![]() |
Lord Erus
Bonesheardowie;p Vixi Gal'axy Raxilon Xarabek Jak jakie¶ nicki pomyliłem to sorry bo dawno na obsidi nie gram;p |
Pierwszy Owner Xarabka
PIerwszy Owner Lord Panpena Ludu Scorpion Lolik The Wolf Yunichi Natsu Seri SOl the Wolf Vixi De'Hell I paru inych noobkow;d |
Van Del'Sal plx? Lex Del'Sal plx? Hanter Del'Sal plx? Nitro Del'Sal plx? (first full shaman). PLX PLX?! :D
|
Cytuj:
Rotfl. |
@ up
tak, natsu seri. @ slayer no offence, ale z del'sal to dla mnie najpredzej na legende nadawalby sie Lin, ale nie twierdze, ze nia byl. i jeszcze fosils, pierwszy na obsidii, ktory gral z ojcem na spole :D |
Chyba Kotek smieszny jestes i nie wiesz kto to byl/jest XD
|
no taaa ale pamietam ze z Yunem i Adasiem aka Katmai zabilismy pierwszego Old Widowa na obsidii a nie to co pisalo pol roku pozniej ng :D buahahaha :D
ale btw Legenda ale uzasadniajmy to jakos dlaczego !! bo np walczyl tu i tu :) rownie dorbze mozna napsiac ze legendami byli : Ampowski , Mario'll , baku baq , oraz nazgul the second ... ale niby dlatego tylko ze walczyli w pierwszej wojnie na obsidii lub drugiej " |
lol
:D Kiroyek Kiroyek <3 ciekawa historia ;d zgadzam sie z wszysktim poza tym ze gildia white wolfs pomogla nam w wojnie boom/ng xd gardze cala ta gildia poza ryba, na reszte brak mi slow :D co do old widow to zgadza sie hehe pamietam to doskonale ;d co do legend to wedlug mnie; lord erus, banda boneshardow, smek~, sir randstad. nie gram juz prawie 2 lata i zapomnialem juz kto tam gral hehe. pozdro pozdro
(L) _/ // Adam |
kiroy mogl bys dac nick shyana na kyrze bo nie jestem pewien czy dobrze mysle
|
shyan = eon aldarion , a obecnie grywa juffsem !! a eon aldariona ktory juz chyba delete jest sprzedal arathorovi yverionowi z arcani kolesiowi z spaina ktory walczyl era zero vs dpft !! obecnie organizuje sneaki na kyrce dla gildi LN czyli czesci starego ng aka abo steiner patteh tralla gafistergo ( czyli vader the flamer aarthax praoler the mage z obsidii :)
|
Tak czytam wszystko po kolei i czekam aż kto¶ napisze mój nick :D
A serio to legendy: Mannow, Azared, Dorpaz, Kiroy :D I wielu ludzi z pocz±tku serwa :D |
Cytuj:
imo Benek Plaxx i Yunichi |
@ armadale
napisalbym ci dlugi wywod, ale juz takich kilka pisalem i poprostu mi sie nie chce. wyjdz. |
Cytuj:
|
mi ciebie tez, bo w dupie byles i gowno wiesz. ja nie czuje jak rymuje. elorap.
|
@armadale
Super P(r)olski patriota się znalazł! Hurraaaaaaa!! |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Nie, nie opiekun, ale to jego życie prywatne i go nie komentuj. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |