![]() |
Ja wykonałem 2 misje w carlin ale nie wiem jak wykonać tą w ab może ktoś wie???????
|
Musisz iść na tak zwany "ZAMEK" i na samą górę wieży, jest tam taka kula i należy użyć na niej lusterka
|
A jak sie robi tom misje w carlin z buny buszer czy jakos tak pisze hi a on nie odpowiada ;(
|
Cytuj:
|
ja tylko nie wiem jak zrobic misje w Venore i Thais
|
Gdzie trzeba wrzucic ten parcel od buuny brushera wiem ze na fermor hills ale w kturym miejscu to jest.
|
Cytuj:
|
Ja już dawno go mam done, bo to są proste qesty wystarczy wiedzieć początek a potem to z górki bo all pisze w qest logu ;p
|
mi została ostatnia misja w Venore ale niewiem gdzie moge kupić te piwo
|
@uczen teofilka
Musisz iść z tą butelką do Kazzo i tam parę poziomów na plantacją grzybów (są tam zwykłe dwarfy i pełno beczek piwa) jest w rogu taka mała beczka z tym trunkiem. Napełniamy buteleczkę i wracamy do booziego ;] |
Mam już wykonane: Boozer, Bunny, Padreia, a chciałbym wykonać ten u budrica! Może ktos podac spoiler i czy 32lvl 29mlvl drut da sobie rade??
|
Ludzie to jest tak proste że spoila nie potrzeba zrbilem 7 misji bez pomocy
^Up spoiler jest na erig.net trzeba poszukac |
Oczywiście lika nie możesz podać;/ Erig.net to nie jest mała strona
|
Cytuj:
|
Może zamknijcie ten temat, bo n00bki pytają "Jak zacząć misje" itp. lub "Nie wiem co zrobić halp plx" a odpowiedz mają jedną stronę wstecz. Niech do cholery sami sie potrudzą a nie na gotowe sie rzucają... >.<
|
Cytuj:
Udałem sie misje u Budrica robilem wszytko co tzreba-znowu starcony czas, runy, MP;/ Więc wole zapytać forumowicza :P |
Cytuj:
Wystarczy do każdego z nich powiedzieć mission -> yes iść wybić mino/wykopać kości i wrócić po nagrodę... Tu spoiler: http://tibia.wikia.com/wiki/Tibia_Tales_Quest |
Zastanawia mnie jedna sprawa. Kazzan na Darashii nie chce mi dać misji. Pytanie tylko dlaczego. Mianowicie chodzi o misje z dżinami "Appease the Mighty".
01:48 Andezyt [108]: hi 01:49 Kazzan: Feel welcome in the lands of the children of the enlightened Daraman, Andezyt. 01:49 Andezyt [108]: offer 01:49 Andezyt [108]: mission 01:49 Kazzan: There is nothing you can do for me right now but thank you for offering your help. Jakieś pomysły? BTW. Mam ukończonego Blue Djinn Questa oraz pozostałe misje z Tibia Tales wykonane (12). |
Cytuj:
|
a z tego co rozumiem to nie że nie można mieć zaczętych djiow tylko albo trzeba nie mieć wcale albo zielone :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |