![]() |
Cytuj:
|
@Gali~
BYŚMY? Wydaje mi sie ,ze ty bys i tak nigdzie nie wyruszal , bo taka postac jak Ty masz mozna zrobic w 2 tygodnie i nikt by nie wziol kogos takiego do War. @Vandoz żałosne... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Peace :):) |
Cytuj:
Idź kup sobie budyń Paula i szpanuj na podwórku. Będziesz cool! |
Szczerzcie sie wyznawcy szatana XDDDDDD Hiszpanie zaczynaja karac XDDDDDDD
Nirek Devilek Jan 03 2008, 15:37:45 CET Killed at Level 80 by Dorlik Jan 03 2008, 00:02:02 CET Killed at Level 81 by Dorlik and by Arman Bloodhand Knight Kudini Jan 03 2008, 15:47:42 CET Killed at Level 124 by Dizt Cold and by Zaft Durydd Tenshinkhan Jan 03 2008, 15:27:46 CET Killed at Level 124 by Dorlik Don Hoost Jan 02 2008, 23:44:42 CET Killed at Level 97 by Krell Xardas De'fire Jan 03 2008, 15:21:35 CET Killed at Level 63 by Keri Inferno Jeszcze jakies mniejsze lvle padly z 2-3+ Co to bedzie co to bedzie?XD Wiem tylko tyle ze Polacy sa zbulwersowani bardzo Xdddd Powstanie nowa rebelia i po raz kolejny wypowie wojne barbarzynskim istota ktore nie daja im spokoju przez wieku ? Czy sa w stanie podniesc sie jeszcze raz? Czy polacy opomna sie o swoje prawa?Czy Sibuna tym razem zadziala ? Czy Wolfy rusza na pomoca i beda walczyc o pokoj ? Czy moze po burzy zapadnie spokoj i tak sie to wszystko skonczy? Moze dowiemy sie juz niedlugo XDDDDDDDDD Ja osobisice nie znam odpowiedzi na zadne z tych pytan ale cos sie dzieje xddddddd Komentowal: Zawsze Kochajacy KAFAREK :* Edit: Wlasnie niedawno dostalem MW przed ryja jak wbiegalem na statek od Sunatiki XDD Temat o new WAR XDDD http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=160002 tam pisac;p |
hmmm a to ciekawe...mimo wszystko, jednoczcie sie polacy, dzialajcie:)
przynajmniej ciekawie bedzie, btw chce ktos 2 ss z kudiniego?:P bo akurat mam jak zgonil:P |
Cytuj:
|
@Kafar
Niezle pytania, postaram sie odp na niektore. Sibuna i Wolfsy napewno wydygaja i beda neutralni co pomoze tylko Hiszpanom. Rebelia? a jest komu sie buntowac?:D Na Morganie nigdy nie bedzie spokoju. /Arturo~ + Krell i reszta :) |
I teraz neich sie wypowie Victeron, Tenshikhan jak z nimi na prv pisalem ;] dobrze mowilem ?? ze wspomnicie moje slowa ?? "bedziecie znow im placic, albo padniesz za nic" macie teraz riposte na swoje "elokwętne" posty i kłapanie dziobem jaki to gomoore jest "głupi" ze próbuje dzialac a nie daje sie zabic ; )
Padł Victeron padł Tensh... padnie i reszta ; ] |
Nie będę się nic wypowiadać, zobaczymy co będzie ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |