Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Przerwa Techniczna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161449)

bartek-lca1993 16-01-2008 14:15

Thx Cip Soft

No to fajnie dzisiaj ostatni dzien pacc a oni takie cos daja THX CIP SOFT -.-.-.-.-.-:(.-.-.-.-

Surtius 16-01-2008 14:17

Taaa, a dzisiaj mam akurat wolne w robocie...., wbił bym ze 2 lvle xD. Ale niech robią co muszą!
HAIL CIPSOFT!

Daidrax 16-01-2008 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartek-lca1993 (Post 1845939)
No to fajnie dzisiaj ostatni dzien pacc a oni takie cos daja THX CIP SOFT -.-.-.-.-.-:(.-.-.-.-

Nie płacz, kupie ci kredki. ale świecowe?

Tokio_Kenzo 16-01-2008 14:28

Bez Obaw

Ludzie :) .Uspokujcie się B) poniewarz skąd możecie wiedzieć ,że sie w tibi coś zmieni .Może poprosu coś z mapą sie Zrypało i tyle .
Wienc dajcie Se Spokój :]
Pzodrawiam Wszystkich !

Bekaojad13 16-01-2008 14:32

Sorry za niecenzuralne slowa. Pier**DOLOn* Hu**JE Jeba**E Dziwki!X(X(X(X(X(X(Specjalnie zwolnilem sie dzis z lekcji a te HU** musza robic jakies ciul**wo. Jak musza poprawiac jakies ich dane techniczne to niech OD RAZU je zrobia a nie doadaja je potem. KU***WA!!!!!!!!!!X(X(X(X(X(X(X(X(X(

Tokio_Kenzo 16-01-2008 14:35

Omg ...

Żal wy drzecie sie i Wulgarnei sie Wyrarzacie . Otusz to oni hyba także spią i nierobią tego w nocy a poco odrazy te nerwy tzreba poprostu czekać :p . Uwaga Na Cofniecie Serverów ... !
Przesrane jest to Jednak :D Pzodro.

Tokio_Kenzo 16-01-2008 14:40

Bekaojad13 rozumiem Twoją Złość ja Jestem hory I Wiem terz jak to jest Się Nudzić Ale Trudno nic im nieda Sie Zrobicz ...
Także Pozdro dla Ciebie

Evel 16-01-2008 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bekaojad13 (Post 1845989)
Sorry za niecenzuralne slowa. Pier**DOLOn* Hu**JE Jeba**E Dziwki!X(X(X(X(X(X(Specjalnie zwolnilem sie dzis z lekcji a te HU** musza robic jakies ciul**wo. Jak musza poprawiac jakies ich dane techniczne to niech OD RAZU je zrobia a nie doadaja je potem. KU***WA!!!!!!!!!!X(X(X(X(X(X(X(X(X(

"tibija to twoje rzycie"?

zwalniać sie z lekcji zeby pograc gz o0

Elder Nagan 16-01-2008 14:53

A teraz wszyscy do nauki! :)
Ja tam sie xciesze..dzieciaki odpoczna bynajmniej przez chwilke :)

Bekaojad13

\Wez teraz sie poucz xD

Hodal 16-01-2008 14:54

Rotfl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszalek (Post 1845771)
miałem dzis wbić lvl i żal, dzien pacca zmarnowany, kórde jak ja wytrzymam dzien bez tibii -.-

LOL2
Dobije was tibiomaniacy :D Pewnie jak zwykle przedłuży się gdzieś tak o 4h czyli znając życie, może o 20 będą on serwy
A teraz dam wam rade : nie macie w co grać? ściągnijcie sobie jakąs gre z neta jak chorzy jesteście...PLANOWE 6H napewno by wystarczyło...TIBIA TO NIE WSZYSTKO ...

@Koszalek: o ile się nie mylę to pisze się "kurde" jak już :]
Pozdro dla tych co umią się bawić NORMALNIE życiem :P
@up:Elder oni nie odpoczną :D będą ciągle wpisywać te swoje passy myśląc, że przyspieszą ten proces :D albo wyżalać się na forum na "głupich CIP'ów" a przecież bez nich by nie było tej uzależniającej tibii :P

Aevolana 16-01-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex (Post 1845274)
Czy ty jestes debilem?
Czy ty wiesz co znaczy CET?
Czy ty wiesz ze CET znaczy Central Europe Time?
Czy ty wiesz ze w Polsce mamy czas Europy centralnej?
Czy pomyslales zanim napisales posta?

Jesli sie cos nie zgadza co teraz napisalem przepraszam...

Zdjęcie drastyczne oglądasz na własną odpowiedzialnosc
Ukryty tekst:

BRAWO!! Nie wiem czy on poyslal, ale wiem na pewno ze ty nie pomyslales...
po1) nie kazdy musi wiedziec co to znaczy CET
po2) Koniecznie musiales dodac tego Debila???

lukasbochen 16-01-2008 15:01

kurcze , miałem dzisiaj 4 lekcje, myślałem sobie , przyjde do domku, pogram se fajnie w tibie wbije z 2 lvl a tu gówno :( ClipSoft to zawsze umie wyczuć, kiedy mają zawiesić servery , nie mogli tak jutro :( , no ale coż , może wieczorem wbije, chociaż i tak pewnie nie pogram bo bedzie transfer 1 kb/s <<<<<<<< neostrada zapchana (a mam 1mb/s) , pozdro:(

BaxCrow 16-01-2008 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aevolana (Post 1844221)
raczej wątpliwe...powiedzieli by o tym...

Nigdy nie mówią o new servach. Przeważnie nagle pojawia się temat na tibia.com, że powstały nowe servery.

@Topic
Nareszcie dzieci Neo odpoczną od Tibii. Jak tu czytam niektóre osoby to mi się ich żal robi. "Tibia to moje całe życie".
Parodia, ludzie przestańcie myśleć tylko o Tibii.

Saivet 16-01-2008 15:03

"M00sh3 pozab1j4c wi3cej zaj0nczkuff i bende miedz wjenkszy srowd cbul i aex!! A o lewellu jusz nie wspomne bo se ustawje bota tibia uhuh"
Dzieci drogie, oderwijcie sie od tej gry choc na krotka chwile, by sie pospotykac z kumplami, a chociazby wyjsc z psem na spacer. "Przyssani do Tibii, jak Glonojad do szyby w akwarium"

Massterralph 16-01-2008 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obles (Post 1845851)
TIBI !

2. Jak widzę błędy ortograficzne...
Mówię ogólnie o całym forum !
Ktoś kto pisze "muj" albo podobne "krytyczne" błędy nie powinien w ogóle pisać ! Powinien odciąć se kabel od kompa i wsiąść się do nauki ! ;/
No i jeszcze wytłumaczenia: "wczesnie wstalem i nie mysle o pisaniu :P"

Hmmm...
zdaje mi sie, iz tu powinno byc TIBII, gdyz: regula mowi, ze wyrazy odmieniane zakonczone na -ia powinny miec w koncowce -ii, a nie -i.
Co do wyrazow zakonczonych na -ja, odmieniamy -ji.

Przyklad:
Herezja--> herezji mania--> manii
Poezja--> poezji biologia--> biologii
Nie bede juz podawal przykladowych zdan

Co do tematu:
Cipsoft "wspiera nauke" wylaczajac serwery. Z drugiej strony co ja zrobie bez TIBII przez tyle godzin ?:<
Ide na piwo, tak jak mialem to zaplanowane

Elder Nagan 16-01-2008 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hodal (Post 1846055)
LOL2
Dobije was tibiomaniacy :D Pewnie jak zwykle przedłuży się gdzieś tak o 4h czyli znając życie, może o 20 będą on serwy
A teraz dam wam rade : nie macie w co grać? ściągnijcie sobie jakąs gre z neta jak chorzy jesteście...PLANOWE 6H napewno by wystarczyło...TIBIA TO NIE WSZYSTKO ...

@Koszalek: o ile się nie mylę to pisze się "kurde" jak już :]
Pozdro dla tych co umią się bawić NORMALNIE życiem :P
@up:Elder oni nie odpoczną :D będą ciągle wpisywać te swoje passy myśląc, że przyspieszą ten proces :D albo wyżalać się na forum na "głupich CIP'ów" a przecież bez nich by nie było tej uzależniającej tibii :P

To neich wezma kupia sobie nowy outfit "Emo" dostepny na rl life..I neich wezma zlootuja zyletke i sie potna..

Powiadam wam! To byla by wielka radosc dla wszystkich..neich ziemia ciezka wam ebdzie drodzy tibiomaniacy

kapi4572753 16-01-2008 15:15

do huja rysia
od ponad miesiaca niemialem dobrego neta a teraz mam idealnego normalnie wyhujali mnie

nwet to dobrze ze to robia przynajmniej nikt niezostanie hackniety ;/

Hodal 16-01-2008 15:16

Hihihih

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obles (Post 1845851)
Powinien odciąć se kabel od kompa i wsiąść się do nauki

Heh tyle mówiłeś o tych błędach ort. a sam popełniasz ^^
zedytuj se lepiej "wsiąśc" na wziąść ale dobra i tak piszesz poprawnie a nikt idealny nie jest w końcu jesteśmy tylko ludźmi...

@up:o.O "do h**a rysia"? tego jeszcze nie słyszałem :D
@down: weź, bo faktycznie zaczną grać o ile jest na fona ;] niech se dychną tibiomaniaczki :P

ennie 16-01-2008 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hodal (Post 1846055)
LOL2
A teraz dam wam rade : nie macie w co grać? ściągnijcie sobie jakąs gre z neta jak chorzy jesteście...

Alkoholicy na odwyku nawet syrop na kaszel wypiją, byleby wlać w siebie jakieś %%. Zwykła gra może nie wystarczyć- ściągnijcie sobie dzieci Tibie na komórkę i grajcie aż bateria padnie 8o

Trompac 16-01-2008 15:24

Jest powinno być więcej takich rzeczy! Więcej przerw. Wtedy by te wszystkie dzieci neo grac przestaly, tibia samo zło! Narazie ne ima grania więc UDERZ W PUCHARA!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45.