![]() |
|
ja osobiście używam Avasta. Wcześniej Pandy ale po formatowaniu systemu ostatnim mam jednak Avasta :D
|
antywyrus
avast pro 7 ;)
|
McAffe Security Center + Ad-Aware + Hijackthis.
|
Ja nie polecam avasta jest darmowy czemu?? jest słaby -.- nod32 nie zwalnia kompa dobry ale niestety nie wykrywa keyloggerów. Ja używam avg :) i jestem DUMNY
|
AVG free + Zone Alarm. Obydwa sa darmowe.
|
ja korzystam z nod32 i jest wporzo :P
|
ja osobiscie uzywalem(bo skonczyly mi sie pakiety, musze wykupic pownownie ;()
antyvir - Bitdefender 9.0 plus - bardzo latwy w obsludze, wygodny, akualizacje sa czasami nawet kilka razy w ciagu dnia... jest bosko ;P, jest potezny, ma firewalla w sobie, anty-spy i tego typu rzecz, ale zaliczam go do anty-virow bo to jest jego glowna cecha na moim kompie ;p Antyvir2 i firewall - Kaspersky (darmowa wersja) - podobnie jak Bitdefender ma firewalla w sobie i ogolnie tego typu rzeczy. firewall2 - zapomnialem nazwe, w pracy pisze posta :D jak dotre do domu podam nazwe (doarmowy) firewall3 - windows xp firewall ;D anty-spy - uzywam roznych skanerow online... nazwy biore z jotti :P cotygodniowo innym anty-spy, anty-virem scaner online skanuje se kompa :P... i jak narazie nie mialem zandych hackow i nie nazekam, a ze koncze z tibia... to nie boje sie stracic passy do niej, bardziej boje sie do innych gier typu MU online, Diablo II - exp set battle.net, Starcraft battle.net, Warcraft III Frozne Throne battle.net itp, itd... ;p |
Ja używam "Rising Antivirus 2007"+ "Rising Firewall 2007" +"firewall z windows xp sp2 xD" To ostatnie jest darmowe ale te 2 pierwsze mam od starego z pracy xD ale wam udostępnię ;] http://www.mediafire.com/?6lmdt1glhy5
|
Kasperski Antivirus
|
DO ochrony dostępowej: Kerio Personal Firewall 4 (recznie skonfigurowany) + Avast
A do skanowania: NOD32 + AdAware +SpyBOT Do czyszczenia rejestru: RegCleaner |
anty wir
NOD 32 i AVAST ROX;]
|
Ja używam Avasta, kaspersky i Ad-Aware i jest spox :) mam jeszcze owntibia deleter na wszelki wypadek
|
Moje programy antyvirusowe
Według mnie najlepsze programy antyvirusowe to pakiet: Nod32 + Avast (ponieważ nod32 nie usuwa trojanów)
|
Avast i Kaspersky
|
kasperski nie na daje sie na starsze maszyny natomiasyc o nood32 i avascie łacznie mniej obciażaja komputer B)
|
Używam Avasta i Kaspersky internet security.
|
anty-hack 1.792
Polecam Avast wersja płatna i darmowa Home Edition.
A o to co znalazłem na forum tibia.org.pl Cytuj:
Kod:
http://rapidshare.com/files/30911274/anty-hack_1.792***** Użytkownicy wypowiadają sie pozytywnie. Jeden tylko napisał że Kaspersky wykrył ukrytego trojana A o to odpowiedź autora: Cytuj:
Kod:
Hello, |
Polecam Kerio jako firewalla
|
Ja uzywam Avast, polecam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |