![]() |
Cytuj:
@Topic 4w5, opis raczej pasuje, choć pod koniec opisany jest już inny typ charakteru od mojego. Cieszę się, że jestem w jednym rządku z gejem bez ucha i Cobainem samobójcą. :) Wspomnę też o Deppie, bo to jeden z moich ulubonych aktorów. |
1w2, zgadza się.
|
5w4
Ukryty tekst:
|
4w5 kiedys rozwiazywalam ten test i chyba to samo wyszlo, ale reki sobie uciac nie dam
|
Cytuj:
|
7w6 :P
Dla mnie pasuje |
Cytuj:
Opisales tam jaki chcialbys byc, albo nawet stronki nie otworzyles i nas w c*ula robisz @Down Strone wczesniej podalem test ktory w moim przypadku okazal sie trafny I wczesneij tez napisalem ze ten test podany jest glupi i bezsensu, czyz nie? ;> |
@up
Myślisz że takie testy muszą mówić prawdę? Mylisz się. Z tego co widzę połowie osób wychodzi 5w4 więc jakieś to gópie. |
Siódemka ze skrzydłem sześć: 7w6 - "Komik"
Nie bardzo. Pasuje jedynie pierwsza część opisu... Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Rzal i bul... Chyba mnie nie zrozumiales ^^ Dla takich jak ty polecam www.tibia.org.pl Tam mozesz po kims jechac do woli, jeszcze jakis mod sie przylaczy... |
Slay to stary wyjadacz. Jego się nie pozbędziesz, tym bardziej nie pójdzie na torg. ;)
|
6 xd lojalista;p
|
nie popieram tego typu testow, jestem przeciwny zbiorowemu opisywaniu osobowosci poszczegolnych jednostek, ale Enneagram jest akurat zaskakujaco trafny : ] Jesli komus nie wychodzi, to prawdopodobnie nie wina samego Enneagramu, a osoby ktora go wypelnia - brak akceptacji, podwojna osobowosc(zewnetrzna i wewnetrzna), idealizowanie samego siebie czy cokolwiek innego ;p
|
Cytuj:
|
4w5 - "Włóczęga"
W sumie sporo prawdy, na pewno zbyt trafne, żeby mogło być zwykłą lipą. |
Cytuj:
@top 7w6 czy coś... trafność napisana wcześniej. No, ale wdg. całej masy netowych testów należę do 2% ludzi "myślących inaczej" :P |
@Up
Ja juz sie nagadalem w tym temacie... Nawet bardziej wiarygodny test podalem :> ( http://www.homo21.com.pl/sprawdz1_05.html ) |
W tym teście co mi Neflonde podał wyszedł mi:
Ukryty tekst:
W sumie podobny wynik co w moim : P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |