![]() |
Beniro, czasami z wieczora tak bywa, że nie można się zalogować mimo, iż serwery działają. Spotkałem sie już z przypadkiem wykorzystywania tego na wojnie, gdy jedna z gildii wybrała na porę bitwy właśnie wieczór, kiedy to pokonani przeciwnicy mają problem z ponownym zalogowaniem się. No, chyba, że na prawdę akurat restartują serwery. W obu przypadkach, cierpliwości, w końcu się zalogujesz.
[EDIT] Dobra, nie spojrzałem na datę ostatniego postu, moja wina. :) Do kasacji. |
Nice!
Nieźle,nieźle pomogło mi troche :p
|
Tutaj macie wszystko napisane, fakt po angielsku,
ale są to wszystkie zmiany (potwory, quesy itp.) > http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=166 < |
powiedzcie mi poco kolejne update jest wam zle tibia 7.6 była najlebsza i co oni z tym zrobili neidlugo bedzie 3d ;/
|
Jestem średnim graczem i mój najsilniejszy har ma 29lv ale mam pewne pytanie: pierwszy tutorial byl banalny i przeszlem go w 5min. ale chodzi mi o to jak
sie ma 8lv (lub wyższy) wychodzi sie na maina... zanim sie wyjdzie trafia sie do tzw. "wyspy przeznacznia". Czy może tam jest jakiś sklep, w którym można kupić speary? |
jesli wybrales juz profesje (paladyna oczywiscie) to są. u npc raffael. ale on tylko sprzedaje paladynom. strzaly tez sa ;] bo 100 strzal darmowych to za malo na expienie i mozesz kupic
|
Cytuj:
najlepsza jak juz cos a tak ci powiem, gowno prawda, 7.1 - 7.3 miażdżyły, ewentualnie 7.4 @down to sie nie doczekasz |
no ciekawe widac ze Cipy pograly troche w WoW'a, czekam na wprowadzenie 3d ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wersja beta patcha do tibii... weź wypierdzielaj z tym keyloggerem.
|
Cytuj:
|
serv
ja mam konkretne pytanie, czy jest szansa taka aby dalo sie postac przeniesc z serwera na inny:(
|
A powie mi ktoś czemu nie mogę zrobić new acc na tibia.com?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |