Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   PL vs br (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156226)

Pustynny 05-12-2007 23:46

Ja w sobote przed restaertem odpadam. Tylko niedziela...

doskonaly11 05-12-2007 23:49

no to all pl sa hunted poza ''niektorymi'' wyjatkami, wiec nie placz o nazwe gildi, jak by nie wiem co to byloXD
ok damy nazwe po br i juz bedzie ok xD bedziesz szczesliwy?
na temat brazoli srasz w gacie boisz pokazac sie ze jestes polakiem, bo hunt ohhhh

Shinhoshu 05-12-2007 23:53

yhy...
po 1. To nie sram w gacie na tą nazwe jak ci sie tak wydaje
po 2. Nie boje sie powiedzieć ze jestem z polski
po 3. Jak ty dostałeś hunta to twój problem ja chce se jeszcze pograć ;D
A moge sie założyć że jakbyś nie mial hunta i ktos by chcial se taka nazwe zrobić gildii i br pkowac to tez byś tak postąpil...
i nie pisz juz bo pizda jestes nie znasz sie

Pustynny 05-12-2007 23:56

Shinhoshu , doskonaly.. po co sie kurwa jechac lamy? dajcie sobie spokoj... Shinhoshu nie chcesz miec hunta nie idz... nie wypowiadaj sie... doskonaly proponuje pod depo w niedziele przed restartem sie spotkac. Załoze team speaka... dam Ci namiary.. Podaj mi tylko swoje gg...

EDIT : O 9.00 POD DEPO THAIS W NIEDZIELE WSZYSCY CI KTORZY CHCA PEKOWAC :) JAK CHCECIE WBIJAC NA TEAM SPEAKA TO DO MNIE PISAC W GRZE...

aha, dla tych, którzy nie wiedza co to teamspeak ;p
teamspeak to taki program do rozmów grupowych w grach zespolowych typu fpsy, mmorpg :D Taki spatchowany skype do gier xD

Kacperka 06-12-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pustynny (Post 1779365)
Shinhoshu , doskonaly.. po co sie kurwa jechac lamy? dajcie sobie spokoj... Shinhoshu nie chcesz miec hunta nie idz... nie wypowiadaj sie... doskonaly proponuje pod depo w niedziele przed restartem sie spotkac. Załoze team speaka... dam Ci namiary.. Podaj mi tylko swoje gg...

EDIT : O 9.00 POD DEPO THAIS W NIEDZIELE WSZYSCY CI KTORZY CHCA PEKOWAC :) JAK CHCECIE WBIJAC NA TEAM SPEAKA TO DO MNIE PISAC W GRZE...

aha, dla tych, którzy nie wiedza co to teamspeak ;p
teamspeak to taki program do rozmów grupowych w grach zespolowych typu fpsy, mmorpg :D Taki spatchowany skype do gier xD

Ey nie lepiej ventrillo niz ts? ts sux ;P ventrillo lepszy jest xD (ja bede w niedziele, w sobote tez moge byc jak ktos bedzie szedl)

A co do tej guildii to kto powiedzial ze tam beda tylko pl? o.O

Fleks 06-12-2007 00:33

Rasizm

Moim zdaniem w Tibii panuje rasizm ponieważ skandynawie uważają że PL to noob a PL uważają że BR to nooby i tak zamnięte kółko. A niepomyśleliście że oni razem mogą stanowić poważne zagrożenie dla polaków grających w tibie. Sugerował bym brak takich wojen

Pustynny 06-12-2007 00:47

@up
Stanowia zagrozenie, ktore trzeba wyeliminowac :)

@kacperka
ja nigdy nie uzywalem ventrillo :]

ale team speak tez jest dobry..

http://www.youtube.com/watch?v=6TijuHOyxnw
tu macie open battle Chosen Ones vs Eternal March z aldory. Oni tsem sie poslugiwali :)

Elis 06-12-2007 20:49

Witam ponownie,

Mam nadzieję, że w Niedzielę zbierze się więcej osób, nie jebanych tchórzy, którzy będą chcieli coś zdziałać.
Ja z Pustynnym, gdybyśmy mogli, to byśmy przyszli w sobotę ale od 9-13 nie ma nas zwykle w chatach.
Dlatego, 9:00 CET, Depo Thais.
Na spóźnialskich będziemy czekać 5-10 minut, przygotujcie wcześniej eq, proponuje wziąć więcej sorców/druidów, i jak takowi będą, to radzę wziąć SD, bo BĘDZIEMY JECHALI NA TSie! A tamto wygląda tak:
Wszyscy walą normalnie... i na komendę "trzi-czte-ri"
(xD)
Wszyscy WALĄ combo, mam na myśli SD, exori, hmmy, w huj, to co macie, i wtedy dany obiekt pada.
Liczę na Was, tak jak i niektórzy, nie zawiedźcie nas.
Mam nadzieję, że wpadnie co najmniej 10 osób.
I wszystko będzie dopracowane.

Kost123 06-12-2007 21:52

@Weekend
Postaram sie byc.

@Trade.
Kupie:
-3 bp sd,
-2 bp hmm,
-kilka m walli (5~),
-1 bp uh,

Ewentualnie explo...

Edit:
Preferuje Venta, a combo na liczenie wsrod ogolnego nierozgarniecia i duzej ilosci noobow nie wypali :P

Mendolina 06-12-2007 22:50

Br to nie nooby -.-, potrafią się zjednoczyc, a pl nie za bardzo...

Elis 06-12-2007 23:47

@Kost

Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś załatwił mi z 3-4 m walle, oczywiście oddam kasę :>.

@ Co do ventrilo, to zobaczymy.

Widzę również, że nareszcie zbiera się większa liczba luda.

Shinhoshu 07-12-2007 00:06

Nagrajcie filmik, chętnie posmieje sie z wyczynów Pana Doskonałego...

Pustynny 07-12-2007 00:20

Shin mowisz ze paradise jest hunted... To moze ktos z nich tez by poszedl? Co do mnei aj juz z nimi za bardzo nie ma kontaktu bo wolalem wyjsc... Moge sie postarac o kiepskiego archera jedynie :D

@topic

To zakladamy gildie jakąs w koncu czy bez gildii ? :p

Edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1780750)
Nagrajcie filmik, chętnie posmieje sie z wyczynów Pana Doskonałego...

Doskonaly pliz nie odpowiadaj na tego posta bo znowu sie zacznie.

Btw : Kupie Bp hmmów i uhy...

Shinhoshu 07-12-2007 00:25

Wiekszość z paradise to jakies noobki z 50-60 lvlem polacy, jakby chcieli pkować to by tu napisali pewnie;p

@down
No ta zapomialem... xD

poreda 07-12-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1780781)
Wiekszość z paradise to jakies noobki z 50-60 lvlem polacy, jakby chcieli pkować to by tu napisali pewnie;p

O ile potrafią wejść na stronkę...

doskonaly11 07-12-2007 11:31

shin... skoro tobie lata czy bede mial hunta i nazwa gildi to po co robisz zamieszanie.
nie bede odpisywal juz bo ty cos tam pisales ze mam nie pisac, tylko z tego powodu ze nie chce tu klotni, wiec pisz co chcesz:)

Elder Nagan 07-12-2007 11:40

Ja nie mam tam chara, ale jezeli ktos by mi dal 40~ lvl (styka 35) to j amoge pomoc, znam dobre miejsca do trapowania itp ;)

Hurin 07-12-2007 14:34

Moge skoczyć z wami ???
Lord Hurin Druid here 34 drut rs;/
Wizatlor elarmis mówi że skoczy z wami jeśli można :P

Pustynny 07-12-2007 15:10

Killed at Level 50 by Baitem and by Kratious.

Do tej pory sie zastanawiam za co mnie zaje**ali.
Czas zmienic server.
Ej a co Wy powiecie o tej pytherze?

doskonaly11 07-12-2007 15:33

ja gram na pytherze;p miecha i 62 wbilem, duzo polakow gra i wysokie lvl, expisz gdzie chcesz nie tak jak tu :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45.