![]() |
Ja pamiętam ale to z innego konta na forum hack Raula.
|
-przed Korkiem
-moje pixelarty (ooo matkkkoooo) -Pani K. nazywała się Pani Kopytko :D -Matek to Matek Uciekaido -miałem sepiowego ava z jakimś elfopodobbym gościem -She i jej konto -"Jak podgrzać mleko?" I wiele innych... |
A temat z monitorem?
To chyba She_devil była, co opluła monitor tuszem i nie widziała jak wyczyścić (-; |
Cytuj:
|
Mi się przypomniały walki MTA :D Coś pięknego. Mop na głowie Shana i wiele innych... Wtedy jeszcze przeglądałem forum jako gość o ile pamiętam.
@Edit Przypomniał mi się stary dział fake... Nie było tam w ogóle spamu. Dejvo (dla mnie nadal "bóg" tamtego działu) oraz ogromna ilość osób, które chciały mu dorównać xD Kolejne pokolenie to Baradax itp. Avager wymiatał ze swoją futurystyką (wiele osób go naśladowało do niedawna). Teraz same denne rzeczy tam się pojawiają. Inna liga ;s |
Cytuj:
|
- czyścimy.
|
Piękne czasy...
- Kiedy było stare, niebieskie forum - njus o Tikłandzie - Korektor pisał piękne, długie i doskonałe posty - po czym zelytarniał - przy postach Krissa i Sfena zlewałem się potem i czułem respekt - loża I parę innych bzdetów. Nindże, jajka i juserbary pominę milczeniem. |
Cytuj:
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=86854
A autor tego tematu powinien dostać jakąś laurkę, wyróżnienie. Ktoś pamięta? ;) |
Cytuj:
I faktycznie, świetnie rozwija się temat, jest czym się chwalić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
"Synku, zdejmij już tego mopa z głowy." @Edit Kto to "ośmieszył" PiW'a? "Jestem Pan! Jestem Władca!" |
|
Wy to macie pamiec ~! :PP
|
Najlepsze to były czasy przed Korkiem. "Wszak najpiękniejsze są chwile między ustami a kielichem". xP
A tak BTW, to na prawdę mi tęskno do tych cichych, zimowych wieczorów z ciepłym kakao w ulubionym kubku spędzonych nad lekturą Waszych postów i pisaniem swoich :P, niegdyś dobrych, niedawno "elyte wannabe" ale już nie "wannabe" a tym bardziej nie "elyte" ani "irciccini" no i w końcu zima nadchodzi, a deficytu kakaa jak nie było, jak nie ma. Szykuje się "First great post's sexyback"? xP Ciekawe czy ktoś pamięta jeszcze mój pierwszy avek? ;p @SS'y Oxysia, Oficjalnie komentuję SS'y Oxysia zamieszczone kilkadziesiąt postów wyżej. @down, 5 dolców i wisi u mnie na ścianie. ^^ |
A pamiętacie jak Korek kupił tytuł lorda Sealandii?!?!?!?!111
@LolnY Aval. |
Cytuj:
|
Temat "Jak podgrzać mleko?" utkwił mi pamięci... Oprócz tego jeszcze odejście Hege, grupa "Piękni i Młodzi", opublikowanie "Oficjalnego składu Elyty"... Tak, kiedyś było tu dużo ciekawiej ;>
|
A mnie cały czas boli pompa, że nie pomogliście mi wtedy z ziemniakami ;l.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |