![]() |
:]
To mi się podoba. Wykonanie 9/10, Pomysl 9/10.
Sa bledy w czcionce. Zachecam do robienia C.D.N! :D |
czad fake'i!!!
pomysl 100/100 wykonane 100/100 TOTAL WINNER :cup::evul: |
brak mi slow. mowie ze te fake'i sa zaje.... czlowieku masz to we krwi gratz
|
Przepraszam za długą przerwę w dodawaniu nowych prac, ale jestem bardzo zajęty w życiu prywatnym. Może kiedyś coś jeszcze dodam, ale nie oczekujcie, iż będzie to niedługo.
|
zarypiste fejki :):):):):):):):)
|
No wlasnie jak robisz te litery? piszesz a pozniej w paincie obrabiasz na czarno czy jak?
|
up:
istnieje miliard sposobów by to zrobić -.- najłatwiejszy to se załatwić programik który pisze razem z obwódką -.- , no i do tematu , mogłeś nie odświeżać póki nie dasz fake'ów, gdyż będze tu spam "WOwwww muga fajki plxxxxxx wiencej plxxxxx, plxxxxx" . Jak by co już jeden w tym stylu był : By Jakub Biały Mag "zarypiste fejki :):):):):):):):)" |
Spoko fejki masz talent :P Rób more!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fejkowiec Adobe Photoshop 6.0 też dobry jest Corel Draw 9.0 ;) A z kąd te programy wziąć?? |
Cytuj:
2 kolejne nooby pod rząd -.- . Co za ludzie ?! skąd wy się bierzecie ?!?!?!?!??!?!?!??!?!??!? macie link: Corel Draw + Photo Shop |
Sam noob jesteś a pierwszo sprawć ten link !! X( X(
|
link działa -.- ... żeby go użyć należy kliknąć na niego (ty pewnie naciskałeś duży guzik na "skrzynce" - jak to mówi moja mama ^^ - czyli na kompie ...
A jak sądzisz ??? Czy ja będe pomagał szerzącej się fali lenistwa tak wielkiego że tobie to by jeszcze twoje własne jaja wsadzali do łapy byś się wyszczał bo tobie się sięgać nie chce ?! Jest to link do boskiej strony GOGLE ! I tam masz wpisać to co chcesz znaleźć -.- . Pomyśl, to nie boli (pierw chciałem dać link do Internet Explorer z dysku C: ale niestety to nie działą -.- ) . |
Gz
Fake'i nawet spox tylko jedno mni dziwi jeśli zabiłeś "uhmakera" powinien wyskoczyć skull którego u ciebie nie ma a po zemście ban powinien być.
To dosyć tych najazdów na ciebie jaki loot z uh makerów oprócz UH. __________________________________________________ _______________ Sorki za opieprz ale mnie tez ochrzaniają |
Całkiem całkiem ;D
Tylko pomyśl jeszcze o jakichś innych tłach, a nie tylko trawa i trawa... A drugi Sd za szybko leci. Chyba magiem nie grałeś. Za często byś widział you are exhausted :D LoL zmora magów... Próbuj dalej |
Super fake'i tylko szkoda,ze jestes zajety i nie mozesz robic nowych prac ;/
Czekamy z niecierpliwoscia na cos nowego jestes najlepszy!!! :) |
Cytuj:
Podczas mojej przerwy daję czas pokazania się innym twórcą fake'ów. Powodzenia :) |
Fajne fake'i. Śmieszne jak każdy fake chociaż bez jakiejś konkretnej akcji. :) Tak trzymać.
|
Off TOpic:
Co to za moda odświeżania starych tematów ?! |
Ekhm...
Powiem Krótko i na temat...Rób nastepne części !!!!! :) :) :) :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |