![]() |
Największy n44b - JA
; \\\\\\ |
laj laj laj laj laj laj .... http://www.youtube.com/watch?v=hw8kw5mqmqs
Wybierzcie mnie! @down BRAWO YETI@!@ |
We wszystkich kategoriach:
Ja, Yeti! |
Najwiekszy n44b - Celoz <.<
Najwiekszy spammer - BlueMaster |
No to kończymy ten program bo Yeti się zesrał x)
1.Najbardziej elitarny - Ciufcia ? 2.Największy n44b - slawekmag 3.Najbardziej pomocny - nyma, tu wszyscy rzucają się z mordą, albo dokuczają niedorozwiniętym dzieciom 4.Największy spammer - kołbaś 5.Najlepszy admin/mod/suporter (czy jak im tam) :O - nie no, bez jaj |
Największy n44b - Ja, Yeti!
Najbardziej elitarny - Ryba! Najbardziej pomocny - Oxygane;d! Największy spammer - Ja! Ja! Najlepszy supporter - Rybcia ;<. |
E tam. Ja i tak jestem najlepszy.
|
http://www.lednicamuzeum.pl/pracownicy/tabaka_m.jpg
Sorka za odkopanie ;) *** Może by odświeżyć temat bo za kilkanaście dni nowe wybory ? :) |
2 - n44b (jak chooy i jeszcze więcej) - BlueMaster
3 - pomocny - Uther92 4 - spammer - BlueMaster 6 - lama próbująca być fajna/śmieszna - Szybki'lols i BlueMaster. |
Niech sobie wszyscy robią nadzieję, póki mogą, dojdzie do głosowania to zgarnę wszystkie nagrody bez wyjątku.
mega ultra pro naab Eerion ph34r me! |
zalośni jesteście z głosowaniem na siebie. a jeszcze bardziej śmieszne jest to, że jakiś newbie siebie pisze na Spammera o.O
Największy n44b - BlueMaster Najbardziej elitarny - Ryba Ryba zgłaszam się akwarium. Najbardziej pomocny - że co? Największy spammer - Ryba Ryba, Suen, Heidar i inne nóbki ; * Najlepszy supporter - Ybka. / Atimcia / Drom(?) |
Najwiekszy n44b - BlueMaster... Tego typa nie moge zrozumiec :D
|
Cytuj:
2. Ryba 3. Ryba 4. Ryba 5. Ryba Jakoś tak dziwnie do wszystkich mi pasujesz. ;\ Gratulacje, Ryba! |
1.Elita- Tu nigdy nie bylo czegos takiego.;)
2.Największy n44b - Bluemaster, czy jak mu tam- zjeb z morda w avatarze. 3.Najbardziej pomocny - Uther92 4.Największy spammer - Ryba ogolnie 5.Najlepszy admin/mod/suporter - Nie ma w czym wybierac. |
Ja skikam na dwójkę :)
|
1.Elita- ?
2.Największy n44b - Bluemaster,QRAS 3.Najbardziej pomocny - ? 4.Największy spammer - Ryba 5.Najlepszy admin/mod/suporter - ? |
Cytuj:
W ogóle ten punkt jest bez sensu, bo ile robi dany supporter, jedynie inny supporter może wiedzieć, a i to nie zawsze. Cytuj:
@down Ee tam, bez sensu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A gdzie najladniejsza uzytkowniczka i najprzystojniejszy uzytkownik?:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:31. |