![]() |
Cytuj:
|
Filmik ciekawy pobij sobie lich hell tam tez ciekawie
Etoric zalosny jestes nagraj cos dopiero krytykuj ^^ |
Cytuj:
|
Erotic przestań się wypowiadać na temat na który nic nie wiesz wbij więcej expa przy takim samym czasie i przy takim waste i dopiero sie wypowiadaj.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hunt naprawde dobry , zajebsita miejscowa tylko trzeba uwazac na liche i banshee i kontrolowac resp caly czas bo mozna sie wbic w niezle gowno..... xD
|
Aha mam jeszcze jedno pytanie do autora filmu... Zakladam ze nie expisz tak na codzien ? xD Bo waste okolo 7 k miales ;/ Szybki exp ale dla bogatszych... A na codzien gdzie expisz ?
|
Gz film fajny :p
Ej Etoric od kiedy forum jest od krytykowania każdego ? :/ |
Cytuj:
|
Etoruś aj low juuuu ! :*:*:* <<<<<<3
|
expie na bonebeast island czasamy ancient scaraby bo zawsze na +
|
Wszystko by było fajnie jak by nie to że film z tego tomba dałem miecha temu...
Jeden z -1 za TP Drugi z -2 za TP Potem widziałem tylko następne filmiki z tego tomba identycznie takie jak moje...... domyślam się również że biłeś tylko > stronę bo inaczej się nie pyla... A co do pytań gdzie mogę expić Xxx lvlem to lamerstwo.... Nie wiesz gdzie iść by się opłacało , był dobry lot? Idź zobacz a nie durne pytania zadajesz... |
aha i chcialem dodac jeszcze jedna rzecz ze bez enchanted spearow neima co tam raczej isc znaczy ciezej jest i wieksze waste bo tzreba gonic ganiac te nekrosy clay czas co jest niemalym utrudnieniem..... btw. gdzie jest bonebeast island ? bo nei bardzo czaje xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |