Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wojny po update, Czyli jak zabic 300ek? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160900)

Salarigoth 13-01-2008 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mumin121 (Post 1839723)
@Salarigoth

A przeszkadzało Ci to? Bo mi nie, choć grałem knightem. Tibia od Tibii 7.8 to już nie jest Tibia. Przezyłem soule, przezyłem wandy, ale nie przezylem tego leczenia. No przykro mi, mam swoje zdanie.

Przeszkadzalo bo jak ja jak debil bilem sie o miejsce na cyclo to sorce mogly wszystko.

Salarigoth 13-01-2008 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milan232
On mówi zapewne o 7.5, gdzie (jesli nie wiesz/nie miałeś okazji grać wtedy) każdy był najlepszy i najgorszy. PvP miał doskonały system, który teraz zaprezentowałby się bardzo ciekawie (wiele h-lvli).

Co do tematu, uważam, że taki 300~ knight powinien być fortecą, bardzo trudną do pokonania.

Szczyty mojego lvla osiagalem w tym upie tez knightem. Przypomne 102 ek mialem na furorze i zobaczcie jakie slawy tibi tam graja i padlem tylko raz z mojej wlasnej glupoty a taki 300 ek to nie powinien sie zlozyc. Po za tym nie lalo go 25 osob tlyko 15 bo nie wszyscy mogli uderzyc

Miss klick.

Mumin121 13-01-2008 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1840451)
Przeszkadzalo bo jak ja jak debil bilem sie o miejsce na cyclo to sorce mogly wszystko.

To najwyraźniej się czymś różnimy. Czasy świetności Tibii się dawno skończyły, teraz każdy dzieciak może osiągnąć trzy cyfrowy lvl. Zaden wyczyn.

Xareon 13-01-2008 14:23

Heh.. na 65 min filmiku tylko gdziesz 5 min jest ciekawe w tym 34 sekundy jak ubijali Lorda~. Jak on sie dał wbić tak łatwo w trapa xd a pozatym jakoś nie był zgrany team jak gildia Lorda nie pomogła mu.

Pozdro

Rav 13-01-2008 15:45

Co do samego filmiku troche mometami nudny ale jak juz sie ten 300ek do nich dorwal to sie zrobilo ciekawie jak widzielimy caly czas go wpychali nooby blizej do ekipy ktora go potem zabila ale.. pierw Lord zabil jakiegos nooba potem chyba mial obawe ze moze dostac rs czy cos i juz nie "kilał" ich z czasem jak juz go przesuneli dalej do grupy ktora zaczeła sypać sd zrobilo sie ciekawie i mialem reakcje odrazu po tym jak go zabili mysle jaka jest roznica miedzy zabiciem 200ek a 300ek kiedy licza sami na siebie i musza sie leczyc no nic Zadnej róznicy! to co zrobili autorzy gry w tym update to z "leksza" glupota

Lynx 13-01-2008 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tibia zone (Post 1839333)

W 3 osoby nie zabijesz 200 ed,
Jak takiego nie strapujesz to nie padnie nawet od 5 sorcow.

Obejrzyj se
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36049

Lotress 13-01-2008 16:29

Przyznaje racje Lynxowi.

Jucha Furora 13-01-2008 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1840912)

W 1 sec combo kazdy sie zlozy.
Nie ma szans na uleczenie sie (chyba ze bociwo)Wysoko levelowego knighta to moze nie na 1 sec ale druida na utemce z full mana tez sie nie da zdjac szybko.

coOkie88 13-01-2008 20:27

Ja bym się tam z palcem w dupie exurą wyleczył B) I poprawił Nospą .

Congrat~ dla cipsoftu. Jestem ciekaw tylko, kiedy ta gra zamieni się w kolejną część Lineage, MU, czy WoW'a.

Salarigoth 13-01-2008 20:55

Ludzie jest zle rozumiem ale jakby z tibi zrobili np Metin 2 to podbiega ktos do ciebie i na hita cie bierze a jak leja cie 3 osoby to mozesz nawet sie nie leczyc. Lepszy RYC niz nic...

Szkops 13-01-2008 21:56

Jednym słowem nie miał szans :evul:

Vil 13-01-2008 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez coOkie88 (Post 1841340)
Jestem ciekaw tylko, kiedy ta gra zamieni się w kolejną część Lineage, MU, czy WoW'a.

niestety chyba nigdy ;p

Poe 13-01-2008 23:23

Troche przegięcie z tymi potionami, swoją drogą długo nie odrabiał 300
:|

Rozqu 14-01-2008 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vicita (Post 1840216)
Jesli zamiast grzecznie (albo i nie) bawic sie z kolegami na podworku, konwersowac z nowo poznanymi dziewczynami, strzelac bramki pieprzonej avi albo chociazby oddychac pierdolonym czystym powietrzem i cieszyc sie ze mozesz wyjsc z tego zatechlego mieszkania na zewnatrz i rozprostowac nogi ktos woli siedziec po 300h na miesiac (W kazdym razie mowie o EO, Seromontisie, Pskonejocie i innych starych prawdziwych rycerzach) to sori ale mimo wszystko nalezy mu sie kurwa status TANKA. Wastowanie calego tego czasu tylko po to zeby cie nawet srednia grupka 100 lvli zabila? Kazdy z nich zrobil swojego chara w srednio pol roku wcale nie pgujac siedzac 200 h na miech. A ty jako prawdziwa legenda (jeszcze raz zaznaczam nie mowie o LP) nie masz szans wytrwac w boju z takimi nowozrobionymi pajacami? NIe to jest kurwa niesprawiedliwe, CHUJ NIE BALANSACJA 300 LVL NAJT POWINIEN BYC Z ZASADY NIEUJEBALNY BO JEST PIEPRZONA FORTECA i wlozyl w tworzenie tej postaci mnostwo czasu sily i poswiecenia. I TAKIE WYPIRDKI POWINNY GO MAX POCALOWAC PO DUPIE I S*******AC ILE SIL W NOGAC A JAK IM COS NIE ODPOWIADA TO NIECH SAMI KRUWA WBIJA TAKI LVL. Taka sama sytacja ma sie z 300 masterem, powinien kazdego zmiatac z powierzchni ziemi, w koncu jest czarodziejem, okielznal starozytne zywioly i potrafi sie nimi perfekcyjnie poslugiwac.
I jescze slowo o druidach, po to sa 4 profesje zeby byla jakas roznorodnosc, nie powinno sie ich sprowadzac coraz bardziej ku punktowi w kotrym wszystkie stana sie wlasciwie jednolite, nie podoba ci sie ze nie masz ue swym elderem? chuj mnie to bylo brac sorca. wkurzasz sie ze tak latwo zlozyles sie na combo? s*******aj i nastepnym razem wybierz knighta.

W ZAJEBISCIE ASTRONOMICZNYM SKROCIE: tibia od 7.6 ssie

Popieram wypowiedz tego krejzola!!:D jak wpadał sorc wszyscy uciekali:[ a knajt szedł prosto po swoje dobry palladyn zawsze wychodził z opresji a druid dobijał sdkami :| EloS!

Lynx 14-01-2008 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rozqu (Post 1842206)
Popieram wypowiedz tego krejzola!!:D jak wpadał sorc wszyscy uciekali:[ a knajt szedł prosto po swoje dobry palladyn zawsze wychodził z opresji a druid dobijał sdkami :| EloS!

pierdolisz HE HE HE

Lotress 14-01-2008 13:11

Rozqu pierdoli HE HE

Vardesaavre 14-01-2008 13:19

HEh

Marudzicie że knighta osłabili a ku**a jak osłabili sorca to już ku**a se nie pograli i knight taki the best poszliście wtedy na knighty i tylko knight knight i knight exp na botach softy i exp z exura a sorcki trudziły sie żeby nie mieć waste teraz zobaczcie jak to miło a nie tu ku**a żalicie sie z tkaim czymś to na: www.zal.org.pl!!

P.R.O.S.T.O. 14-01-2008 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vardesaavre (Post 1842286)
Marudzicie że knighta osłabili a ku**a jak osłabili sorca to już ku**a se nie pograli i knight taki the best poszliście wtedy na knighty i tylko knight knight i knight exp na botach softy i exp z exura a sorcki trudziły sie żeby nie mieć waste teraz zobaczcie jak to miło a nie tu ku**a żalicie sie z tkaim czymś to na: www.zal.org.pl!!

www.IDZSIEWYZALGDZIEINDZIEJ.pl ....

Pozdro:D!

nokijjjja 14-01-2008 14:48

ladne ma skile, 98/92

Ravi 14-01-2008 14:53

Tu nie ma co się czepiać sposobu leczenia , który taki knight jest aż tak mądry żeby wejść sam w trapa logiczne zapewne będzie zawsze zakończenie jedne i jedyne DED . Nie czepiać sie do update bo balansują postacie wg. postów użytkowników .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:03.