![]() |
to jeste tak zmieszane jaK MÓJ ZESZYT OD POLSKIEGO!!! nie no asz odpycha nie chce sie oglondac no kaszana ocena 3/10 te 3 bos sie napisal ziomek
|
Najlepszym potworem dla facc sa demony sa gdzies -8 pod poh czy mr. punish niewiem co lepsze ale to tez jest dla facc. :crusader:
|
|
Briliant
Świetny poradnik. :D:D Wielkie GZ. :)
|
Dobre ale jak zrobiłem test kto pierwszy dojdzie i jedna osoba poszła bez poradnika a druga z to ta z poradnikiem padła 8o
|
Ale z poradnikiem chociaż niezabłądzisz. ;p
:berserk: |
o kurde, ale labirynt ;]
|
Spoko temacik^^
PzDr... |
Co Do tematu troche wlozyles w to pracy.
A i Temat powinien brzmiec "Jak Dojsc na Demony" nie do :) |
Cytuj:
To miejsce nazywa się Demona więc dobrze napisał i nie wiem jaki ma sens odkopywanie starego tematu... |
Cytuj:
masz 140 level, jestes senior tutorem i naprawde nie wiesz ze trzeba miec pacca zeby isc na poi ? XD czyt. pod poh |
1/10 2/10 3/10 >>>4/10 <<<5/10 6/10 7/10 8/10 9/10 10/10
|
up:
Own3d... Ostatni post z prze 3 miesiecy... Zal.pl |
Troszke pokrecone te mapki, ale jak ktos chce dojsc do napewno trafi ;) Widac ze sie postarales
|
Cytuj:
Jest nowy, wystarczy poszukac. |
Witam
Mam pytanie co do drogi na demone może ktoś z was wie coś na ten temat. Wiem ze jest ta droga oficjalna którą się idze długi czas :/ Może ktoś zna inną drogę mianowicie slyszałem że jest droga szybsza tylko do tego trzeba mieć 1 nob chara ktory cię ropnie tylko że nie pamiętam dokladnych miejsc :p |
monk na demonie
Siema. Słyszałem że jest jakaś miejscówka na demonie z monkiem + dwarfy i można zrobić tak że dwarfy na siebie bierzesz a monka bijesz z daleka. Jeżeli ktoś wie w którym to jest miejscu to niech pisze :P
|
:ban:
PHP Kod:
|
Spróbuj kliknąć w podanym przez ciebie poradniku w link 'czytaj komentarze'. Tak zupełnie przypadkowo przeniesie cię tutaj... Cud?
|
Poradnik
NORMALNIE TEN PORADNIK JEST PŁATNY WIĘC PROSZE NIE WYSYŁAĆ GO NIKOMU ;D
Umieszczam super poradniki : gdze expic , gdzie umieszczas boty ,gdzie najlepiej zarabiać, gdzie skillowac , waypointy do botów i wiele wiele innych. Tutaj poradnik w werski .avi (filmik) naprawde warto.(patrz góra) : http://rapidshare,com/files/39329563..._________,html (zamiast przecinków wpisz kropki) A tutaj poradnik w TXT niektórym lepiej się czyta niż ogląda więc umieszczam też w takiej wersji. http://hotfile,com/dl/45597945/e6d9f...adnik,exe,html (zamiast przecinków wpisz kropki) DZIĘKI TEMU PORADNIKOWI W CIĄGU MIESIĄCA WBIŁEM 70 LVL ! I DALEJ GRAM ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |