![]() |
Rzeczywiście, te kubki są brzydsze :P
a gdzie koszulki, czapki, rekawiczki, skarpetki, majtki, buty, kurtka zimowa i spodnie? nie dosc ze mialbym sie w co ladnie ubrac.. to pomysl bosal, jaka reklama.. ^^ darmowa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jutro ostatni dzień na dostarczenie "nagród" a kubka jak nie było tak nie ma.
ale pożyjemy zobaczymy hehe B) |
No nic, dzisiaj jest 25. Dostaliscie kubki? Jesli nie - gratuluje Bosal :D
|
Bosal o/ :-).
|
Zajebiście! Niczego innego się nie spodziewałem. Kto jest za przejęciem władzy na Tibia.pl?
|
To musi być jakaś klątwa, klątwa (PRZEKLĘTEGO KUBKA)
Trochę mi żal Bosala, według mnie to już nie z jego winy jest takie opóźnienie :( |
Ludzie sluchajcie! :)
Mam kubki, wysylam w poniedizalek dodatkowo dostaniecie smycze. Jak sie uda to jutro wysle, bo wlasnie je pakuje. |
Cytuj:
|
Nie, wczesniej ich nawet nie mialem u siebie, bo przez inna firme to szlo, a teraz oswobiscie je pakuje :)
|
No widzicie już je pakuje. I może nawet jutro wyśle je do was pocztą polską. Ale to wszystko dojdzie do skutku gdy: po drodze na pocztę Bosal nie zostanie napadnięty, nie przewróci się i ich nie uszkodzi, nie zapomni $ na paczkę, nie zapomni kartki z adresami, jak na poczcie ich nie ukradną, jak na poczcie ich nie uszkodzą, jak na poczcie dobrze odczytają adresy napisane przez bosala, jak na poczcie bosal wszystko dobrze napisze z adresów, jak na poczcie nie zastrajkują ...
Ale jejku co wam robi pół roku w ta czy tamtą stronę ?? To tylko kubek ważne by doszedł ... kiedyś :P |
@up APROPO strajku na poczcie, można się spodziewać w najbliższych dniach. Tak donosi moje źródło (ciotka listonoszka)
|
Cytuj:
|
No to za 2 miesiace dojda. :D
|
Cytuj:
A widzisz tak to kolejny z t.pl był by do piwka i partyjki w bilarda :P |
Ban sie skonczyl, wiec sie wypowiem. IMHO Bosalowi spadl kamien z serca o czym moze swiadczyc jego zmieniony ton. Zobaczcie na dwie ostatnie wypowiedzi - az bije od nich radoscia. Mam nadzieje tylko, ze moj kubek nie zbije sie w transporcie, bo wtedy to sie juz calkiem w*****e. To by bylo na tyle, dzieki za zapakowanie nagrod po 7 miesiacach (bez trzech dni, no).
|
Cytuj:
|
Śmiech na sali. Zaczynałem podejrzewać, że bosal chce dostarczyć te kubki w równo rocznice od konkursu i wystartować w kolejnym na "najbardziej nieudolną firmę w Polsce" Podobno nagrodą mają być kubki z logiem tej firmy (wyczuwacie spryt bosala? bosal by nie musiał wtedy nic za te kubki płacić i wysłał by je wam ze swojej nagrody) Jednak nasz admin to ma łeb do załatwiania spraw. Szkoda, że tak późno na to wpadłem ale i tak jak widać wszystko zje**ał bo wysłał za wcześnie kubki i nie potrafi być nawet najgorszą firmą w Polsce, chyba że znowu kubeczki będą iśc kilka miesięcy do adresatów wtedy RISPEKT i PEŁEN SZACUN
|
Hehe, niezle jedziecie. Ciekaw jestem jak Bosal zapakowal te kubki.. 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |