![]() |
Zdecydowanie Planescape: Torment.
|
Jedi Knight
Abe Odyssey Heroes 2 Baldury :) no i stary Chromatron :p @Zylka Twoj post zupelnie nic nie wnosi i jest zbedny. W ogole zawsze masz jakies watpliwosci... Sa takie tytuly, ktore wbijaja sie w pamiec jednakowo mocno. @Down widocznie tylko Tobie to przeszkadza ;P im wiecej tytulow, tym wiekszy wybor gier do sprawdzenia :) |
Dostosuj się do założenia tego tematu i wymień jeden tytuł albo nie pisz nic. Czy to takie trudne? Mi jakoś udało się poprzestać na jednej grze, a nadczłowiekiem nie jestem.
|
Jazz Jack rabbit i heros 3
|
Contra :P.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu, nabardziej w pamiec zapadaja: Mario Fallout 1 i 2 Heroes III Counter Strike |
Worms Armageddon na GameBoy Color.
|
Diablo
Diablo 2 + Lord of Destruction Warcraft 2 (trójka to już nie to samo :P ) Unreal Tournament Starcraft Halo Prince of Persia: Warrior within (zwłaszcza ścieżka dźwiękowa) Descent Freespace Freespace 2 |
Cytuj:
Cytuj:
|
pizza syndicate, age of empires 2 i tibia
aaa i gta (wszystkie cz) |
Tibia 7.4 - 7.5, GTA San Andreas.
|
Wychowany na grach sqauresoftu:
-Final Fantasy VII -Vagrant Story -Chrono cross -Front Mission Jeśli chodzi o PC'ka to: -Warcraft II ...i pewnie kilka innych tyt. ale nie mogę sobie przypomnieć... |
GTA 2 - to wyglądało prawie jak tibia ;P.!
Pizza - taka gra co sie budowało pizzerie, klienci musieli byc szczesliwi ;p i jakies tam misje były ;D. tzar: ciężar korony ( muahaha) ta gra to zło poprostu. Pierwsza gra jaką przeszłam w całości ;p |
KotOR <3 kocham tą grę
|
Popieram Żyłkę! Dawajcie po JEDNYM tytule!
|
Wolf 3D po szkole u kumpla. I czasy Amigi... Superfrog, Desert Strike. A z nowszych to Serious Sam.
|
Hitman: Silent Assassin(jak byłem mały to sobie w to pykałem;], chciałbym mieć czwórkę).
|
Cytuj:
Jeśli jeden tytuł (echhh...) to Summoner. Mój pierwszy cRPG. Nie zapomnę, nigdy. |
Miszo bądź wierny do śmierci/! a może i dłużej :)
Przy okazji: moglibyście powiedzieć coso swoich grach które zapamiętaliście, jeśli m status ?abbddone? to dajcie linka itd. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19. |