![]() |
Narazie beznadzieja... Zobaczymy po up....
|
Mógł by ktoś podać link do klienta bo potrzebuje do spr :d
|
Właśnie, ja też bym chciał klient/tibia.spr (lepiej spr).
|
300 OSÓB REKORD xD
E ludu coś z palla? dmg? ceny r spear i o co chodzi z tym ze spike sword się kończy? PLx fotki pallka ;> jakieś nowe itemki? co to za rużdżka w bp tego typa? nowe arrowy? od jakiego lvla te kamienie do czarowania broni? ile pall vita leczy? |
|
Taka polityka cipów - udupimy jednych by inni mieli lepiej. Po co knightom uhy zabrali? Robię maga
|
Ta Xeremon skąd masz ten screen, skoro tutorem nie jesteś 0.o"?
|
Cytuj:
|
Nie wiem czy zgadzacie się ze mna , ale ja bym był za takim czymś , że nie gra się na lvl.
Tzn.Na Guardy idzie ekipa 30 Knight , 30 Palek i expia zbierając lota. Na dragi chodzi 3 osobowa ekipa ok .50 lvli. A nie tak jak teraz na dragon lordach siedzi byle 50 palek. Powinny być takie hity , że na Dragon Lordach to by siedziały ekipy po 80 lvle. |
@Stretos
Ja niepoto skillowalem i kupowalem te jebane uhy, żeby teraz robić leczyć się tymi uhami za 100 i żeby podczas expa skończył mi się f axe... żal |
@Nosferatu_N
Jeśli dobrze zrozumiałem-nie skończy ci się F.axe. Skończy ci się ogień w f.axe. |
BTW. Wątpię żeby fire axa i fire sworda dało się enchantnąć na ogień ;)
@Edit : Jeżeli ktoś by był tak łaskaw i zamieścił nowe graficzki ze sprita... |
@Michoss~
I co bede miał Fire axa bez ognia? xD |
nooo taki ognisty topór tylko bez ognia rlz xD
|
No wlasnie More ss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>>Fast<<< |
Czemu się podniecacie cenami/dmg etc ? a na poprzednich TSach to jak było?
powoli będą dostosowywać warunki do normalnosci... |
Next Update = Tibia 3D ; X
Gdzie Ta Stara Dobra Tibia 7.5?? |
Oj chyba stare czasy dla mnie będą ;d jeszcze armor i na*******am drutem po up bo knighta mi zjebali xD te ss'y kurwa jak z otsa jakiegos
|
Więcej zdjęć, mniej komentarzy .................
n/c[/quote] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |