Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Odkryj nowe sekrety! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153708)

ZonaRomana 09-11-2007 20:51

Jak dla mnie nic fajnego... kilka słów o nomadach i questach... żal

Fred Druid of Pacera 09-11-2007 20:52

@2Up
Ale teraz ogień na tym coal basin czy czymśtam wygląda tak samo jak firefield rzucony na ziemię.

elder94 09-11-2007 20:56

na taka zapowiedz czekalem tydzien zal

Hu'Hu 09-11-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xsi (Post 1737168)
Wiele nam to mówi....
właśnie straciłem swoje 2 minuty cennego czasu na przeczytanie tego badziewia ;p

I całe życie na tą grę...

@ Naridan1994
Zapewne po nowym update który ma na celu balansacje profesji takowe będą, wcześniej się obawiali że na nowych serwerach będą wyłącznie postacie reprezentujące rycerzy i palladynów.

Mnie osobiście zapowiedź się podoba, czekam na kolejne newsy.

Rukahs 09-11-2007 21:51

Tibio 7.4 wróć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Modliszka11 09-11-2007 21:51

Cytuj:

Mornlox
Tu gdzieś padła durna wypowiedź a propo FACC.Durni FACCowie nikt wam nic nowego nie da !Bo clipsoft daje tym co płacą!Nie stać was na PACC(bo mnie jakoś stać bo go mam i kupię nowego) to zamknijcie się ! nooby FACCowskie -.-

Spodobało mi się że będzie kupiec.Widocznie clipsoft chce ułatwić sprawę sorkom.Nareszcie mój sorcerer będzie bardziej bogaty no ale gram na Danubii więc tam nawet bankructwo nie jest końcem świata bo i tak ceny tam są niziutkie ^^

czasami dawają free itemy ~~DANUBIA COOL~~

pOzDroWIenia i czekam na nowe newsy

moim zdaniem jesteś wielkim głupim chamem
facc też sie coś należy a tereny facc niesom demo tylko jest to zachenta do tego żeby lepiej sie zapoznać z grom i puźniej kupić pacc

Gawus 09-11-2007 21:54

Może wreszcie będzie można sellować dsm u NPC...

ArtiPl 09-11-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez max194 (Post 1737007)
Kiedy Te Update??prosze O DokŁadnĄ DatĘ!!!

W dupe sie pocaluj, nikt nie wie kiedy sa, mozna sie jedynie domyslac ze pare dni po rozpoczeciu test servera, a tego tez ludzie nie wiedza.

@Tam do kogos - zadnych konkretow? A ja wlasnie przeczytalem jeden konkret podany jak na tacy - nowy kupiec, ktory bedzie robil za 3-go djina.

Kicz. Dobrze ze juz skonczylem grac.

Explorer of Hell 09-11-2007 22:13

Wreszcie jakies elementy RPG... to mi sie podoba.
Gildia Glupcow... bedziemy musieli splatac figla jakiemus NPC, a moze graczowi 8o
Expowisko Nomadow to cos w sam raz dla srednio levelowych postaci.

Czekam na kolejna zapowiedz Update.

Sizz 09-11-2007 22:44

No pięknie. Cóż za interesująca zapowiedź. :p
W sumie opisują tego update tak tajemniczo, ale jaki będzie efekt końcowy - sami się dowiemy. Na razie to nie są dobre zapowiedzi, ja bym to nazwał raczej poszlaką, wskazówką. No nic, wszystko się okaże. :)

Solaxe 09-11-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nairdan1994 (Post 1737013)
Mam nadzieję że dla FACC też coś zrobią.Powinni posiadaczom darmowego konta dodać choćby ze 2 nowe outfity.Ciekawie też by było jakby na rooka nowego potworka dali.

Powinni? Z jakiej racji?

Qeser 09-11-2007 23:02

Szczerze mowiac spodziewalem sie czegos bardziej interesujacego czekajac przez caly tydzien.Jedyne co mie zaineresowalo to to ze beda nowe qesty,kupiec i te gildie glupcow itp. xD
Moze w nastepnym tygodniu postaraja sie o ciekawsze informacje.

Leirdek 10-11-2007 00:11

żal.ger
Czkałem cały tydzień na jakiś sensowny i ciekawy tekst a tu patrze jakieś gildie głupców.....PO nazwie myślę że pomysł jest zły ale kto wie....Ogólnie nie warto było czekać na to teasterstwoX(

Wux 10-11-2007 01:01

Do FACCów jak Cipy będą chciały coś wam dać to to zrobią ale będzie to tylko dobry gest z ich strony, nie spodziewajcie się za wiele dadzą wam pewnie jakiegoś potworka, coś jak to miało miejsce z Wyvernami.

Do PACC nie musicie krytykować FACCów a tym bardziej ich wyzywać, wiem że wy płacicie i należy się wam dużo więcej ale opanujcie się i zachowajcie spokój.

Do tych co mówią że stracili czas na czytaniu dzisiejszego newsa leprze to nisz nic, zawsze czegoś tam się dowiemy.

EdwardMatiz 10-11-2007 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VENAEN (Post 1737206)
Najgorsze w tym jest to ,że większość która tak się wypowiada ma dopiero naścię lat :/ więc nie chcę wiedzieć co wy będziecie robić jak dorośniecie!

Każdy ma naścię lat xD

Toppic@

Zapowiada się ciekawie :> może będzie się dało sprzedac syf z dp czyli (tortoise shield mam tego z 50bp ale sie zbierało na takie chwile)
Pewnie te zadania będą dla highlvi

Egon_Abus 10-11-2007 01:05

Druga zapowiedź update:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xuwak & Bianci & ScorpionLord

--> Wędrujące npc, to niezłe gówno:/

--> swieta kwiatow sux, czysta komercha

--> Wędrujący NPC? Eeeeextra, wpakuje sie chłopak na PoHa czy do jakiejś innej zjebanej dziury i tyle go widzieli. Secret Service w Tibii? Łomg kurwa, zaraz CBA bedzie

--> "Jeśli zdobędziecie jego zaufanie" - Super!!!!!11oneone! znowu zjebane questy w stylu znajdź 20 kwiatków nikomu-na-nic-niepotrzebnych, skór z fiuta minotaura i spermę GSa. ŁAŁAŁiŁa! Superrrr!>.<

Nic dodać, nic ująć 8o

Doom Terror 10-11-2007 04:32

ciekawe czy za uczestnictwo czy to w gilidii glupcow czy to innej jaka bedzie do wyboru,bedzie mozna zdobyc outfit charakterystyczny dla danej gildii hmm.Mam nadzieje ze npc bedzie skupywal dsm'y,golden army i wszystkie te poupdateowe bronie,ktorych nigdzie nie dalo sie sellnac,bo beastslayer axami nawet nooby w carlin gardza gdy dostana ow topory na "plx fri items",oczywisice nowe miejscowki musza byc dodane oraz ja marze o bramkach lvl'owch na niektore miejscowki,nie pamietam sprzed update'a aby na of chodzily 30-40 lvl'e ...odnosnie miejscowek mogli by dodac troche d lairow,gdyz przykladowo na Arcanii wiekszosc miejscowek z dragonami to prywatne miejscowki dwoch gildii,gdzie ludzie z poza owych gildii nie maja wstepu.Mogliby takze zmniejszyc stamine,aby ograniczyc botting i reagowac na reporty odnosnie botterow.

mazgier 10-11-2007 08:38

Przepraszam, ale co za tłumok (bo napewno nie tłumacz) przekładał ten tekst? "gildia głupców"???
"Fool's guild" to "gildia BŁAZNÓW!!!"

Finch 10-11-2007 08:48

Moje skromne zdanie

Ja osobiście uważam, że te Tibia zmieża w dobrym kierunku ale za pomoca złych metod. Oczywiście wszystko co zostało przedstawione w 2 ostatnich teaserach mi się podoba, dodaje to większego klematu rpg, ale po co te hotkeye i amboty w pallkach?;/ Juz nawet staminy i souli się nie czepiam bo to nawet logiczne że jak walczysz to sie męczysz, ale te aimboty ://// Gdyby ich nie było....

Nevir 10-11-2007 08:54

No może coś zrobią z cenami bo największy problem stanowi cena golden armora oraz dragon scale mail, golden armor kosztuje praktycznie tyle co crown armor (na starszych światach).
Tak samo można by sprzedawać dragon slayery i dragobone staffy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finch (Post 1738000)
Ja osobiście uważam, że te Tibia zmieża w dobrym kierunku ale za pomoca złych metod. Oczywiście wszystko co zostało przedstawione w 2 ostatnich teaserach mi się podoba, dodaje to większego klematu rpg, ale po co te hotkeye i amboty w pallkach?;/ Juz nawet staminy i souli się nie czepiam bo to nawet logiczne że jak walczysz to sie męczysz, ale te aimboty ://// Gdyby ich nie było....

Pozwolę sobie dokończyć twoją myśl, a mianowicie:

To nie trafiłbyś z sdka w żadnego 180lvl+ sorca/druida a nawet i knighta/pallka. A tak to ma sens bicie kogoś na otwartej przestrzeni (nie mówię o open battle) tylko jak ktoś ucieka. Tak można trafić ale zanim zamachniesz sie po sdka z zamiarem trafienia w tego 200lvl+ to już go stracisz z ekranu a zazwyczaj gubi się go nawet z hot keyami. Ta zmiana była przyszłościowa czyli kiedy dużo osób będzie miało wysokie levele. Przykładowo: kiedyś takim 100 msem to utamo vita utani gran hur i tyle ci mogli possać, kosiło się wszystkich.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54.