Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Debata Tusk vs Kaczyński kto "wygrał" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=150572)

Notah 14-10-2007 20:23

Wygrał Donald. Szkoda, że wyborów nie wygra, bo Polacy to PISowcy :(

KrEmAs KAc 15-10-2007 18:42

Dziwne ,że wszyscy są za Tuskiem a goni go kaczka X(

Marcin24 15-10-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc (Post 1696430)
Dziwne ,że wszyscy są za Tuskiem a goni go kaczka X(

Ja byłem za Bigosem. A tak po za tym, to nikt do Kaczyńskiego się nie przyznaję, a jakoś te 20 ileś procent ma.

Patton 01-11-2007 22:14

Niby ten cholerny tusk wygral ale on na pamiec sie nauczyl szwab jeden heh kaczynski sie pytal tuska do kogo gdansk nalezy do polski czy do niemiec tusk nie wiedzial co powiedziec:D Latwo tuskowi bylo atakowac kaczynskiego i dlatego wygral...szkoda bedzie pol polski sprzedane niemcom.......:(

Irons 01-11-2007 22:18

@up

A co miał na spontanie lecieć? A dlaczego łatwo było atakować? Bo Kaczyński sie nie bronił, a z tym, że pół polski oddane niemcom to "przegłeś pałke"

A pozatym już po wyborach, nowy sejm niedługo będzie, pozwólmy temu topicowi odejść w czeluście OWiON'u.

Patton 01-11-2007 22:55

Nie nie przegiolem palki tak sie stanie! Tusk bedzie poblazliwy wobec wnioskow wysiedlonych niemcow i....:o

Duch Niespokojny 01-11-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1723690)
Niby ten cholerny tusk wygral ale on na pamiec sie nauczyl szwab jeden heh kaczynski sie pytal tuska do kogo gdansk nalezy do polski czy do niemiec tusk nie wiedzial co powiedziec:D Latwo tuskowi bylo atakowac kaczynskiego i dlatego wygral...szkoda bedzie pol polski sprzedane niemcom.......:(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1723774)
Nie nie przegiolem palki tak sie stanie! Tusk bedzie poblazliwy wobec wnioskow wysiedlonych niemcow i....:o

Na wp.pl ktoś pod artykułem o tym, jak Kaczyński się znowu za coś tam Tuska krytykuje, trafnie skomentował "Kura po obcięciu głowy może biegać nawet kilka minut. Dajcie mu się wybiegać." Sugeruję tę radę zastosować także do sympatyków PiS-u, takich jak pan powyżej.

magik32 01-11-2007 23:21

Wg. mnie to wyglądało jakby Kaczyński się bardzo 'denerwował, za to Tusk nawet trochę, przynajmniej tego nie okazywał....

$Ankieta

Tusk ofc !

Martka 01-11-2007 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1723690)

Kaczyński w ogóle się nie przygotował do tej debaty, dlatego przegrał. Albo jak zaczął pieprzyć pierdoły o Karcie Praw Podstawowych UE to myślałam, że padnę.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13.