![]() |
Piękny poradnik...
cóż gdybym miał go oceniać w skali od zera do 10, oceniłbym go na 10. nic nie mogę zarzucić :). Na pewno mi się przyda gdy będę robił fake'a.... A ja mam pytanie: Jak zrobić ogień, ewentualnie jakiś fajny pożar? Albo efekt ,,mana shielda" czyli tarczy magicznej. A może jakiś duch :)? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał jak się robi pożary... Naprawdę! |
E a ja sciągnełem te błyskawice i mam je gdzieś wkleić czy co?
|
Cytuj:
|
Prawidlowy poradnik, poczatkujacym sie przyda.:baby:
...Moj tata uczy grafiki komputerowej w asp w gda wiec mi sie raczej nie przyda.;) |
Caly programik wydaje sie super tylko ze ja kompletnie nie umiem sie nim poslugiwac. :( prosze o pomoc
|
@up
AAA! NIE, POMOCY! |
Cytuj:
Przecież prościej nie można było tych efektów pokazać, brawa dla autora. :P |
Cytuj:
no troche sie ucze probuje zrobic ten "deszczyk" ale nie wiem jak zrobic nowa warstwe zeby ta 2 nie zniknela |
@Up:
Powiedz lepiej co Ty robisz, w co klikasz itp. bo nie wiem jak można zastąpić warstwę, a chętnie pomogę [LOL] |
Nah, nie wielu użyszkodników by pomogło ale mam dobry humor dzisiaj (mimo iż nie wiem o co chodzi z Drake'yami w pewnym faku O.o)
Oto "Mini-Dziadostwo|||czyli jak zrobić nową warstwe" Ukryty tekst:
|
dobra dzieki :)
|
Ja mam duży problem dotyczący gimpa. Mianowicie jakiegokolwiek gimpa i skądkolwiek go wziąłem po uruchomieniu wyskakuje okno (jeżeli wam powiem, że można poprzez niego wysłać anonimowy raport dotyczący błędów, to chyba domyślicie się jakie to okno). Proszę o pomoc.
A oto to złośliwe okienko: http://img522.imageshack.us/img522/2...1111111qn3.png |
Sorka za offtop, ale jak patrzę na ten błąd, to (tutaj kilka wulgaryzmów) KREW MNIE ZALEWA!! CO TO W OGÓLE MA (tutaj także parę wulgaryzmów) BYĆ? N-I-C NIEWIADOMO DLACZEGO DANA APLIKACJA (wulgaryzm) NIE DZIAŁA. (Wulgaryzm).
|
Dzięki stary czegos takiego potrzebowałem =]
Odrazu biore się za robienie fake ^^ |
Wiesz co, odpuść sobie fake, dobra?
|
@Up
Jeżeli jeszcze robisz ten poradniczek to mógłbyś zrobić takie jakby błyszczące bomby. Coś jak w fake'u Forbidden Entity ;] Byłbym bardzo wdzięczny :d |
zrob dla mnie jeszcze efekt jak sie rzuca z gory i leeeeeeeeeci ok???? i prosze przedstaw to na :[wodzie ale nie przezroczystej] i na trawie ok :?
|
Efekt światła:
Wszystko robie tak jak trzeba ale jak dochodzi do ctrl+k to nic sie nie dzieje:( Wiecie czemu? |
a ja dałe to ctr+k
i robi sie swiatło ale takie normalne nie takie jak wam wychodzi czemu? tylko takie w odrębie tego koła a nie ściemnia się tak fajnie jak wam ;/ Sorki że odświeżam temat ale przecież nie bd zakładać nowego z taką bzdetą |
Bo nie zaokrąglasz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |