![]() |
To ja już się nie odzywam tylko czekam aż ten film będzie miał 200stron ;D
|
Nic Nadzwyczajnego
|
Cytuj:
ważne ze zdanie jest glupie,chyba o to w tym chodzi? |
Cytuj:
Rozumiem, ze to twoja urazona duma, ze przez 7 stron ludzie maja to samo zdanie a wiec [nic nadzwyczajnego]a liczyles na komenty typu "SUUUUUUPER ZIOOOĄĄ KRENć WIENCEJ!1111" Btw. Owned&Pwned "Film bedzie mial 100 stron" Od kiedy filmy maja strony? |
Waszym debilnym spamem udowadniacie że rasa "Austrolopitków" która wyginęła ponad 2mln lat temu była od was mądrzejsza...a co dopiero neandertalczycy :o
|
Kolejny temat spam,jeśli coś w twoim mniemaniu nie jest nadzwyczajne to powstrzymaj sie od komentowania bo zapychasz i tak zasypany od bezsensownych informacji globalny internet.
*Btw A swoją drogą ciekawe czy internet ma swoje ograniczenia a może kiedyś w końcu eksploduje? |
co za ludzie xd pisza przez 7 stron "nic nadzwyczajnego" i mysla ze to smieszne jest... zal za dupe sciska normalnie
|
Niestety z wielkim żalem muszę stwierdzić, że ten film nie prezentuje sobą niczego nadzwyczajnego.
|
Cytuj:
Niestety, Nic nadzwyczajnego. |
Cytuj:
Będe oryginalny: Nic nadzwyczajnego :baby: Nakręć filmik jak tłuczesz raty, wszyscy będą się tasować wtedy o/ żenua... |
pfff, a co ma byc nadzwyczajnego w wychodzeniu z rooka? to tak jakby nakrecic film jak sie mace sprzedaje, albo inna rozmowe z npc.
nic nadzwyczajnego ... |
Nic... no kuuuuurwa co ja tu o szóstej rano robię.
|
UP
O siódmej to napisałeś. Nic nadzwyczajnego ! |
Cytuj:
|
Nic nadzwyczajnego
|
Ten Filmik to Nic nadzwyczajnego.:D
|
Jak już powstają takie denne filmiki to ja jutro zrobie filmik jak ide z depo carlin do temple carlin
|
Cytuj:
|
Ale nic nadzwyczajnego.
|
Nic nadzwyczajnego.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |