![]() |
A lista uczestników może być przekazana dalej? Tylko uczestników oczywiście, bo co do samych postów to sam się domyślam.
http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png |
Zapiszcie i mnie jeżeli nie jest już za późno ;)
|
Gra już się toczy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dałem plusika przy tych, ktorzy grają. @down AAa niieeee, źle się wyraziłem Algorytm losował kto ma odgrywać jaką rolę w grze, a osoby wybierałem ja i Bambucza, ale nie miejcie do nas żalu, będą kolejne edycje mafii : P |
Czyli że to algorytm, całkiem przypadkiem, wylosował korka i oxysia?
@down: Mam wrażenie, że algorytm pomagał w dobraniu pozostałych osób. @2down: Ale będą kolejne edycje, prawda? |
@up,
Algorytm wie co robi ;) |
Bardzo chcieliśmy pozwolić wam wszystkim zagrać, ale w tyle osób gra nie miałaby sensu.
|
No nic, szkoda :( Może innym razem.
|
No nic, może w następnej edycji. Życzę wszystkim uczestnikom gry miłej zabawy ;)
|
Cytuj:
|
Uczestnicy poprzednich wersji nie będą mieli możliwości, by grać w innych edycjach?
|
@up,
Myślę, że powinni(śmy) dać potem szansę innym. Oczywiście zgłosić się można, ale w pierwszej kolejności byłyby wybrane osoby, które nie grały. A jeśli braknie chętnych, to z poprzednich edycji ludzi będzie można wziąć. Ale taką decyzję podejmie Ryba i Gewof xP |
Cytuj:
Oczywiście w nast edycji priorytetem będą osoby, które nie grały. Jeśli będzie ich za mało (w co wątpię) to ktoś zagra drugi raz. |
I Gewof rowniez Rypko :> pamietaj, ze masz chociaz dzisaj by interes do mnie ;)
|
Ej no, cholera - zginąłem, ok, wiem, że nie należy nic pisać, ale moglibyście tym zmarłym dać dostęp do oglądania dalszego przebiegu gry, co? ;\
|
Cytuj:
|
Nie, a nawet jakbym wiedział, to nie psułbym zabawy.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |