![]() |
niech wrócą do tibi 7.4 wtedy były profesje zbalansowane ...
|
Jak będzie tak jak piszą to się bardzo uciesze :) Bo teraz magom sie ciężko expi ... ;/ Bez zbierana loota to nigdy sie nie zwraca za expienie :( Więc dobrze że myślą ...
Pozdrawiam :) |
@Zonta
Napisałem NaPrzykład ale jak muwisz beho hunt to chyba bez kiny sobie nie poradzisz co?? |
Łamanie broni? Po co psuć grę?
|
bez kitu w 7,4 bylo najlepiej mowie to chociaz jestem palkiem:D
|
Cytuj:
Jeśli jednak się mylę, zwracam honor. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jehahahahahahah :D
ostatnio padłem przez laga ale na ta wiadomość wrócił mi humor :DDDD By Zylo Sie Lepiej !!! :cup::cup: 8o8o B)B) :evul::evul: |
95% że wprowadzą tepienie się broni, im broń lepsza tym większy koszt ostrzenia, a bronie dwuręczne będą się dłużej trzymać niż jednoręczne
Pozatym oni lubią dużo napisać i polizać dupę ale założę się że knighta udupią, a palkowi mało co wezmą dadzą coś sorkom i druidom a palków zotsawią najmocniejszych bo jest ich bardzo mało |
powinni coś zrobić na dzieci update
mam taki pomysł żeby potrudnic rooka zrobić więcej bramek levelowych na expowiska i z rooka wychodzili by z 15 levelem ( po wyjściu na maina hp i mana rośnie o tyle jak by sie wyszło na 8 i nabiło by sie 15 ) jak rook byl by trudniejszy do zaliczenia to na mainie było by mniej "nupkuf" i dzieci update |
Zapowiada sie Fajnie 8o
|
@KatsuKnight
ja gram druidem więc lubie być uzależniony od innych profesji w tym głownie knight'a ja go leczę on bloczy i jest git :P PS: albo ja kompletnie nie rozumiem co napisałeś albo ty nie przeczytałeś dogłębnie mojej wypowiedzi :P |
Zaczyna mi sie to nie podobac...
|
Niech tylko mi zepsuja knighta to wysadze im siedzibe
|
Wszystko co napisali wydaje się logiczne. Przede wszystkim dla tego, że ulepszą druida :p Ale bądźmy poważni na pewno nie osłabią w większym stopniu knightów i paladynów! Pomysł z tępieniem broni nie jest głupi. Oczywiście całkowite zniszczenie jest bez sensu, ale np strata x pkt. ataku po x h użytkowania nie jest taka zła. Zmniejszyło by to może trochę liczbę knightów na cavebotach.
poczekamy zobaczymy :] |
I'm happy
Jestem Elder Druid i starsznie ciesze sie z tych zmian.Ostatnio zauwazylam ogroman roznice miedzy mna a kolega pallem ktory...byl na tym saamym poziomie co ja. :)
|
@Adrianeczeqq i reszta
Dajcie se spokój z tym łamaniem broni! Cipsoft o tym nie wspomniał i zapewne przez myśl im to nie przeszło! -.- |
@up
Nie mówimy o łamaniu broni tylko o tępieniu. |
Szybko ładnie i pieknie przetłumaczone :)
|
juz widze tepienie lub lamanie sie sova <lol2>8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |