![]() |
Cytuj:
No właśnie wy tylko na nas liczycie , a nie zrobicie nic aby nam pomóc , przykro mi ale z "liczenia na nas" fraga nie ma , a tak w ogóle to podobno Zikss oddaje kasę polakom , tylko polakom ... |
Zikss to chyba jedyna osoba, nie znająca ni chuja zasad gramatyki, ortografii polskiej (nie mowiąc już o ang. ;D), którą mimo wszystko lubie.
Tensh miał chyba najwięcej problemów z osób dalej grających, 2 hacki, kilka wojenek ;p Tak, lubie go, ale niestety chłopaki nie pomogę Wam na pewno w wojnie. Coś czuję, że niedługo cała kasa z allegro zniknie ;) #Edit Aha, życzę szczęścia, bo się na pewno baardzo przyda xdddd |
Cytuj:
@UP NIE POMAGAJ IM! DŁUŻEJ POGRASZ I PŁACIĆ DLA OATH NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ XDDD |
Haha Rakkev trzymam Cie za slowo. Czekam az mnie solo rozwalisz hahaha...jestes zalosny...fajnie sie napinacie, 23.5h w pz, 15 min poza. Faaaaajnie.
A tak apropo jak liczycie fraga na Jay'u to tez Royal dex~ policzyć plx ;o? EDIT Z ostatniej chwili: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PWN3D Title Rakkeva mnie rozbroil, no nie zasne HAHAHAHAHAHAHAHAHAHH wyobrazcie sobie....50 ms w teoretycznie z góry przegranej gildii ma title "Morgana jest nasza" RAKKEV przyzwyczaj sie do stania w depo...Twoim jedynym zadaniem jest smierdzenie. Grzejesz dp od czasu Kary i tak pozostanie. Apropo tego filmiku o Karze...swoja droga autor TibiaNG podczas zakladania gildii "Kara" musial sporo zarobic :o |
Fragi dodane ;)
Ktos tam cos mowil ze Smo Ki jest leaderem Unreachable ? Cos mam chyba slaby wzrok ale wydaje mi sie ze na stronce na samej gorze listy czlonkow gildi jest [Char]Keri Inferno[/Char] ;) Ps. Jestem w posiadaniu filmiku z fraga na Yazo Bone jesli Tenshin pozwoli to moge zamiscic link z jego deda (filmik bedzie kilkusekundowy na youtube i bedzie widac tylko deda) |
I gadaj tu z takim BoHaterem haha. Przyzwyczaić sie do siedzenia w pz? 8o
HUAHAUHA xDD Jak byś nie wiedział to ja z pz wychodzę tylko po to aby kogoś zabić i wierz mi nie mam z tym problemów:D Ale najwidoczniej ludzie nie znają historii morgany... A co do NG to placku można mieć za free. (Oczywiście jak sie umie) :evul: |
Cytuj:
Nadzieja umiera ostania:) Cytuj:
Cytuj:
Z tego co wiem to wtedy gdy "Kara" karała na Morganie bardzo latwo bylo zcrakowac TibieNG :D Pozdro ;) |
Cytuj:
|
A jeszcze dziecko muszę ci sprostować tekst "MORGANA JEST NASZA" xDDD on jest tak samo śmieszny jak ty i wojny na morganie :baby:
btw. Wyobraźcie sobie 55ek który leczy sie combo ok. 350hp naprawdę strach sie bać. B) |
@Delarev
Adasiu wyłącz wózek B) Przyjdzie taki czas, że i Ty będziesz grzał pz ;) |
Cytuj:
|
Siema Tiastes xd Trzeba bylo w Dream pozostać, a nie :P
|
Siemacie cwaniaczki :D A może któryś z Was opisać mi historię Morgany??? Bo jestem świeżak...
|
^ ROTFL!
<znaczki> 23:45 Jofawag [157]: Warning! The murder of Victeron was not justified. Poi <-- Neq wziął Victerona na poi, a tam całe Oath masslog. Reason - Victeron miał przestać expić po osiągnięciu 200 czy tam 201 lvla. |
Cytuj:
|
8o Kolejne 400+ z sd xDDDD yee haaaa:evul:
"Kara musi być" |
Oj ktos tu mnie wywolal :D Arcy ty tez mogles zostac X( Ci co mnie znaja wiedza ze ja w tej wojnie to bym czarny konik byla :D wiecej klopotow niz pozytku :confused: A Victeron dziwna sprawa kazdy co innego mowi :o
Btw ten noobek Daan~ jak to ktos ujal to Dilame B) |
Victeron padl bo Oath zaczyna sie bac ^^
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Bac albo nudzic, mistrzu :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03. |