![]() |
@Carlos
Jezeli tak odbierasz to co napisali na forum tzn ze wierzysz tez twoim kolegom z gildii ze sharuja ta? :) @Aphydioon Uwaznie interpretuj slowa, a potem napisz cos sensownego, a jak chcesz sie poklucic pisz na priv, bo szkoda zajmowac miejsce na forum. |
Cytuj:
noo raczej tyyyyy nie płaczcie tak plx ;( chuj na to kłade bo i tak damy rade |
Cytuj:
|
Cytuj:
AHAHAHAHAH ROZJEBALES MNIE CZLOWKIEKU. |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1988451
Wspolnie ustalaliscie te paymenty czy Vic sam to zrobil? Kto by chcial placic :p. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
...
"gogar" cicho bądź
@topic Oath i Avis dzis nadrobilo fraga ;D gz |
Szkoda ze teraz Oath boi sie na open wyjsc ;|
pzdr. |
Cytuj:
A no boją... ale co zrobisz :/ oni wojne chca wygrać walczac na forum i snejkami w grze na nas a na openki to sie boja chyba ze nagle sie all logója u nich czekaja 5 min i szybko do pz i mówia ze my Chickeny ... NO COMENT. |
Witajcie :) Najnowsze wiesci ;)
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1990510 A po Polskiemu ;) Marelw the Wolf, Kacper Lobin, Bercik the Wolf, Feyrety The Wolf, Cinek Niszczyciel , Ederu , I Ja Dzisaj oficjalnie dochodzimy do wojny ;) Oczywiscie do Rise Oto maly prezent na dobry poczatek Solle'Steinhold Jan 19 2008, 06:11:29 CET Killed at Level 146 by Feyrety The Wolf and by Marelw the Wolf Akcja zostala zrobiona w tajemnicy nawet przed czlonkami Rise;d Nieskromnie sie pochwale ze byla ona prowadzona przeze mnie :D Malo braklo padl by tez sathoz;p a jak bysmy wstali o ustalonej godzinie glebe zaliczyli by Dorlik i Mortana bo expili na behe :) Niedlugo dam wmv z fragiem bo reca niestety nie moge wam pokazac ;p Chcialem jeszcze przeprosic kumpli z Rise ze tak dlugo na mnie musieliscie czekac;* Ale najwazniejsi wiedzieli juz pierwszego dnia wojny ze dojde tylko musze wbic 100lvl i dali mi taka mozliwosc. Wszystko co mowilem Oath i Avis bylo rezyserowane i skrupulatnie przemyslone zebym mogl spokojnie wbic 100 lvl ;p Troche mnie to kosztowalo patrzenie jak kumple walcza ale mysle ze warto bylo poczekac ;) Btw. Arcy przelalem Ci kase do banku (wiesz za co) |
wkoncu :)
........ |
Jaaaaaaazda :D
Gz chlopaki akcji dzis ;) |
No i gites, gratz akcji.
Hail Dark Wolfs xD |
Kurcze teraz kiedy doszli nastepni gracze to zaczynam współczuć kolesiom z Oath i ich wasali - niefajnie miec postać i nie móc nia grać bo hunted 4 ever przez taką gildie.
Jak mi przykro ;( Gratuluję fragensa !!! |
Jestesmy totalnie zaskoczeni! Nie wiedzielismy, ze Ty, Twoja 100% neutral gildia i Cinek, ktory siedzi na vencie oraz niektore wolfy dojda do Rise :o:o:o
Coz za niespodzianka! Nie ... |
Cytuj:
Napewno to byla niespodzianka dla solle ^^ |
Oj szkoda ze Cinek doszedles do tej wojny, naprawde szkoda :(
|
Cytuj:
Bez kitu XD haha gz akcji =] |
Cytuj:
tylko sie nie popłacz :) |
Ja też mam pare niespodzianek dla Rise i dla Oath :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |