Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Gustaw_konrad 18-01-2008 19:38

@Carlos
Jezeli tak odbierasz to co napisali na forum tzn ze wierzysz tez twoim kolegom z gildii ze sharuja ta? :)

@Aphydioon
Uwaznie interpretuj slowa, a potem napisz cos sensownego, a jak chcesz sie poklucic pisz na priv, bo szkoda zajmowac miejsce na forum.

Torpeter 18-01-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Car-los (Post 1850146)
Wezcie przestancie mowic ze Rise to gildia pekerow i ze zabijamy swoich w ogole wszystko co najgorsze=Rise.Przestancie sie zalic nad nasza wojna i w ogole co was to obchodzi za co Keeph padl.Jesli nam nie pomagacie to nie musicie wszystkiego wiedziec.My juz z nim mamy all wyjasnione i pasuje.Kase mu oddalismy za bless ma juz zrobiony bp na wojne i bawimy sie dalej :D Fakt glupio wyszlo ale juz za pozno zeby sie teraz żalic.

My dobrze wiemy, ze ta wojna na morganie to taka troche wojna na wytrwanie bo oni maja tyle kasy ze moga sie tutaj bic rok albo i wiecej.
Na morganie juz nigdy nie beda rzadzic polacy bo to wiadomo, ze sie nie zbierzemy razem w kupe i nie wyrzucimy hiszpanow bo zawsze zostana jakies gildie neutral ktore mowia "My sie nie bijemy bo mamy kumpli po obu stronach i nie wiadomo do kogo dojsc".

I najwazniejsze jest to, ze do nas dochodza ludzie ktorzy chca pomoc a nie dlatego ze ktos im za to placi :D

~~signed
noo raczej tyyyyy nie płaczcie tak plx ;( chuj na to kłade bo i tak damy rade

Tensz-in 18-01-2008 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 1850158)
@Carlos
Jezeli tak odbierasz to co napisali na forum tzn ze wierzysz tez twoim kolegom z gildii ze sharuja ta? :)

Tiaa a Oath to sami poprawni tibijczycy. Nie robcie z siebie glupa gdy kazdy wie ze w Oath kazdy ma pasy do kazdego. Pierdolenie o Chopin'ie znalazla sie wszechpotezna, honorowa i sprawiedliwa gildia Oath.................................po ch*ju.

Llein 18-01-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1850181)
Tiaa a Oath to sami poprawni tibijczycy. Nie robcie z siebie glupa gdy kazdy wie ze w Oath kazdy ma pasy do kazdego.

AHAHAHAHAH ROZJEBALES MNIE CZLOWKIEKU.

Arturo Soprano 18-01-2008 20:49

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1988451

Wspolnie ustalaliscie te paymenty czy Vic sam to zrobil? Kto by chcial placic :p.

Gogar 19-01-2008 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1849916)
@Arvena Lothlorien

Skoro dalej jest w gildi to chyba znaczy ze nie zywi urazy do nich i tyle nie wiem po co to komentujesz w taki sposob.

btw. Jesli jest ktos zainteresowany kupnem Pacca za kase w tibi niech napisze;p tak sie sklada ze jestem w posiadaniu 2 Premium ,a sam mam ponad 100 dni + na swoim acc.

Osobiście nie polecam kupować premmy od Fureyki. Złodziejka jebana ; )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaaro (Post 1849834)
Gz fragów obu stronom ;) a te nieporozumienia to brechciarskie ;D swoich biją, a później ramie w ramie walczą :D gz ^.-
GL obu stronom

Ty się mały gnojku zamknij :dd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victeron
Cabal Executioner 350k
(...)
Nashgan 250k

Ehh, jedni z best friendów z Morgany hunted... Nash to tam jeszcze chuj, bo new owner, ale Cabal ;f

Xaaro 19-01-2008 00:27

...

"gogar" cicho bądź

@topic
Oath i Avis dzis nadrobilo fraga ;D gz

Knobik 19-01-2008 00:35

Szkoda ze teraz Oath boi sie na open wyjsc ;|

pzdr.

