![]() |
Ta, a przyjdzie 27 i każdy z Was będzie zadowolony....
Jak dla mnie to nie ma różnicy czy expo x1, czy x2 bo przy x2 będzie 2 razy więcej ludzi czyli tyle samo expa :D |
Cytuj:
Hail Cip Soft! |
a jak z paccem ? na all servach dadza?
|
Juz wiem jak wykorzystam swoje zalegajace uhy w dp
Pojde na d lair w venore a tam ? 2030202302020202 ludzi na 1 respawn dragaaaa zajebiscie normalnie :D Bedzie taka kolejka ze zostwie tibie o 21 wieczorem i odpale przed server savem i poczekam jeszcze do 16 kicnie mnie poczekam drugi dzien itd i wbije jak sie skonczy 2x exp >,< |
WELCOME IN OUR OTS! EXPx2!!! 7 DNI PACCA ZA DARMO!!!!
pojebało ich? :o |
40 kk może mdw jebnie ,...
|
ja tam jestem ciekawy czy servery wytrzymają...
nawet jeśli to bedzie to tydzień dla graczy PACC ze względu na ogromne kolejki. |
@iles tam up tak na all serwach dostana pacce :)
|
Kurde .... wałek bd przejebane ....
już miałem mieć hunta za szybki exp a co dopiero bd na double axe... best zrobie z 1 kk expa w dzionek ;P A jak niebd szło expić to se poskile ;P pacc 7 days + ;P co mi tam :] oże na hyderki skocze :] 2 k od hydry spox kurde boje się mysleć co będzie.... ... pytanko to będzie na all servach czy only amerykańskich ? plx na priv @Edit-Rekord a co do rekordu to padnie coś około 20 -25 mln expa więc po podsumowaniu tygodnia bd osoby które gdyby przeliczyły to co wbiły ok .100 mln expa to 200 lev w tydzień ;P napewno ktoś taki bd pzdr |
no to jutro ide wplacic kase na pacca ^^ exp x2 to juz nie tibia
|
ale to znaczy ze przez jeden dzien kazdy bedzie miec pacca ?? [MONSTER][CHAR]:)[/CHAR][/MONSTER]
|
LUDZIE ZROZUMCIE!! TO SIĘ ROZŁOŻY NA CAŁY TYDZIEŃ TE KOLEJKI, ZAJĘTE EXPOWISKA!!
|
Ots Ots Ots
|
Pure Pwn3d. Podoba mi się to xD.
|
BUuhauhaua jaracie się jak nie wiem co. Co wam z exp x2? jak będzie 4 razy więcej osób? i będziecie zamiast x2 mieć x1/2. Cipy to przemyślały i nikt nie poexpi szybciej :)
2. HAH już widze to po włączeniu clienta dla graczy facc "You are at place 752 on the waiting list." |
Ta wiadomość coraz bardziej umacnia moje spostrzeżenie że Tibia kopiuje coraz więcej pomysłów z OTSów choć taka kilkudniowa zmiana może być ciekawa.
Już sobie wyobrażam kolejki na hydry xD |
A ja z innej beczki ;P Ten 2x exp bedzie dla all czy tylko amerykanskie servy? ;d
|
Tylko o paccach mysla a jak tak pisze bo jakas glupia reklama wyskoczyla i nic nie widze
|
Cytuj:
ciekawe co z różnymi wojnami na wszystkich serwerach ciekawe czy zakopią topór wojenny na ten tydzień ?;) sie zobaczy:p |
chyba specjalnie tak zrobili zeby knightowie wykorzystali swoje uh i odeszli z gry...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |