![]() |
Mam nadzieje że temat jest jeszcze aktualny.
Do tibi wróciłem po niecalym roku przerwy i nie bardzo ogarniam zimowy update Czym teraz rozni sie sorc od druida? uh i sd pominmy bo to zadna roznica , obie runy mozna kupic. Druid ma sio. a sorc "beamy" tak? jak kiedys gralem beamow w ogole sie nie uzywalo , czy teraz sa atrakcyjniejsze? Nie pytam ze złośliwości czy żeby coś udowodnic , pytam bo nie wiem : ) P.S Po letnim updacie kiedy moc sorców i druidów znacznie spadła do zabicia 150+ levela knighta potrzeba ich było z tuzin 100+ , czy nic sie nie zmienilo w tej kwesti? Ja mysle ze pvp byłoby ciekawsze gdyby nawet 2-3 Sorcow moglo zabic knighta z rownym level , i na odwrot |
Co do roznicy miedzy sorcem, a druidem to Druid zawsze bedzie leczyl sie wiecej niz sorek na tym samym poziomie magicznym, a sorc wiecej uderzy z czaru ofensywnego. :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam
Witam :)
Mam takie pytanie odnośnie letniego update..(tego którego dopiero będzie). Na stronie głównej w newsie pisało cos o gildi złodzieji..No i ze cos tam o szkoleniu umiejętnosci..czyli co teraz będzie mozna kraśc ?..bo lekko nie rozumiem.. Wiem ze to moze troche nOObsko zabzmialo ale spoko..jak ktos ma zamiar mnie tu powysmiewac to prosze..;/ |
@UP
Ihmo będzie kilka questów żeby coś ukraść. Na 100% nie będzie dodatkowego skilla "Steal" hahah |
Heh.
Jakby był taki skill to by to było bez sensu..high lvl okradali by low :d np z gp :D
A co jak by mi sie nie udalo tego questa zrobic do to pierdla pójde ? |
Nie, na pewno nie pójdziesz.
|
taa..
@up
Tak, nawet jeśli byłaby taka opcja to i tak nie będę miał pacca :)) Taka prawda nie mam kasy na pacca ;/ |
Mam pytanie co do swordów jezeli mam best 150 z Crimson Sword i jak go zaczaruje to bede mial 150+ hit z energi np( 150+23+173)???
|
To upade bedzie wyjechane w kosmos [!][!]:]
-------------------------------------------------------------------------- http://ots.dlagraczy.pl/signature/Guma_Of_Loara.jpg |
gdzie mogę znaleźć nowe potwory na facc arena oprócz wispów i goblinów?
|
Cytuj:
combo sie niezmienia (chyba ze potworek ma nadwrazliwosc np. dragon na lod to wtedy walniesz combo ~160<120 + 40>) |
Cytuj:
warto zwracać na to uwage bo potem czytającemu robisz wode z mózgu |
Damage u palla
Nie wiem czy to prawda ale niby w nowym UpDate ma byc zmiana u palka .
Tzn. co do Damage palla . Im dalej od potwora tym mniejszy hit wchodzi .;( Prawda to czy nie ;D ? bo ja już sam nie wiem:) |
skad masz takie informacje?
troche mijaloby sie to z celem bo po co dawac paladynom bronie jak royal x bow czy warsinger bow skoro nie moga z nich w pelnie korzystac. |
Hmm, dawno nikt tu nie pisał ale mam pytanie :)
Wie ktoś dokładnie w jakim updacie wprowadzoną możliwość zobaczenia w nawiasie lvl osoby która udziala się na jakimkolwiek kanale? Edit: Co jest z tą godziną na forum? U mnie jest 3:29 w tym momencie :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |