![]() |
Cytuj:
@temat Masz nauczkę za bota ;p |
@up
Właśnie :D |
bardzo latwo jest zabic bottera na rotach prowadzac go na ropnietego beho ;] sam mam z tego sporo giepekow8o
|
Gm ma prawo tp go na jakis resp skoro expi na bocie mozliwe ze ten gm nie chcial banowac bo szkoda mu bylo nooba i po prostu cie tp :D szkoda gadac ziom podaj twoj nick to cie zabije i zrobie reoprta !! BOOTY SUX !!
|
nie uzywaj botow to bedziesz wiedzial jak padasz
|
Heh... Nie ma co, trzeba przyznać, że to był dobry GM...
GM ma możliwości prawie nieograniczone, może przyzywać potwory, tak, by gracz który je zabije dostał expa... Po prostu postawił beholdera obok Ciebie, a on Cię zabił... Myślę, że podczas wolnego czasu będzie sprawdzał, czy nie jesteś na boocie - przynajmniej tak zrobić, i wtedy Cię zbanować. |
@up
To jest ironia czy co.? o.O Od kiedy to GM może przyzywać potwory.? o.O Nikt nie obstawiał na Guido :D On czasami robił sobie rajdy i zabijał pk-erów. Niewykluczone, że for fun mógł zabić botera ;> Chociaz w jego stylu jest raczej Behemoth ;) |
"GM Zabójca?", Moja babcia saper? Tylko tyle na ten temat...
ps.tak to jest jak sie ng nie umie ustawiać........ |
Na rotach w veno jest dziura i czasem tam beholder wpada, sam tak padlem xd
Pozdro |
Cytuj:
|
GM ma jednak taką możliwość, ale to musiałby być niezywkle upierdliwy GM, i to jak ;/
Ale GM zazwyczaj banna daje... Ten musiał mieć ADHD ^^ |
Nie rozumiem po co dyskusja..
GM zapewne ma możliwość summonowania czy czegoś podobnego, nie wiemy. Wiemy natomiast że często przed banem GM pozwala zabić winnego oskarżycielowi i zabrać loota (tu się moge mylić), tak więc co za problem, może GM miał zły dzień i wyzył się akurat na tobie.. |
Swego czasu byłem GMem na OTSie, to było dawno, jednak pamiętam, że mogłem postawiać potwory nie zużywając many. Istniała po prostu komenda...
|
To było wymyślone. GM na pewno nie ma tych samych komend.
A co do tego że istnieje taka możliwość, to już napisałem wcześniej. |
" postanowiłem że sobie włącze bota na rotach za Venore w pobliżu Fortecy Elfów. Wiem, bot nie legalny ale cóż"
Wszystkie boty sa nielegalne :) |
Cytuj:
#Ktos kto nawalal ze mial GMa na otsie i robil niestworzone rzeczy: GM nie ma eq nie ma capa nie ma souli nie ma skilli nie ma many nie ma hp nie ma nic oprocz outfita i lazenia + komend (ale nie w stylu /cos). |
Nic mnie nie obchodzi ze sie zrobil double post, dajcie nastepne 50 reklam na forum. zeby mniej mulilo.
|
Są 2 rozwiązania:
- Ta historia jest zmyślona. - Masz keyllogera a nawet o tym nie wiesz. |
Mana, skille, soulpointy...
A po co mu? Mówiłem przecież, że wystarczy komenda ^^... Jeśli nie tak jak mówię, to w jaki sposób wyjaśnisz pojawienie się beholdera? "a mi dzis jakis durin zlurowal do depo łarloka i padłem " Czyżby? |
Hehe
a jakiedyś wrzuciłem 2 botterów do gsa;p (na którym sam padłem przez przypadek)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |