![]() |
Cytuj:
Trzeba sie umiec smiac i robic cos 4fun :P |
Ryba czepiasz sie wpozadku czlowieka.
Soul~ zrobil najlepiej jak mozna bylo zrobic!!:cup: |
Cytuj:
pewnie juz sobie pomyslales, ze napisal tak dlatego, ze matka daje mu dupy, a tata nie? ... a moze napisal tak dlatego, ze to zdanie zaczyna sie od wyrazu "mamo" a nie "tato"? |
Cytuj:
|
rotfl xP...
<W zasadzie zdanie up zawiera już 10 znaków ale napiszę coś jeszcze bo jakieś modki się przyczepią jeszcze :)> Nie wiem czy to fake czy nie, średnio mnie to obchodzi, ale ten kolo dobrze robi, że rookuje chara - cipsoft wrogiem, tibia nałogiem! :) |
Cytuj:
|
Hullah noob.... hacka... hmm gratuluje szczęścia co do Soulmann'a xd a reszta... :/ pozdr.
|
Re:
Łaaaaał, Rumb, łaaaaał, Sołmen mósi byci sóper kolegom com? jak ć pżecież odał wrzyskie itamki? Mósirz byci z ńego dómny?
|
Cytuj:
Jeśli miało to być śmieszne... To nie jest. Dzięki takim wypowiedziom możesz śmiało się zaliczyć do najniższej warstwy społeczeństwa. @Topic Char prawie na rooku, musze jednak poczekać do jutro bo przekazuje domek dla kogoś. |
ha,o trapowaniu na parchmencie jeszcze nie myslalem
thx hullah |
fajnie ze sie zrookowales ;]
|
Soulmann muszę przyznać ze jestem pod wielkim wrażeniem. Podejrzewam, że większość osób zarzucających ci udział w hacku po prostu skrycie liczy w głowie ile to gp i co za to by kupili. Jestem przekonany, że wielu z nas (w tym ja) miałoby poważną rozterkę co zrobic na twoim miejscu. Pogratulować uczciwości.
@podających w wątpliwość autentyczność 1. Jaki sens robienia tego fake'a 2. Dlaczego faktycznie się zrookował? |
Cytuj:
|
Cytuj:
wpadły by z 2 stówki na rozwinięcie życia osobistego xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |