![]() |
Cytuj:
Tez nie lubie swetrow, a zwlaszcza ogromnych z kapturem.. Nigdy nie wiem, co z nim zrobic. |
Prezent to sobie sam zrobiłem wygrywając u buków 170zł+, a tak to dostałem jeszcze trochę floty 300zł+ żeby sobie kupić prezent, no i słodycze to chyba jak każdy.
|
0 slodyczy jak na zlosc, bo mam ochote...
Naomi Campbell perfumke ;] a i zegarek od chlopaka |
nichfhgdhdhgd
|
Nokia6300
i 300 zl... |
Cytuj:
@Topic: Buty, 3 dresiarskie bluzy, słodycze, klawiaturka no i oczywiście nowy phonik K550i Eriksonek B) |
ja dostalem klotza, bombke w ryj i widok lustrzanego odbycia (żart)
ale tak na powaznie: kilka ubran, jakies gowno do telefonu, NFS pro street, Mafia, Kameleon (ono cos nie działĄ) i wode toaletowa..... |
2 koszulki z Cropp
bluza H&M zestaw kosmetykow z AVON i z NIKE portfelik Cropp 100zł koszulka AKADEMIKS thxbye |
worek kartofli
|
A moze Wy sie pochwalicie, zaloze sie, ze wiekszosc z was, nie dala nic nawet najblizszej rodzinie, zamiast chwialic sie pr0 uber prezentami, moze jeszcze warto isc kupic, cos symbolicznego.?
|
Call of Duty 4 w którego i tak na moim złomie nie pogram :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Kiedyś ludzie się cieszyli jak dostali czekoladę i coś małego, symbolicznego, teraz to nawet jak ktoś dostanie 5 stów to nie będzie dobrze ;/
Tak serio dostałem czekoladę i paczkę żelków. Hmm no i kupiłem sobie telefon, na który sam zarobiłem :) ogólnie miłe święta |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Nową obudowę do telefonu i "Dark Side of The Moon" <3 Do tego (do spółki z bratem = p) "główny prezent", czyli TonePort UX2, który odbiorę niestety dopiero po świętach. |
Pachnidło z Mex, pro słuchawki i podkładka pod myszke do CS, zniżkę na 50zł w sklepie Croppa :p, CoD4, słodycze.
|
Cytuj:
|
Kosza od dziewczyny z ktora bylem cały rok. Powaznie.
|
Cytuj:
|
Ja po kupowaniu prezentów gwiazdkowych jestem bankrutem, ale jak od miasta kasa leci to lepiej wpakować je w rodzinę niż we własny tyłek. Zresztą, tyczy się to nawet najmniejszych kieszonkowych. Niedawno szczoteczki do zębów kupowałam a i tak wszyscy byli zadowoleni. : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |