![]() |
Przez!!!
Cipsoft oczywiście, nie winmy na razie Multimedii...
Przed chwilą były problemy na wbicie na www.tibia.com i Amerykańskie serwery off, jeden Niemiecki. |
Zapraszam nadal...
Jeżeli są osoby, które mają cały czas problem z tibią i są w Multimedii ( najlepiej z Olsztyna ) to proszę o wypowiadanie się tutaj, bo ja mam dziwną sytuację, otóż nie mam problemów z zalogowaniem się, ale pogram sobie z 10 min - 15 min, potem są lagi, zacina się, czasami stanie na chwilę, i znowu 10 do 15 min spokój i w kółko.
Jeżeli się to nie poprawi to trzeba będzie pogadać z dostawcą internetu, choć wątpię w to że jest to ich wina. Bardziej bym się nastawił na Cipsoft, bo coś za dużo tych problemów mają w przeciągu ostatnich dwóch tygodni. Czekam i pozdrawiam wszystkich :) |
Tak samo było kiedys z neostrada po okolo 2 miesiacach naprawili to :) Musisz poprostu czekac. Pozdro
|
Cyber Mych kiedy ty się nauczysz edytowac posta?
|
-.-
Nie muszę się uczyć, bo od dawna wiedziałem jak się edytuję, i powiedz mi, co z tego, że zaczne edytować jak i tak nikt nie zwróciłby na ten temat uwagi? Jeżeli co jakiś czas zaktualizuje swoją wypowiedż, zobaczą że jest swieży post i zaczną chętniej odpisywać.
Zamiast zwracać komuś uwagę, popatrz na siebie :) |
Po telefonie, koniec problemow.
|
Po telefonie?
Myszun czekam na odpowiedż w sprawie tego telefonu, co i jak.
|
Czemu twierdzisz ze to Cipsoft skoro tylko gracze posiadający internet z Multimedi maja takie problemy?
|
Mieszkam w Lublinie, mam problemy identyczne jak te opisywane przez Was. Nie mogę expić, bez przerwy kicki/lagi, jak już po godzinie prób uda sie zalogować, to po zrobieniu 1-2 kroków wyrzuca mnie znów z serva. Net zaczyna sprawnie działać dopiero po północy, cala sprawa trwa już od 3 listopada...
Proszę o kontakt w tej sprawie na priv, kogoś komu już udało sie rozwiązać ten problem. tak sie w*****łem któregoś dnia ze napisałem maila na wszystkie adresy e-mail jakie znalazłem na stronie internetowej multimedii, oto jego treść: http://img444.imageshack.us/img444/9...eheheheez9.jpg |
Czekam na odzew ;p
Myszun czekam na odpowiedź w sprawie tej wypowiedzi " Po telefonie, koniec problemów."
Moje gg to 9238110. |
Nie muszę patrzeć na siebie bo ja nie pisze podwójnych postów
@ Już ktoś ci mówił, że masz zajrzeć na forum.programosy.pl i tam się zapytac specjalistów bo tutaj 90% to dzieci poniżej 12 lat i nikt ci tutaj nie pomoże ^^ (Wiem, że ja się na tym nie znam, ale robiąc takie tematy nic nie zyskasz. Wiem z własnego doświadczenia) |
@Ethanamoz
Twój mail do MM ownuje XD. Pozdro @topic Ciągle to samo |
rozwaliles mnie tym mailem :)
gz za odwage :cup::cup: |
|
Chyba już w porządku...
Według mnie na razie wszystko jest w porządku, nie mam lagów, oby tak dalej.
|
I jak tam u was ? Bo u mnie bez zmian. Ciągle lagi, freezy itp. .
|
Witam. Jestem z Ełku, wcale nie tak daleko Olsztyna.
Ja i koledzy z podwórka mamy identyczne problemy ,jak te opisywane przez Was. Nie można się zalogować, a jak sie już uda lag 2-3 min i nie można nic zrobić. Wczoraj o dziwo od godziny 7 do 12 dało sie grać a później 2 min lag i to samo. Dziwię się, że jeszcze nie padłem. Napiszcie jak rozwiązaliście ten problem, o ile to się udało :] Oczywiście internet z Multimedii. |
Ja rowniez mam opisany powyzej problem z multimedia. Pisal juz do nich na poczte lecz bez efektu. Jutro mam zamiar zadzownic wiec moze sie czegos dowiem konkretnego. Gdyby ktos mial jakies info niech pisze
|
Dalej lagi?
Nie wiem, ale u mnie raz są, a raz nie ma, jeżeli zaloguje się np. po 5 min. od pierwszego zalogowania to nie mam lagów, potem chcę się znowu zalogować, lagi. Nie wiem co się dzieje, czy to MM odwala, czy coś od Cipsoft? Kurde, na samą myśl, że jest 2 x exp to grać nie można i jeszcze nadchodzący update, po prostu szczena opada :o
|
Eh..:D Powiem tyle, sprzedali dużo hostów na Aldorze dla EM, i teraz pingują MM. Sam wiem :cup:, od pewnego zródła:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |