Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Odnosnie konkursu filmowego z dnia:29-09-2007 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=155322)

Gawus 16-04-2008 15:45

Rzeczywiście, te kubki są brzydsze :P

a gdzie koszulki, czapki, rekawiczki, skarpetki, majtki, buty, kurtka zimowa i spodnie?
nie dosc ze mialbym sie w co ladnie ubrac.. to pomysl bosal, jaka reklama.. ^^ darmowa

Washabi 16-04-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawus (Post 2004495)
Rzeczywiście, te kubki są brzydsze :P

Ty weź przestań marudzić chodząca reklamo, Bosal sie rozmyśli i cofnie te kubki i będziemy czekać kolejny rok

Rybzor 19-04-2008 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal (Post 2002110)
Firma zostala znaleziona, zamowienie jest w realizacji. Zostaly zamowione kubki i smycze, zamowienie zostalo oplacone.

http://img186.imageshack.us/my.php?i...ktkubekkj4.jpg
http://img186.imageshack.us/my.php?i...ktsmycznp2.jpg

Na wykonanie zamowienia firma ma max. 3 tygodnie liczac od 4 kwietnia, bo wtedy zostaly podpisane ostateczne papiery, a projekt zatwierdzony.

No to termin mija w piątek nast tygodnia. Ciekawe czy się wyrobią.

Washabi 24-04-2008 20:19

Jutro ostatni dzień na dostarczenie "nagród" a kubka jak nie było tak nie ma.
ale pożyjemy zobaczymy hehe B)

Ashlon 25-04-2008 08:16

No nic, dzisiaj jest 25. Dostaliscie kubki? Jesli nie - gratuluje Bosal :D

By$iu 25-04-2008 08:38

Bosal o/ :-).

Kshaq 25-04-2008 14:25

Zajebiście! Niczego innego się nie spodziewałem. Kto jest za przejęciem władzy na Tibia.pl?

Washabi 25-04-2008 18:42

To musi być jakaś klątwa, klątwa (PRZEKLĘTEGO KUBKA)

Trochę mi żal Bosala, według mnie to już nie z jego winy jest takie opóźnienie :(

bosal 25-04-2008 19:18

Ludzie sluchajcie! :)

Mam kubki, wysylam w poniedizalek dodatkowo dostaniecie smycze. Jak sie uda to jutro wysle, bo wlasnie je pakuje.

Rybzor 25-04-2008 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal (Post 2022862)
Ludzie sluchajcie! :)

Mam kubki, wysylam w poniedizalek dodatkowo dostaniecie smycze. Jak sie uda to jutro wysle, bo wlasnie je pakuje.

Bosal, już je dwudziesty raz pakujesz :P

bosal 25-04-2008 19:53

Nie, wczesniej ich nawet nie mialem u siebie, bo przez inna firme to szlo, a teraz oswobiscie je pakuje :)

Scobel 25-04-2008 21:28

No widzicie już je pakuje. I może nawet jutro wyśle je do was pocztą polską. Ale to wszystko dojdzie do skutku gdy: po drodze na pocztę Bosal nie zostanie napadnięty, nie przewróci się i ich nie uszkodzi, nie zapomni $ na paczkę, nie zapomni kartki z adresami, jak na poczcie ich nie ukradną, jak na poczcie ich nie uszkodzą, jak na poczcie dobrze odczytają adresy napisane przez bosala, jak na poczcie bosal wszystko dobrze napisze z adresów, jak na poczcie nie zastrajkują ...

Ale jejku co wam robi pół roku w ta czy tamtą stronę ?? To tylko kubek ważne by doszedł ... kiedyś :P

Washabi 25-04-2008 21:35

@up APROPO strajku na poczcie, można się spodziewać w najbliższych dniach. Tak donosi moje źródło (ciotka listonoszka)

Scobel 25-04-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Washabi (Post 2023171)
@up APROPO strajku na poczcie, można się spodziewać w najbliższych dniach. Tak donosi moje źródło (ciotka listonoszka)

A tam ... ciotka listonoszka to nic ... jak cos pierwszy o tym poinformuje nas Bosal ... on wie wszystko ... przecie to admin :P

Ashlon 25-04-2008 23:50

No to za 2 miesiace dojda. :D

Scobel 26-04-2008 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2023497)
No to za 2 miesiace dojda. :D

Czemu nie wiedzieliśmy, żeś z Wrocka jak robiliśmy zlocik z Slythia, Optim, Pregusią ?? Bosal niby zawiedziony był, że mu o tym nie wspomnieliśmy i, że go nie zaprosiliśmy ... ale jak 4 dni później znów byłem we Wrocku i pisałem czy idziemy na piwo ... To odpowiedział coś w stylu ... jak będziecie gdzieś tam o jakiejś tam godzinie ... to może i ja tam gdzieś będę bo będę może szedł coś zjeść o tej godzinie ... :)

A widzisz tak to kolejny z t.pl był by do piwka i partyjki w bilarda :P

Kajulec 26-04-2008 18:45

Ban sie skonczyl, wiec sie wypowiem. IMHO Bosalowi spadl kamien z serca o czym moze swiadczyc jego zmieniony ton. Zobaczcie na dwie ostatnie wypowiedzi - az bije od nich radoscia. Mam nadzieje tylko, ze moj kubek nie zbije sie w transporcie, bo wtedy to sie juz calkiem w*****e. To by bylo na tyle, dzieki za zapakowanie nagrod po 7 miesiacach (bez trzech dni, no).

Scobel 27-04-2008 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec (Post 2024773)
Ban sie skonczyl, wiec sie wypowiem. IMHO Bosalowi spadl kamien z serca o czym moze swiadczyc jego zmieniony ton. Zobaczcie na dwie ostatnie wypowiedzi - az bije od nich radoscia. Mam nadzieje tylko, ze moj kubek nie zbije sie w transporcie, bo wtedy to sie juz calkiem w*****e. To by bylo na tyle, dzieki za zapakowanie nagrod po 7 miesiacach (bez trzech dni, no).

Może do kubków dali gratis nową wersję Bosala ?? Bo stara się stłukła :D

Wald_Kerius 27-04-2008 09:31

Śmiech na sali. Zaczynałem podejrzewać, że bosal chce dostarczyć te kubki w równo rocznice od konkursu i wystartować w kolejnym na "najbardziej nieudolną firmę w Polsce" Podobno nagrodą mają być kubki z logiem tej firmy (wyczuwacie spryt bosala? bosal by nie musiał wtedy nic za te kubki płacić i wysłał by je wam ze swojej nagrody) Jednak nasz admin to ma łeb do załatwiania spraw. Szkoda, że tak późno na to wpadłem ale i tak jak widać wszystko zje**ał bo wysłał za wcześnie kubki i nie potrafi być nawet najgorszą firmą w Polsce, chyba że znowu kubeczki będą iśc kilka miesięcy do adresatów wtedy RISPEKT i PEŁEN SZACUN

Kajulec 27-04-2008 11:20

Hehe, niezle jedziecie. Ciekaw jestem jak Bosal zapakowal te kubki.. 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22.