![]() |
:)
No to czekamy na dalsze przygody Fionka :)
|
Cytuj:
Owszem Ch*j pisze sie przez "ch"...ale jednak..nie zauważyłeś że gdyby tak było to nie pisało by się CHWDGM...tylko CWDGM....? Cos tu nie gra... Topic: Ładne fake'i czekam a wiecej :P |
nice
"HWDGM" = Honor Wiernym Dzielnym Gamemasterom j/k :P na tu jest ten blad jak kolega wyzej zauwazyl : "CWDGM" powinno byc pozdro |
Ej człowieku bo się zezłoszcze już 2 tydzień czekam na kontynuacje.I SIĘ NIEMOGE DOCZEKAĆ 8o .Wklej szybko te nowe Fejki bo zwariuje.
|
a ja sie przyczepie do tego gostka na 4 obrazku po lewej stronie calkiem ;P jest taki jakby maly xD a tak wogole to fajne to ;] and pozdro ;P
|
bleh
cos dlugo ci to zajmuje :] a mi sie najbardziej podoba "HWDGM" <<nie zebym sie czepial ale HWDGM powinno byc przez CH :p
me'r :evul: |
fast... fionek gdzie jesteś??
|
moze time ring ? :P
FIONEK ROX!! jednym slowem NAJS fake GZ - g00d j0b wanna more...!!!! |
:)
Hmm.. całkiem całkiem mi się trochę podoba. A co do H.W.D.GM czy jakos tak.. to mozna przez ch i przez h ze wzgłedu na częstość używania samego H.
|
Troche już się nudny robi ten temat. Gościu wkleił kilka screenów, jeden to nawet nie fake i taka podnieta? Zastanówcie się.
|
Gratulacje fajne fake'i rub dalej je bo juz nie moge sie doczekać :cup:
|
No i dalszych przygod nie ma........
@topic , ZAJE.BISTE:D |
Jol dobrze jest zajefajny fake czekam na nastepne aha i zrob cos z trzecim obrazkiem plx!!!
|
I co z tymi dalszymi przygodami.
|
no czekamy czekamy i nie ma......... CO JEST??
|
eeeee... kiedy nastepna czesc?/
|
:x::x::x::x::x::x::x::x::x: nic nie widac ludzie
|
ZIOMY PRZESTANCIE Z TYMI :x: !!!!
|
;( ;( :( ale fajnie macie :( :( :( :( :( :( :( ja widze tylko XMEEE ;( poplacze sie :( ;( ;( ;( :( :( :( :confused:
|
YYy Nie komentuje.
Nie komentuje bo nic nie widziałem nie pokazało zdjęc :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |