![]() |
Cytuj:
ej! twoja stara ! |
Nie spodziewałem się, że tak szybko padnie. Loot bardzo ładny ; )
|
Cytuj:
W tamtym poście właśnie mówiłem o takich jak ty. |
za zabicie na hydrach gma ktory byl podobnym nie****m jak ty ;d
|
Nie lubię ludzi bez sumienia, a ten filmik takie właśnie niewyżyte osoby przedstawia... Chociaż osoby, które padały to lekki żal, bo zamiast odsuwać te śmieci <tak wiem, że było ich dużo, ale może by się udało> to bezczynnie czekały na śmierć -.-
|
Kurwa, jak widzę te wszystkie wypowiedzi "zapłacił, nooby go zabiły"
to mi żal tych, co tak piszą. Dlaczego uważacie, że ujebanie kogoś na pvp jest bardziej honorowe niż na n-pvp? Na pvp łatwiej zabijać to i łatwiej padać, na non-pvp trudniej zabić i tym samym trudniej paść. Jak ktoś będzie chciał się zemścić to autorom filmu może zrobić trapa. To chyba w 100 procentach logiczne... |
Cytuj:
|
Karo.. nie ma co marnowac slow na newbach... btw akcja sweet;] pozdro dla ekypy:]:p
|
buahahahah co za noob ten 57 pallek :D
|
Skróć nazwę.
|
Cytuj:
|
no "zabili" nubka ktory mogl spokojnie expic na tych vampach co mu lurowali.Ten trap nawet nie byl trapem( w znaczeniu tibijskim). Mimo wszystko gratz wzbogacenia sie ...
xeremon 2007-08 503h 45m 2007-07 476h 0m rotfl |
Nieźle ale nie zgadzam sie z wami.BP sd i assasin stary?CO ci to da?Jak w 2 pojdziecie wyjasnij mi jak ubijecie 90ek? Trapniecie go?JAk nie jest idiotą to tak łatwo wam nie pojdzie a nawet jak wpadnie w trapa to ile go bedziecie lac?Moze ma kumpli którzy właśnie po was idą?A na no-pvp jak wygląda u was wojna gildi?Co stoicie pod depo i kto bardziej na matke wrzuci ?WYjasnij bo naprawde zaintrygowales mnie.
|
@up
NON PVP - Przychodzą tutaj nie tylko zasrane bachory jak ci na filmie, ale także normalni i porządni gracze, którzy chcieli uciec od huntedów za wyjście z depo od lewej strony. Jak już mówiłem, zawsze będę rozwalał noobom takie trapy i ostrzegał potencjalne ofiary. Na non pvp nie ma raczej wojen. Ci co są agresywni zazwyczaj kończą tak, że wwalają im się inni na respy, bloczą ich itd. Cytuj:
|
Cytuj:
rozjebujesz 90 ek z assassis starow i bp sd i nie masz waste ? a no tak wypadl ci z niego aol sprzedales na trade wymieniles sie za plate armor i juz masz kasy na zabicie tysiecy 90 ek leczacych sie po 700 hp na ture majacych aola ktory z nich wypada o tak, tak IP otsa pls. |
Slaby film, nic swietnego, do tego spokojnie mogli was zaraportowac ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jeśli ktoś wybiera non-pvp, to dlatego że nie chce być zabijany przez innych (i tych, którzy robią takie trapy z pewnością to też dotyczy) i inni gracze powinni ten wybór uszanować. PS. "Massacre" to chyba lekka przesada PPS. Ambitna nazwa gildii ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |