![]() |
Thx Cip Soft
No to fajnie dzisiaj ostatni dzien pacc a oni takie cos daja THX CIP SOFT -.-.-.-.-.-:(.-.-.-.-
|
Taaa, a dzisiaj mam akurat wolne w robocie...., wbił bym ze 2 lvle xD. Ale niech robią co muszą!
HAIL CIPSOFT! |
Cytuj:
|
Bez Obaw
Ludzie :) .Uspokujcie się B) poniewarz skąd możecie wiedzieć ,że sie w tibi coś zmieni .Może poprosu coś z mapą sie Zrypało i tyle .
Wienc dajcie Se Spokój :] Pzodrawiam Wszystkich ! |
Sorry za niecenzuralne slowa. Pier**DOLOn* Hu**JE Jeba**E Dziwki!X(X(X(X(X(X(Specjalnie zwolnilem sie dzis z lekcji a te HU** musza robic jakies ciul**wo. Jak musza poprawiac jakies ich dane techniczne to niech OD RAZU je zrobia a nie doadaja je potem. KU***WA!!!!!!!!!!X(X(X(X(X(X(X(X(X(
|
Omg ...
Żal wy drzecie sie i Wulgarnei sie Wyrarzacie . Otusz to oni hyba także spią i nierobią tego w nocy a poco odrazy te nerwy tzreba poprostu czekać :p . Uwaga Na Cofniecie Serverów ... !
Przesrane jest to Jednak :D Pzodro. |
Bekaojad13 rozumiem Twoją Złość ja Jestem hory I Wiem terz jak to jest Się Nudzić Ale Trudno nic im nieda Sie Zrobicz ...
Także Pozdro dla Ciebie |
Cytuj:
zwalniać sie z lekcji zeby pograc gz o0 |
A teraz wszyscy do nauki! :)
Ja tam sie xciesze..dzieciaki odpoczna bynajmniej przez chwilke :) Bekaojad13 \Wez teraz sie poucz xD |
Rotfl
Cytuj:
Dobije was tibiomaniacy :D Pewnie jak zwykle przedłuży się gdzieś tak o 4h czyli znając życie, może o 20 będą on serwy A teraz dam wam rade : nie macie w co grać? ściągnijcie sobie jakąs gre z neta jak chorzy jesteście...PLANOWE 6H napewno by wystarczyło...TIBIA TO NIE WSZYSTKO ... @Koszalek: o ile się nie mylę to pisze się "kurde" jak już :] Pozdro dla tych co umią się bawić NORMALNIE życiem :P @up:Elder oni nie odpoczną :D będą ciągle wpisywać te swoje passy myśląc, że przyspieszą ten proces :D albo wyżalać się na forum na "głupich CIP'ów" a przecież bez nich by nie było tej uzależniającej tibii :P |
Cytuj:
BRAWO!! Nie wiem czy on poyslal, ale wiem na pewno ze ty nie pomyslales... po1) nie kazdy musi wiedziec co to znaczy CET po2) Koniecznie musiales dodac tego Debila??? |
kurcze , miałem dzisiaj 4 lekcje, myślałem sobie , przyjde do domku, pogram se fajnie w tibie wbije z 2 lvl a tu gówno :( ClipSoft to zawsze umie wyczuć, kiedy mają zawiesić servery , nie mogli tak jutro :( , no ale coż , może wieczorem wbije, chociaż i tak pewnie nie pogram bo bedzie transfer 1 kb/s <<<<<<<< neostrada zapchana (a mam 1mb/s) , pozdro:(
|
Cytuj:
@Topic Nareszcie dzieci Neo odpoczną od Tibii. Jak tu czytam niektóre osoby to mi się ich żal robi. "Tibia to moje całe życie". Parodia, ludzie przestańcie myśleć tylko o Tibii. |
"M00sh3 pozab1j4c wi3cej zaj0nczkuff i bende miedz wjenkszy srowd cbul i aex!! A o lewellu jusz nie wspomne bo se ustawje bota tibia uhuh"
Dzieci drogie, oderwijcie sie od tej gry choc na krotka chwile, by sie pospotykac z kumplami, a chociazby wyjsc z psem na spacer. "Przyssani do Tibii, jak Glonojad do szyby w akwarium" |
Cytuj:
zdaje mi sie, iz tu powinno byc TIBII, gdyz: regula mowi, ze wyrazy odmieniane zakonczone na -ia powinny miec w koncowce -ii, a nie -i. Co do wyrazow zakonczonych na -ja, odmieniamy -ji. Przyklad: Herezja--> herezji mania--> manii Poezja--> poezji biologia--> biologii Nie bede juz podawal przykladowych zdan Co do tematu: Cipsoft "wspiera nauke" wylaczajac serwery. Z drugiej strony co ja zrobie bez TIBII przez tyle godzin ?:< Ide na piwo, tak jak mialem to zaplanowane |
Cytuj:
Powiadam wam! To byla by wielka radosc dla wszystkich..neich ziemia ciezka wam ebdzie drodzy tibiomaniacy |
do huja rysia
od ponad miesiaca niemialem dobrego neta a teraz mam idealnego normalnie wyhujali mnie nwet to dobrze ze to robia przynajmniej nikt niezostanie hackniety ;/ |
Hihihih
Cytuj:
zedytuj se lepiej "wsiąśc" na wziąść ale dobra i tak piszesz poprawnie a nikt idealny nie jest w końcu jesteśmy tylko ludźmi... @up:o.O "do h**a rysia"? tego jeszcze nie słyszałem :D @down: weź, bo faktycznie zaczną grać o ile jest na fona ;] niech se dychną tibiomaniaczki :P |
Cytuj:
|
Jest powinno być więcej takich rzeczy! Więcej przerw. Wtedy by te wszystkie dzieci neo grac przestaly, tibia samo zło! Narazie ne ima grania więc UDERZ W PUCHARA!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45. |