Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Oath Vs Oracle (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160002)

Madzinia 06-01-2008 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Semek (Post 1830091)
No nowa wojna na morganie.. Od rozpoczecia tej wojny bylem za Wami na Was liczylem lecz... przyjeliscie w swoje szeregi gracza o nicku ZKISS. Jest to noob ktory oszukal wiele charow z pacc( w tym mnieX( ) Teraz niestety jestem za Oath nie bede tolerowal tego zlodzieja -.- Powodzenia.

No właśnie wy tylko na nas liczycie , a nie zrobicie nic aby nam pomóc , przykro mi ale z "liczenia na nas" fraga nie ma , a tak w ogóle to podobno Zikss oddaje kasę polakom , tylko polakom ...

Jaz' 06-01-2008 19:31

Zikss to chyba jedyna osoba, nie znająca ni chuja zasad gramatyki, ortografii polskiej (nie mowiąc już o ang. ;D), którą mimo wszystko lubie.

Tensh miał chyba najwięcej problemów z osób dalej grających, 2 hacki, kilka wojenek ;p Tak, lubie go, ale niestety chłopaki nie pomogę Wam na pewno w wojnie.
Coś czuję, że niedługo cała kasa z allegro zniknie ;)

#Edit
Aha, życzę szczęścia, bo się na pewno baardzo przyda xdddd

Vandyyy 06-01-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 1830133)
@up2x

Naprawde straszne :(

Ja aż się popłakałem :<

@UP
NIE POMAGAJ IM!
DŁUŻEJ POGRASZ I PŁACIĆ DLA OATH NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ XDDD

Delarev 06-01-2008 22:10

Haha Rakkev trzymam Cie za slowo. Czekam az mnie solo rozwalisz hahaha...jestes zalosny...fajnie sie napinacie, 23.5h w pz, 15 min poza. Faaaaajnie.

A tak apropo jak liczycie fraga na Jay'u to tez Royal dex~ policzyć plx ;o?

EDIT
Z ostatniej chwili:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

PWN3D

Title Rakkeva mnie rozbroil, no nie zasne HAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
wyobrazcie sobie....50 ms w teoretycznie z góry przegranej gildii ma title "Morgana jest nasza"
RAKKEV przyzwyczaj sie do stania w depo...Twoim jedynym zadaniem jest smierdzenie. Grzejesz dp od czasu Kary i tak pozostanie.

Apropo tego filmiku o Karze...swoja droga autor TibiaNG podczas zakladania gildii "Kara" musial sporo zarobic :o

Kafffffar 06-01-2008 22:45

Fragi dodane ;)
Ktos tam cos mowil ze Smo Ki jest leaderem Unreachable ? Cos mam chyba slaby wzrok ale wydaje mi sie ze na stronce na samej gorze listy czlonkow gildi jest [Char]Keri Inferno[/Char] ;)

Ps. Jestem w posiadaniu filmiku z fraga na Yazo Bone jesli Tenshin pozwoli to moge zamiscic link z jego deda (filmik bedzie kilkusekundowy na youtube i bedzie widac tylko deda)

MatiStw 06-01-2008 23:07

I gadaj tu z takim BoHaterem haha. Przyzwyczaić sie do siedzenia w pz? 8o

HUAHAUHA xDD Jak byś nie wiedział to ja z pz wychodzę tylko po to aby kogoś zabić i wierz mi nie mam z tym problemów:D Ale najwidoczniej ludzie nie znają historii morgany...

A co do NG to placku można mieć za free. (Oczywiście jak sie umie) :evul:

Kafffffar 06-01-2008 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 1830675)
wyobrazcie sobie....50 ms w teoretycznie z góry przegranej gildii ma title "Morgana jest nasza"

Wszystko sie moze zdarzyc.
Nadzieja umiera ostania:)

Cytuj:

RAKKEV przyzwyczaj sie do stania w depo...Twoim jedynym zadaniem jest smierdzenie.

Z calym szacunkiem ale ten tekst byl na poziomie 10 latka ...

Cytuj:

Apropo tego filmiku o Karze...swoja droga autor TibiaNG podczas zakladania gildii "Kara" musial sporo zarobic :o

Z tego co wiem to wtedy gdy "Kara" karała na Morganie bardzo latwo bylo zcrakowac TibieNG :D

Pozdro ;)

Vandyyy 06-01-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1830789)
Wszystko sie moze zdarzyc.
Nadzieja umiera ostania:)

Pozdro ;)

Gó*no prawda.

MatiStw 06-01-2008 23:17

A jeszcze dziecko muszę ci sprostować tekst "MORGANA JEST NASZA" xDDD on jest tak samo śmieszny jak ty i wojny na morganie :baby:

btw. Wyobraźcie sobie 55ek który leczy sie combo ok. 350hp naprawdę strach sie bać. B)

Jun'Ior 06-01-2008 23:30

@Delarev

Adasiu wyłącz wózek B)
Przyjdzie taki czas, że i Ty będziesz grzał pz ;)

Kafffffar 06-01-2008 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandyyy (Post 1830801)
Gó*no prawda.

a teraz grzecznie maszeruj do lóżka.

Jaz' 06-01-2008 23:51

Siema Tiastes xd Trzeba bylo w Dream pozostać, a nie :P

vendor 07-01-2008 00:02

Siemacie cwaniaczki :D A może któryś z Was opisać mi historię Morgany??? Bo jestem świeżak...

Jaz' 07-01-2008 00:14

^ ROTFL!

<znaczki>

23:45 Jofawag [157]: Warning! The murder of Victeron was not justified.
Poi <--

Neq wziął Victerona na poi, a tam całe Oath masslog. Reason - Victeron miał przestać expić po osiągnięciu 200 czy tam 201 lvla.

Llein 07-01-2008 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz' (Post 1830917)
^ ROTFL!

<znaczki>

23:45 Jofawag [157]: Warning! The murder of Victeron was not justified.
Poi <--

Neq wziął Victerona na poi, a tam całe Oath masslog. Reason - Victeron miał przestać expić po osiągnięciu 200 czy tam 201 lvla.

lol ladnie oO

MatiStw 07-01-2008 01:58

8o Kolejne 400+ z sd xDDDD yee haaaa:evul:

"Kara musi być"

motorolka164 07-01-2008 02:33

Oj ktos tu mnie wywolal :D Arcy ty tez mogles zostac X( Ci co mnie znaja wiedza ze ja w tej wojnie to bym czarny konik byla :D wiecej klopotow niz pozytku :confused: A Victeron dziwna sprawa kazdy co innego mowi :o

Btw ten noobek Daan~ jak to ktos ujal to Dilame B)

MalutkiDrut 07-01-2008 08:33

Victeron padl bo Oath zaczyna sie bac ^^

Tensz-in 07-01-2008 08:37

Cytuj:

fajnie sie napinacie, 23.5h w pz, 15 min poza. Faaaaajnie.

Wiesz, liczac ze grasz 24/7 to mozna to tak ujac :) Ogladnij przynajmniej jeden filmik z wojny to bedziesz wiedzial co to sneak palancie.

Cytuj:

RAKKEV przyzwyczaj sie do stania w depo...Twoim jedynym zadaniem jest smierdzenie. Grzejesz dp od czasu Kary i tak pozostanie.

Rakkev i tak jak bedzie chcial to kogos ubije, ale teraz kolko zamknie sie tyko na oath i unreachable , nie bedzie juz zadnego random ;) Tak wogole to widze ze gowno wiesz o Morganie ;D A title to jest w polowie ironia.. -.-'

Noname18 07-01-2008 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MalutkiDrut (Post 1831064)
Victeron padl bo Oath zaczyna sie bac ^^

Bac albo nudzic, mistrzu :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03.