Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gra która utkwiła wam najbardziej w pamięci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=150160)

Matilus 10-10-2007 16:05

Zdecydowanie Planescape: Torment.

Arnisan 10-10-2007 16:33

Jedi Knight
Abe Odyssey
Heroes 2
Baldury :)
no i stary Chromatron :p

@Zylka
Twoj post zupelnie nic nie wnosi i jest zbedny. W ogole zawsze masz jakies watpliwosci... Sa takie tytuly, ktore wbijaja sie w pamiec jednakowo mocno.

@Down
widocznie tylko Tobie to przeszkadza ;P im wiecej tytulow, tym wiekszy wybor gier do sprawdzenia :)

Żyłka 10-10-2007 17:00

Dostosuj się do założenia tego tematu i wymień jeden tytuł albo nie pisz nic. Czy to takie trudne? Mi jakoś udało się poprzestać na jednej grze, a nadczłowiekiem nie jestem.

Efen 10-10-2007 17:14

Jazz Jack rabbit i heros 3

Irons 10-10-2007 17:43

Contra :P.

Dwik 10-10-2007 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żyłka (Post 1688471)
Dostosuj się do założenia tego tematu i wymień jeden tytuł albo nie pisz nic. Czy to takie trudne? Mi jakoś udało się poprzestać na jednej grze, a nadczłowiekiem nie jestem.

Sorry mate, ale mało kto jest tak zajebisty jak ty ;)

Gewof 10-10-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Żyłka (Post 1688471)

Za to jestes bezgranicznie glupi. Jezeli nie podobaja ci sie posty uzytkownikow, to ich nie czytaj lub zmien forum. Temat z zalozenia jest o ulubionych grach, wiec jezeli ktos wypisuje ich kilka, to dlatego, ze ciezko czasami wybrac ta jedna jedyna. Byc moze dla ciebie jest 'to takie trudne' zrozumiec tak proste sprawy jak te. Po za tym, zamiast pisac te beznadziejnie glupie posty, masz mozlwiosc zreportowania danych postow lub tematu. Wiec prosze, zakoncz swoje bezsensowne wypociny i flamewar ktory probujesz rozpoczac.

Co do tematu, nabardziej w pamiec zapadaja:
Mario
Fallout 1 i 2
Heroes III
Counter Strike

<.< 10-10-2007 19:56

Worms Armageddon na GameBoy Color.

Cystof 10-10-2007 20:04

Diablo
Diablo 2 + Lord of Destruction
Warcraft 2 (trójka to już nie to samo :P )
Unreal Tournament
Starcraft
Halo
Prince of Persia: Warrior within (zwłaszcza ścieżka dźwiękowa)
Descent Freespace
Freespace 2

Żyłka 10-10-2007 20:38

Cytuj:

Za to jestes bezgranicznie glupi. Jezeli nie podobaja ci sie posty uzytkownikow, to ich nie czytaj lub zmien forum. Temat z zalozenia jest o ulubionych grach, wiec jezeli ktos wypisuje ich kilka, to dlatego, ze ciezko czasami wybrac ta jedna jedyna. Byc moze dla ciebie jest 'to takie trudne' zrozumiec tak proste sprawy jak te. Po za tym, zamiast pisac te beznadziejnie glupie posty, masz mozlwiosc zreportowania danych postow lub tematu. Wiec prosze, zakoncz swoje bezsensowne wypociny i flamewar ktory probujesz rozpoczac.
Nie tobie oceniać mój poziom. Temat z założenia jest o ulubionej grze, którą darzysz szczególną sympatią, a jeśli nie potrafisz wywnioskować tego z pierwszego posta, w którym zresztą autor wątku dał przykład w jaki sposób należy przedstawić swojego faworyta, to sugerowałbym, abyś zaczerpnął trochę wiedzy od dzieci ze szkoły podstawowej, być może zechcą się nią z tobą podzielić. Nie usiłuję wywołać żadnego flamewar'a, lecz jedynie skorygować tor dyskusji na właściwą drogę.

Cytuj:

Sorry mate, ale mało kto jest tak zajebisty jak ty
Nie imponuje mi bycie zajebistym na forum, którego połowa treści zawiera tak popularną ostatnimi czasy ironię stosowaną w nieodpowiednich momentach przez dzieciaczki pragnące być modne. Ot, choćby twój post.

Zenuś 10-10-2007 22:07

pizza syndicate, age of empires 2 i tibia
aaa i gta (wszystkie cz)

Rukahs 10-10-2007 22:08

Tibia 7.4 - 7.5, GTA San Andreas.

Duke Dran 10-10-2007 22:15

Wychowany na grach sqauresoftu:
-Final Fantasy VII
-Vagrant Story
-Chrono cross
-Front Mission

Jeśli chodzi o PC'ka to:
-Warcraft II
...i pewnie kilka innych tyt. ale nie mogę sobie przypomnieć...

Kenixia 10-10-2007 22:44

GTA 2 - to wyglądało prawie jak tibia ;P.!

Pizza - taka gra co sie budowało pizzerie, klienci musieli byc szczesliwi ;p i jakies tam misje były ;D.

tzar: ciężar korony ( muahaha) ta gra to zło poprostu. Pierwsza gra jaką przeszłam w całości ;p

gavreonien 10-10-2007 22:47

KotOR <3 kocham tą grę

Michoss 10-10-2007 22:54

Popieram Żyłkę! Dawajcie po JEDNYM tytule!

Descartes 10-10-2007 23:01

Wolf 3D po szkole u kumpla. I czasy Amigi... Superfrog, Desert Strike. A z nowszych to Serious Sam.

Poprostu Pitbul 10-10-2007 23:08

Hitman: Silent Assassin(jak byłem mały to sobie w to pykałem;], chciałbym mieć czwórkę).

Misza 10-10-2007 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenixia (Post 1689212)
Pizza - taka gra co sie budowało pizzerie, klienci musieli byc szczesliwi ;p i jakies tam misje były ;D.

To jest Pizza Syndicate, którą ktoś już wymienił.

Jeśli jeden tytuł (echhh...) to Summoner. Mój pierwszy cRPG. Nie zapomnę, nigdy.

Maniak69 11-10-2007 10:48

Miszo bądź wierny do śmierci/! a może i dłużej :)
Przy okazji: moglibyście powiedzieć coso swoich grach które zapamiętaliście, jeśli m status ?abbddone? to dajcie linka itd.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:19.