Torpeter 19-01-2008 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knobik (Post 1850679)
Szkoda ze teraz Oath boi sie na open wyjsc ;|

pzdr.

A no boją... ale co zrobisz :/ oni wojne chca wygrać walczac na forum i snejkami w grze na nas a na openki to sie boja chyba ze nagle sie all logója u nich czekaja 5 min i szybko do pz i mówia ze my Chickeny ... NO COMENT.

Kafffffar 19-01-2008 07:59

Witajcie :) Najnowsze wiesci ;)

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1990510

A po Polskiemu ;)

Marelw the Wolf,
Kacper Lobin,
Bercik the Wolf,
Feyrety The Wolf,
Cinek Niszczyciel ,
Ederu ,
I Ja
Dzisaj oficjalnie dochodzimy do wojny ;) Oczywiscie do Rise
Oto maly prezent na dobry poczatek

Solle'Steinhold
Jan 19 2008, 06:11:29 CET Killed at Level 146 by Feyrety The Wolf and by Marelw the Wolf

Akcja zostala zrobiona w tajemnicy nawet przed czlonkami Rise;d Nieskromnie sie pochwale ze byla ona prowadzona przeze mnie :D

Malo braklo padl by tez sathoz;p a jak bysmy wstali o ustalonej godzinie glebe zaliczyli by Dorlik i Mortana bo expili na behe :)

Niedlugo dam wmv z fragiem bo reca niestety nie moge wam pokazac ;p

Chcialem jeszcze przeprosic kumpli z Rise ze tak dlugo na mnie musieliscie czekac;* Ale najwazniejsi wiedzieli juz pierwszego dnia wojny ze dojde tylko musze wbic 100lvl i dali mi taka mozliwosc.

Wszystko co mowilem Oath i Avis bylo rezyserowane i skrupulatnie przemyslone zebym mogl spokojnie wbic 100 lvl ;p Troche mnie to kosztowalo patrzenie jak kumple walcza ale mysle ze warto bylo poczekac ;)

Btw. Arcy przelalem Ci kase do banku (wiesz za co)

Fidosek 19-01-2008 09:04

wkoncu :)

........

Car-los 19-01-2008 10:11

Jaaaaaaazda :D

Gz chlopaki akcji dzis ;)

BorucaoO 19-01-2008 10:55

No i gites, gratz akcji.
Hail Dark Wolfs xD

SirAravras 19-01-2008 11:39

Kurcze teraz kiedy doszli nastepni gracze to zaczynam współczuć kolesiom z Oath i ich wasali - niefajnie miec postać i nie móc nia grać bo hunted 4 ever przez taką gildie.
Jak mi przykro ;(
Gratuluję fragensa !!!

Fureyka 19-01-2008 13:21

Jestesmy totalnie zaskoczeni! Nie wiedzielismy, ze Ty, Twoja 100% neutral gildia i Cinek, ktory siedzi na vencie oraz niektore wolfy dojda do Rise :o:o:o

Coz za niespodzianka!

Nie ...

Kafffffar 19-01-2008 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1851223)
Jestesmy totalnie zaskoczeni! Nie wiedzielismy, ze Ty, Twoja 100% neutral gildia i Cinek, ktory siedzi na vencie oraz niektore wolfy dojda do Rise :o:o:o

Coz za niespodzianka!

Nie ...

8o8o8o

Napewno to byla niespodzianka dla solle ^^

Noname18 19-01-2008 13:30

Oj szkoda ze Cinek doszedles do tej wojny, naprawde szkoda :(

Zabster 19-01-2008 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1851232)
8o8o8o

Napewno to byla niespodzianka dla solle ^^

Bez kitu XD

haha gz akcji =]

Knobik 19-01-2008 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1851236)
Oj szkoda ze Cinek doszedles do tej wojny, naprawde szkoda :(

tylko sie nie popłacz :)

Victeron 19-01-2008 14:18

Ja też mam pare niespodzianek dla Rise i dla Oath :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19.