![]() |
Cytuj:
ASHUASUhuah xD Dobre :p @Rekin Nom ten koment mnie ... jak to powiedzieć... @Btw westsilwer Użytkownik forum westsilwer's Avatar Data dołączenia: 29 09 2007 Stan: Niegrający Imię: west silwer Profesja: Paladin Świat: silvera Poziom: 43 Skille: 87\60 Poziom mag.: 13 46 Sir Easi-Going 87 47 Tek Sin 87 48 Azrael The Fallen Angel 87 49 Lilith Child 87 50 Dreans'bolter 87 51 Hikiw 87 52 Rokain 87 Nawet ściemniać nie umiesz ;S |
Olejcie westsilwer jest pojebanym malolatem ktorego tata kocha tylko w nocy albo zazdrosci nom wygladu i chuj go szczela ... temat Rox przynajmneij teoche smeichu bylo :D ta lubie telewizory a te rece przez beczki mam tak rozlozone :p a nie przez telewizory tv nosze w kieszeniach :D
|
Ja bym wkleil foto ale nie moge znalesc odpowiedniego:).
|
oVvN3eR ty musisz byc jebniet*y zeby uwiezyc ze takie skile mam (ahhahahahahah) wiadrociag ty mnie mozesz pocalowac w dupe i tyle ci powiem duzo typa mowilo mi kiedys ze jestes noob i teraz sie to w 100% sprawdza..Dobrze ze juz w tibie nie gram chociaz moge sobie powyzywac noobow o ktorych slyszalem duuuuuuzo ciekawych informacji........jescze raz mowie pocalujcie mnie w dupe noooooby!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie grasz bo padłes na evul hunterze xd Albo zostałes wy****ony przez polaków , pewnie masz z 13 lat i myślisz że kozak joł jesteś bo napiszesz parę wyzwisk ;S Lepiej idz do swojego " Bye :( 3 gs +2 hunter =ded " Lmao |
@westsilwer: Jakbym miał dupę taką jak ty twarz to bym się wstydził srać.
@Moderator: Rozdaj bany i skasuj posty plx? :( |
Sam wiem o tym ze jestem noobem i wcale sie z tym nie kryje a ty masz jakies chyba problemy zyciewe...
|
proponuje ignorować westsilwera, i zająć się zdjęciami
@wiaderko wlasnie tak sobie ciebie wyobrazalem 0o |
Cytuj:
Nie nie jestem, ty na serio byles u kamy'khoza na chacie? |
@ Rekin Master
ale ze co z tym wyobrazeniem?? |
Cytuj:
Tyle że nikt tu mnie nie może shuncic za nic :p Zapłać 200 k brazolowi a następnego dnia będę wolny... Akurat Gobrysl zna każdego z ftp i może mi wszystko załatwić :p ( wczoraj dostałem od niego justice seekera za to że wróciłem na silvere XD ) |
@westsilwer
Nie wiem czy mam plakacz czy sie smiac z twoich postow;( |
Luki asen cmoknij mnie w pompke i spierd*alaj na forum dotyczacego twojego swiata a nie silvery chyba ze cie juz wyjebal*i bo jestes noob w 100%
Cytuj:
|
Proponuje wszystkim aby nie zwracali uwagi na posty westsilwera i go całkiem ignorowali B)
Ja muszę se te fotki zrobić i tu wkleić ,ale nie wiem kiedy to zrobię :( |
ee czemu mam uciekac z tad? mam tu chara na tym swiecie :)
btw. uciekac to mozesz ty ale do mamy po nowe teksty... |
Cytuj:
Nie obrażaj mnie plz:D. |
@All
a tera jedno ze śmieszniejszych zdjądek OFC potem mialem normalny fryz :p:p:p:p:p:p http://i208.photobucket.com/albums/b...e/DSC06667.jpg |
nie no rox fryzura jak by ja wycieniowac z bokow troche... bardzo avangardowa :)
wykozystam ja w nastepnym projekcie... @rekiin o co ci chodzilo z tym ze tak sobie mnie wyobrazales?? |
Cytuj:
Nie no joke przeceiż nie brałbym kasy od znajomych. PS.jak znajdę jeszcze jedną dziką fryzurę Też wrzucę xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |