTA KTO IDZIE (JEŻELI KOGOŚ POMINOŁEM PISAĆ):
-XENTHIA (40 SORC) -ZBIEG (32 SORC) -REKIN (30 DRUID) -HO'LU (30 SORC) <-- nie jest pewne -MARKIZ (36 DRUID) -RZOTKIEWKA (24 DRUID) -MIE ZIOMAL (22 DRUID) -PAN DOSKONALY (?) -DAWERGO (?) -DRUID POLONI (49 DRUID) -BOROMIR (20 DRUID) -SLAVKOMIR (41 SORC) -SHIXERA (24 SORC) <-- nie jest pewne -KACPERKA (34 DRUID) -IRON'KNIGHT (?) <-- nie jest pewne -BLOOD RICH (27 DRUID) ANGAŻUJCIE KUMPLI !! |
jednak tamtym charem nie moge isc :<
wiec 24 druid, 28 mlvl Edit: ale z tego co mowil Markiz to on pojdzie 45 palem (ma 15 mlvl na sd) bo ma wiecej hp to bedzie combo lider, a druidem pojdzie jakis jego kumpel.. a wlasnie, ten kumpel ma ng? @down lepiej znajdz jakiegos maga : p |
a co mi tam tez sie pisze xD
33 pal Ariel palek chujowe skile ale co mi tam robilem formata wiec tibia mi hula tak jak powinna xD |
a ja mam 50 sorca, chce ktos? xd bo mi to cos niepotrzebne, a nie gram wiec nie pojde ;p
|
@up
Tiki to moze mi dash xD he? |
no nie wiem, zawiodłeś mnie nie zdając ;s się zobaczy ;p
|
No qrde moja wina ze nie zapalilem swiatel ;( tak to moze bym w ten weekend jechal do ciebie ;(
|
biedaczysko <glaszcze> no moze ci dam ale to na gg ;d poza tym przeciez ty miales moja postac chyba, no nie? o;
|
miaelm ale robilem formata i all pasy i inne rzeczy se poszły na spacer ;(
|
oj, juz nie mam postaci, przykro mi ;x ale pogadaj z rzotem xd
|
Cytuj:
xDDD jestes panem sam sobie :P,wszystko jest tak jak lubisz, w najmniejszych sczegolach :>... a tak serio :) nie potrafie ci pdoac konkretnego OTS z 2 fundamentalnych powodow: 1.Skad niby mam wiedziec jaki jest dla cibie "idealny", tzn lepszy itd.? 2.~Niech to -.-, ucieklo m ito z glowy jak to pisalem :/-do uzupelnienia~ A pozatym Open~ cos w sobie maja, wkoncu gra na nich dosc duzo jednostek :) @topic a liste zrob jescze podkresloan w kolorach teczy... |
Ariel, potrzeba sorców i drutów do SD combo.
|
Dobra ludzie ekipa to nie wszystko ;D jesli ktos nie ma ng to pisac na pw, wysle instrukcje do crackniecia.. bo kazdu MUSI miec!
@Ariel, jak bedziesz mial NG to Ty pojdziesz charem Tiki do combo sd;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Podaj mi taki jaki dla ciebie jest idealny.. ale z tym ip mnie powaliles ohhh _/ Jakbym nie wiedzial co to jest 127.0.0.1... |
Tak sie sklada ze akurat mam ng zcrakowana <3min> roboty :P:P:P
to dasz potem pasy to wezme postawie bota i bedzie bp sd xD no chyba ze mnie moj kochany livebox wypieprzy ;(;( |
@omo
to niech ci da pasy tiki na gg ;p tam ma 4% do 49 mlvla to trzeba dobic. a souli to ma chyba z 60 :p edit. poreda masz juz na pw jak cracknac ng ;d |
wykreslcie mnie
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |