![]() |
Cytuj:
Ps. sry hege tez dobrze znam ale reszta?!!!!!!! |
Cytuj:
|
@Gimli ^_^
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=10126 http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=6160 hehe nikogo nie zamierzam obrażać bo to były tylko początki:P taka ów ciekawostka. szukając postów naprawde trudno mi było się doszukać jakiś bezsensownych i nic nie wnoszących do tematu napisanych przez aktusa. Gratz all. |
zanim wybraliśmy nowych modków analizowaliśmy m.in. wypowiedzi kandydatów. Nie braliśmy pod uwagę wyłącznie ilości, a przede wszystki jakość postów. Po za tym braliśmy pod uwagę jak długo ktoś jest na forum i jak często tu zagląda, oraz wiele innych czynników.
A oczywiście najważniejszym czynnikiem było, czy pieniądze przyszły na konto na czas, czy nie. A jeśli komuś nie podobają się wybrani modkowie - no cóż, nie mój problem. |
Tak sobie czytam te posty i widze, ze sporo ludzi liczyło na mój sukces. Hmm, to miło z waszej strony, ale jak widać - tym razem nawet 'Grafik' mi nie powierzono. Przyznaję, że też liczyłem, że sie uda, ale trudno, płakać nie będę, bluźnić też nie, a na forum będę działał dalej.
Interesuje mnie tylko jedno - ilu modów RAZEM brało udział w głosowaniu? |
Cytuj:
khan, nie obrazaj sie, ten post nie jest zlosliwy w stosunku do ciebie ( w kazdym razie nie mialem takich intencji ) |
Cytuj:
~15 przeszło "pierwszy odstrzał" ... i twója kandydatura wcale nie była zła. Jak to się mówi - może następnym razem? |
@gimli:
Luz - nie mam sie o co gniewac. Po prostu tym razem nie wyszło. @ btw - kiedy następna edycja? :D (j/k) @Dobo: Nie jestem pewien, czy się rozumiemy. Ja się pytam ilu modów było po stronie JURY. Bo skoro 2 było przeciw mnie to dobrze wiedzieć ilu 'za'. btw - przydałby się jakiś pełen zapis obrad wysokiej izby modów. To udzieliloby wielu odpowiedzi na moje, i innych pytania. |
Cytuj:
a kim ty ku*** jeden **** ty ****gwiazdkagwiazdkagwiazdka*** jestes? haha jedno wiem, jestes zalosny i smieszny Nie musze i nie bede sie przed nikim tlumaczyl z moich i modow decyzji w tej kwestji a po drugie czy mi sie wydaje czy nas oskarzasz o lapowkarstwo? Wiesz ze w naszym kraju za to mozna niezle zaplacic w sadzie? aha i btw to to jest MayGyver nie Macgyver, mylisz osoby... i Tak blagam cie daj mi pretekst zebym mogl cie z blotem zmieszac... make my day... zapewniam cie ze tego nie chcesz... napewno teraz sie spytasz kim ja ku... jestem ale odpowiedz masz w "kontakt" na www.tibia.pl |
Gratulacje
Gratuluje wszystkim nowym moderatorom :) I co to wiecej mowic
powodzenia ! 8o |
Cytuj:
obrady byly nasze, przez nas i nikt nigdy poza modami nie widzial kto jak glosowal i tak tez zostanie. za duzo byscie cheili wiedziec ;) <edit>@super: ROTFL... hahaha... az sobie go odpale :P |
Heh jak czytam ten temat to mi się śmiać chce ;] Pamiętacie letni hicior? Powiedzcie mi tylko jedno - kto to k jest GIMLI SYN GLOINA ;]
|
Cytuj:
hahahahahah zabawny jestes , powinienes nazwac sie dr. Hihot @lapowki Masz racje, jak "niezle" zaplacisz w sadzie to moze mnie wsadza W tym Kraju to Nawet Mikolaj bierze w Lape <pzrepraszam dzieci jak rozwialem wasze marzenia> @next :Hmm.... nie znam dobrze jego pseudo bo........GO NIE ZNAM......!!! @next: ja na to mowie " Just Make Skull! " chcesz nie ma sprawy tylko podaj miejsce i date. Dla ciebie raczej dzial i temat lol !!!!!!! |
@Shin Chan
Cytuj:
btw. Jeśli ty kogoś nie znasz to nie znaczy, że inni go nie znają. |
Cytuj:
Btw Czemu na mnie nikt nie liczył:P??<joke> |
Cytuj:
pierwszy link prowadzi do tematu w ktorym chcialem dac zestawienie ktore z rodzajow jedzenia oplaca sie zbierac. pierwotny wyglad pozostawial wiele do zyczenia ( powodem niechlujnego wyglady byly problemy z wysiwyg ) drugi link: "Wiadomośc orginalnie napisana przez aktus dnia 06-06-2004 o 17:52:". temat zalozony 2 dni po moim zarejestrowaniu sie na tibia.pl. -> choroba wieku dzieciecego ^^ a poza tym dziekuje wszystkim ^^ |
aktus, nie masz sie co martwic, jak zaczynalem mialem gorsze.
|
@Shin Chan
Kończ waść, wstydu oszczędź. |
ja nie moge... "zżekł się" ludzie jak wy z taką ortografią możecie się wypowiadać? :/
|
@aktus
Niemasz co się przejmować, większość osób miało podobne początki. btw. częściej na irca zaglądaj. ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |