Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teasery dot. zimowego update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152086)

lololol 27-10-2007 15:44

Cytuj:

Jednakże, Święty Mikołaj ma dla Was więcej niespodzianek w swoim worze.
; )

wiem, ze prymitywne z mojej strony ; )

Derius 27-10-2007 15:46

By sie nowe wandy/rody pszydały :p
I coś dla Faccow ;p
Najlepiej to jak by Socrów/Druidów zrobili jak kiedyś i Knightów/Pallków zostawili jak teraz są :p
Nowe wyspy tez były by super ale dla Facc xD

Pozdro

~Szymon

Olcha 27-10-2007 17:52

Update

chyba bardziej juz nie mozna magów osłabic .. więc gorzej nie bedziexD
mam taką nadzieję ...
:confused:

cheerios 27-10-2007 18:16

Miałbym zwałe jak by dodaktowo zwalili różczki, dodali by nowe, ale z mniejszym DMG xDD

<.< 27-10-2007 18:42

Dodając tereny dla PACC CipSoft zapomina o 'narybku', któremu jak się spodoba tibia, wykupuje PACC. Ale gdy 'narybek' ma mały kawałek terenu do zwiedzenia, garstkę potworów i mnóstwo noobów wokół, ciężko mu się zdecydować, czy w ogóle warto wydawać tyle pieniędzy. Mam nadzieję, że CipSoft o tym nie zapomni.

Vendeur 27-10-2007 18:48

Mam nadzieję, że Cipsoft zmieni coś w terenach dla FACC, a nie ciągle będzie "zajmować" się osobami z PACC, fajnie by też było gdy by Cipsoft zmieniło wyglądy postaci 8o

Duke Dran 27-10-2007 19:00

Albo jakąś nową skromną profesję : ).

lololol 27-10-2007 19:05

Mam nadzieje, ze FACC nic nie dostanie. W wiekszosci to sfrustrowane dzieciaczki, nie potrafiace sie nawet poprawnie wyslowic po polsku (o innych jezykach nie wspominam). Im szybciej im sie znudzi tym lepiej. Gorzej, jesli kupia PACC, wierzac w to, ze bedzie lepiej.

Vendeur 27-10-2007 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran (Post 1714806)
Albo jakąś nową skromną profesję : ).

Ja bym się tutaj zastanowił, jest dobrze jak jest :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lololol (Post 1714810)
Mam nadzieje, ze FACC nic nie dostanie. W wiekszosci to sfrustrowane dzieciaczki, nie potrafiace sie nawet poprawnie wyslowic po polsku (o innych jezykach nie wspominam). Im szybciej im sie znudzi tym lepiej. Gorzej, jesli kupia PACC, wierzac w to, ze bedzie lepiej.

Tutaj bym też się zastanowił, znam wielu ludzi którzy nie mają PACC-a a są spox, a z resztą po co tracić kase na grę!!! BEZNADZIEJA!!!

Segalczuk 27-10-2007 19:39

Pfffffff , jak nie ulepszą nic sorcowi i drutowi to niech cip soft odliczy sobie 1 serwer bo ja i moja gildia zrobimy taki rzeźnik na infernie ze nie będzie dało sie grać :)

Modliszka11 27-10-2007 19:41

Mojm Zdaniem powini dawać tereny dla pacc i dla facc bo wielkiej ryby niezłapiesz na marnom przynente

Modliszka11 27-10-2007 19:49

Ciekawo co dodadzom

Silver'tibia 27-10-2007 20:05

Letni update miał polegać na zbalansowaniu profesji ( rozumiem knighci i palkowie byli gorsi od magow ) ale zamiast zbalansowac profesje polepszyli palkow/knightow a pogorszyli magow ( pytanie: po co pogarszali magow? ) przeciez byloby swietnie gdyby tylko polepszyli knightow/palkow, wszyscy byliby rowni... Mam wielka nadzieje ze teraz polepsza magow, a oczywiscie przyjemnie byloby widac takze nowe czary ( dla wszystkich ) nowe tereny i dla pacc i dla facc, mozemy miec tylko nadzieje ze zroba cos pozytecznego w ten update :p

Blade997 27-10-2007 20:36

Pogorszyli magów bo mieli za prostą gre expiło im sie łatwo i tak mają dalej najlepiej w PK tak samo. Lepiej żeby niepolepszali sorców bo znowu bedzie łatwa gra i będą pkować bez problemów i znowu knighty i palle będą mieli gorszą grę od magów

Silver'tibia 27-10-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blade997 (Post 1714969)
Pogorszyli magów bo mieli za prostą gre expiło im sie łatwo i tak mają dalej najlepiej w PK tak samo. Lepiej żeby niepolepszali sorców bo znowu bedzie łatwa gra i będą pkować bez problemów i znowu knighty i palle będą mieli gorszą grę od magów

Ok to niech nie polepszaja tak bardzo magow, jak bylo przed update letnim ale tylko troche, ale zeby zrobili tak aby exp magami byl oplacalny jak knightami/palami a nie waste jak ...... :p

Monek666 27-10-2007 21:38

Moim zdaniem trzeba dla palla zrobic zeby wolnej skill szly bo jest zamocy - Mocniejszego sorka i druta oraz nowe czary dla nich i nie na pacc tylko chociarz ze 2 na facc dobre do walenia czary koniecznie 1 otfit nowy i dla knighta szybciej skille niech ida bo .........
- Kurde dla palla 3 RAZY szybciej skille ida wiec wyruwnywanie szans ty niech zrobia

Pozdro all

Articuno 27-10-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Segalczuk (Post 1714875)
Pfffffff , jak nie ulepszą nic sorcowi i drutowi to niech cip soft odliczy sobie 1 serwer bo ja i moja gildia zrobimy taki rzeźnik na infernie ze nie będzie dało sie grać :)

Bo magowie MUSZA byc najlepsi?

Ronin21 27-10-2007 21:53

A mi wystarczy jak zrobia update techniczny i nie bede mial 8 kickow dziennie

Squary 27-10-2007 22:09

Tuz po letnim update byla mowa cos o zmniejszeniu kosztow expa dla magow i o nieznacznym podwyzszeniu dmg.
Czy to prawda?? H*j go wie.
Ale bardzo bym sie ucieszyl jakby knightom i palkom wywinieto taki numer jak sorcom i druidom w ostanie up.

Aknee 27-10-2007 22:11

Słuchajcie ale to jest open Test Server?
Czy tylko dla Tutorów?

Będzie jak zawsze najpierw dla tutorów potem otwarty, czy się mylę?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01.