![]() |
xd
Ale dno:P jakoś nieprzepadam za takimi fejkami :P no bardziej ten Precel Fake xD ocena... 3/10
|
Alter Ego : Tak jak wcześniej 6/10 wracaj do starego humoru bo tutaj trochę na poziomie przedszkola , ale fajnie przedstawione.
@michoss Nareszcie zrobiłeś coś oprócz wychwalania precla.. |
|
No,no,no co my tu mamy kolejny fejk paskowy ;( ale ogólnie spoko 7/10
|
W ogóle nie śmieszne. Dno. Tak samo jak precel.
|
Narrator roxuje xD.
Śnieg taki sobie. |
|
10 - 6/10 dalej bez powrotu do formy
11 - nawiązanie do precla 7/10 12 - padłem ^^ przez Ciebie mam guzy od śmiechu do sądu Cię pozwe ty!! 10/10 |
Nowy odcinek ^^ Wesołych świąt!
Odcinek specjalny. Życzenia. A i sorki za błąd:p miało być życzenia, a nie rzyczenia 8o |
życzenia to życzenia , ładne ^^ 9/10 bo coś mi nie pasuje a nie wiem co O_o
|
Dawno nie dawałem ;( Odcinek13. Czerwony-powrót.
|
XD. Roksuje.
|
Czerwony powrócił , to kto teraz będzie mylił misia z (już nie pamiętam co to było)??? Ale spoko. 9/10
|
|
Ojj tym razem cienko. Nie ma się z czego śmiać , ale piniata(dla nie w mafii : pointa) zaskakująca , więc zostaje przy 9/10.
|
Mnie zupełnie nie śmieszy.
Precel jest dużo śmieszniejszy. Większość nawiązuje do Włatców Móch. Słabiutko. |
|
misio-return - 10/10 padłem ^^
|
Nowy odcinek sux.
Sorry bardzo, ale jeśli Ci się kończą pomysły, to nie powielaj starych, bo jest to conajmniej żałosne -.-' Ah...i pomysł z misiem też niezbyt mnie powala. To jest nawet gorsze od Precla O.o 3/10 |
@up
Nie kończą mi się pomysły, tylko ....... aff, nie zrozumiesz 'Filozofie'... P.S. Nie lubie cie... P.S. 2 - Nie nadajesz się na krytyka =.=" połowa oceny to fabuła (w tym przypadku humor) a druga połowa wykonanie, a wykonanie mam raczej dobre, to moja ocena to powinna być przynajmniej 5/10... nie zgadzam się z twoją oceną, ale cóż, nasz klient nasz pan ;| @Topic: Next part prawdopodobnie jezcze dziś. @Down: Umiem stwierdzić bo jestem dziwny xD I jak tym nie również nei lubisz to mnei to nie obchodzi, i tak jestem jednym z mniej lubianych userów (lubi mnie pewnie z 5 osób max.) ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |