![]() |
Cytuj:
@Lasooch ale ja w lewinie bede, nie w Opolu :P No chyba, ze cos sie zmieni i tam bedzie jakas impreza. |
z skinhedami to sie tylko na*******ac da : D xD
YEACH GRANIE DO 3 W TIBIE ! moze bede miala wolnego tomba ] ; - > |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: nie mam kamery ;< Ale do lustra dobrze się pije, bo "równą" masz głowę z partnerem do picia. Nie będzie tak, że chłopak zaśnie i będziesz pić sam. |
Wszyscy co zostaja w domu na sylwka:
Kamery internetowe przed kompa i robimy wideo konferencje :) Nie bedzie trzeba przynajmniej pic do lustra :P |
Do północy w domu.
Po północy trzy minuty upijam się Piccolo w domu. Po północy minut pięc odpalam fajerłorksy. Poza domem. :d |
Pójdę na PoI na 50 bp mf, o 00.00 może parę fajerwerków w thais puszczę, i parę armorów i bucików pościągam tak na pożegnanie 2007. Super impres$ka się szykuje jednym słowem zio muś! 8o
|
Bede oglądał muminki, popijając gorącą czekoladę.
A tak na serio, to mykam daleeeeko. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam juz ekipe, wszyscy nie zostali nigdzie zaproszeni. Nawet z sosnowca sie do mnie zjada, a gdzie pojdziemy, to sie okaze ;D Ale gdziekolwiek by to nie bylo - bedzie fajnie!
|
Cytuj:
|
No to mam nowego plana : D Rynek Wroclaw z Ancientem ;x I tanie wino przed Rynkiem :)
|
będę świętować swoje urodziny w gronie dobrych znajomych. I tych niedobrych tez. ;]
|
Nienawidzę alkoholu, papierosów ani imprez dlatego pewnie będę siedział w domu.
|
@up,
Można spędzić sylwka normalnie, niekoniecznie uchlewając się do nieprzytomności, poza domem. @down, To je zmień. |
Niestety mam takie towarzystwo, że wolę zostać w domu niż wyjść z nimi i nic nie pić. A samemu nie chcę się szlajać.
|
EQ kupiony/
Jutro sylwester trzeba się wyspać:) Macie jakieś sposoby jak upić wszystkich oprócz siebie?? odpada alko chińczyk bo znają moje cheaty X( |
Najedz się czegoś tłustego..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16. |