![]() |
Cytuj:
A w tym oczywiście pomoże nam nasz nowy Tabaluga ^^. |
o wiewiórki, wreszcie znajdę sobie jakiegoś przyjaciela bo piesek w thais mnie nie lubił :(
koty będzie się zabijało dla ogonów - 100 ogonów to 3 addon do citizena (ogon!) hehe |
Ah, nie ma to jak masa piesków i kotków które tylko czekają aż ktoś je zabije po pod nogami to one są pierwsze. Squirrele tak samo. Hatchlingi, hmm , mało toto przydatne bo są chronione przez dragony, troll champion niezły, nowe grafiki trolli beznadziejne ale od czego jest sprite editor ;). Nowe cyce - niezły pomysł. Gdyby tak miały siłę podobną do zwykłych cycków...
|
Oprocz tych z dupy wzietych dragów reszta super:)
|
Ehh dziwne te małe dragi ale reszta jest ok : P.
|
skłirel-kul
cyce-spoko dragi- ok ale chujowa grafa (za duzy) trolle- wolalem stare outy :P ale ten zempion jest spoko |
Fajne są te nowe stworki. Najbardziej podobają mi sie nowe cyclopy i nowe trolle. Po prostu zajebiste :)
Te Dragon Hatchlings (małe smoki) na tym zdjeciu wyglądają jak z plasteliny wklejone z innego zdjęcia. Tak mi sie zresztą wydaje. Kotki tez niezbyt wyszły. Wyglądają jak "porażone". |
Dorzucę i swoje 3 grosze. Ogólnie to nowe potwory zapowiadają się tragicznie, a ich tworzenie mija się z celem. Hatchlingi bezczelnie skserowane z Lineage'a 2. Jak już powielają coś z konkurencyjnej gry to pomyśleliby o tym, że kluczem to zabicia monotonii expienia w pojedynkę jest stworzenie potworów, które warto będzie zabijać w grupie i bynajmniej nie chodzi mi tu o duet bloker, shooter lecz o większą grupę, w której każda profesja spełnia określoną rolę poprzez swoje zróżnicowane umiejętności, tak jak jest właśnie w L2. Złotym środkiem jest stworzenie potworów adresowanych dla graczy powyżej 100 lvlu, gdyż aktualnie lvl ten jest w zasięgu każdego, a ostatni update przyczynił się do tego ze takowych postaci "wyrosło" jak grzybów po deszczu. Potwory te powinny odznaczać się siłą większą, niż u klasycznego demona, mieć regularny spawn i być opłacalne w biciu przez kilka osób. W tej chwili po 100 lvlu gra przestaje mieć sens, gdyż jest to monotonne bicie frostow, dli, czy hydr.
|
Chyba nie mają co robic! te wyglady sa niepotrzebne ale fajnie ze dodali nowe smoki.:lucznik: :) ciekawe co cipsoft jeszcze doda.
|
KOTKI! KOTKI! KOTKI! KOCHAM WAS! xD
A tak serio to: Kotki - słodkie, ale oczywiście będą tylko czekały aż je ktoś zabije. Wiewiórki - Hummm, mogą być. Małe Dragi - Jeżeli będą występowały również same, to dobry pomysł. Trolle - Fajne, ale tamte nie były takie w sumie złe ;p. Cyce- Jakieś takie... za duże xD. |
Cytuj:
Zgadzam sie w pelni, ale Tibia to nie L2 i tak zostanie na baardzo dlugo. Koty, wiewiorki, hatchlingi - beznadzieja... |
Cyce kozackie sa zwlaszcza smiter. Trolle wkoncu sa jak wyjente z jakiegos zajebistego fanatasy a nie jak z painta. Dargi moga byc.
|
Mi tam sie podoba i nie moge sie doczekac :D:D
|
Nowe trolle - super.
Nowe cyklopy - najlepszy pomysł na potwora to kowal. Kot, wiewiórka itd. - takie sobie. UPDATE R0X! |
Cytuj:
Wg. mnie dragi powinny być najsilniejszymi potworami w grze. Demony jak napisał kiedyś Avenger(jakoś tak sry jak pomyliłem) demony powinny być trochę silniejsze od ghostów. Smoki zawsze były potężnymi magicznymi stworzeniami. Fajne te potworki. Smoki też nieźle. Jedyne co mi się nie podoba to trolle. Wg. mnie powinny one być wielkimi stworzeniami o wielkiej sile. A nie tak jak teraz. |
Och Kotki!!!
|
Pokemon yee!!!
Witam.
No to tak trole jak najbardziej ok(bravo bravo cipki).:cup: Małe smoczki hmm czy to są jakieś pokemony ??Bo tak wyglądają zjeb... jak nie wiem co..........(uuuuu...cipsoft SuX)X( Reszta OK te cyklopy nowe nawet nawet no ale te trolle to Super...8o Co do kotków hmm SuX po co to ? ?Może narazie co po niektórym się to podoba ale wiecie jak to będzie wnerwiać ??Łazisz po mieście i omijasz koty a jak idziesz na dwarfy przez las to omijasz wiewiórki... No chyba że zabijesz....:evul::evul: Ale trzeba przyznać że dodają uroku grze ponurej... |
jakby polepszyli jakość grafiki o 800% to bym sobie pograłB)
by dali kubusia puchatka i komórczaka to by były jazdy :D |
Czy Juz Wszystkie Masz ? Czy Juz Wszystkie Masz !! Pokepotwor
|
fajne te nowe cyklopy , dragi , koty
i trolle ale reszta beznadzieja |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |