Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Aata Arhari - PA Ile to jeszcze bedzie trwac ? (wywalanie z expowisk) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=163214)

Lorden 27-01-2008 23:13

Dobra juz jest po dobranocce ide spac . Jutro bede i odpowiem na wszelakie żenujące pytania skierowane w moją strone ;) . Pozdro

Thuygioshok 27-01-2008 23:38

22:33 Edus Lythex [17]: Zapraszam Na Konkurs!! Tibia Hunted Organizuje Super Konkurs, Nagroda To Miedzy Innymi Laptop, 90 Dni Pacca I Wiele Wiele Innych! http://www.tibia-hunted-konkurs.go.pl/

mam nadzieje ze beda jeszcze wolne miejsca:confused:

temat jest do zamkniecia pa jest bylo i bedzie a za pisanie na forum najwyzej ci podniosa payment

Filush 28-01-2008 00:25

Pierwszy raz widze typa który żali sie na PA jednoczesnie zgrywajac kozaka ktory wyjechal do Irlandi na budowe. Próbuje tworzyć bardzo rozwiniete zdania i oblewać je słowami "unikalna formuła" a jednoczesnie robiac bledy ortograficzne. No i organizuje wojne jak green djin quest.

Ciekawa osobowość. Nie zamykać tematu, robi sie ciekawie...

Haselbanik 28-01-2008 01:09

Heheheheehehehehehehehehehehehehehehehehe

Haselbanik 28-01-2008 01:20

Bawi mnie to ze ludzie nazywaja Lukiego PA . On robi wszystko zeby nie bylo PA ale oczywiscie i tak kazdy powie ze LUKI TO PA zal.br ...

hahahahahahahahahahaahhaahah

Doom Terror 28-01-2008 01:41

ahahahah detektyw sledczy Mihau Lópa znany w tibijskim swiatku jako Boroth Flam rozwiklal cala zagadke xD nie no temat do wyjebania ;p

Thuy~ nie mam sily na referat ;p

czerwony aka down* nie wyganiaj mnie plz,dopiero przyszedlem z dworu zazyc troche no lajfu i chce sie poczuc jak barwny element naszej wielkiej tibijskiej rodziny :cup: a wlasnie slyszalem ze masz nocne mazy dlatego taki nerwowy jestes :*

korzystajac z okazji...
00:59 Rycerski Cinek [34]: 00:58 Bobek Kozak [1]: jeste
00:59 Rycerski Cinek [34]: to ty?

Nacpany_Wlodek 28-01-2008 01:42

@ap
Weź wyjdź.

gigoro 28-01-2008 08:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1867159)
Pierwszy raz widze typa który żali sie na PA jednoczesnie zgrywajac kozaka ktory wyjechal do Irlandi na budowe. Próbuje tworzyć bardzo rozwiniete zdania i oblewać je słowami "unikalna formuła" a jednoczesnie robiac bledy ortograficzne. No i organizuje wojne jak green djin quest.

Ciekawa osobowość. Nie zamykać tematu, robi sie ciekawie...

No to mnie rozwalilo :"DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dobra, ja juz nie bede odswiezal tego tematu, bo zaraz i tak zostanie zamkniety. W sumie fajnie sie bylo posprzeczac.

Ah i btw, Lorden z tibiaforum = [CHAR]Lord Bilu[/CHAR]. Proof tu.

Xou_AzoK 28-01-2008 13:18

Zal

i dlatego nie gram na arcanii wprawdzie mam tak kumpli z RL ale co to da jak i tak darmowy hunted bedzie

Haselbanik 28-01-2008 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xou_AzoK (Post 1867565)
i dlatego nie gram na arcanii wprawdzie mam tak kumpli z RL ale co to da jak i tak darmowy hunted bedzie

Arcania jest bardzo spokojnym serwerem :)

Lafa 28-01-2008 15:14

Lord Bilu ma 85 lvl a ten z ssa 104 :O? xD

Thuygioshok 28-01-2008 15:36

ss to fake, kazik ma racje, aata zupelnie inaczej pisze :D

Picinhoxs 28-01-2008 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1867263)
@ap

Boże jeszcze nigdy niepojawil sie usmiech na mojej twarzy jak wlodek tego uzyl /o/

Picinhoxs 28-01-2008 16:13

Kazik nie jestem pewnien czy to jest Lord Bilu znalem bila jeszcze jak mial78lv wtedy hacked i sellnol chara wiec lordem nie gra ten gosc z forum kupil chara? Ale aata i tak wie lepiej ;s

Lorden 28-01-2008 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1867811)
Kazik nie jestem pewnien czy to jest Lord Bilu znalem bila jeszcze jak mial78lv wtedy hacked i sellnol chara wiec lordem nie gra ten gosc z forum kupil chara? Ale aata i tak wie lepiej ;s

Popieram ;) , czysta prawda.. Jak już pędzicie w moją historie to miałem jeszcze kilka charów 50 + lvl ;)

Lorden 28-01-2008 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1867758)
ss to fake, kazik ma racje, aata zupelnie inaczej pisze :D

Z tego co wiem nie znasz Aaty , ale może twoja imaginacja jest wyższa od samego rozumu :D

Lorden 28-01-2008 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Haselbanik (Post 1867696)
Arcania jest bardzo spokojnym serwerem :)

Gdybym był graczem najlepszej gildi na serverze też bym miał takie same zdanie ;) To co teraz napisałeś jest dowodem , że nie widzicie zła które sami tworzycie .

Lorden 28-01-2008 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1867078)
22:33 Edus Lythex [17]: Zapraszam Na Konkurs!! Tibia Hunted Organizuje Super Konkurs, Nagroda To Miedzy Innymi Laptop, 90 Dni Pacca I Wiele Wiele Innych! <link>

mam nadzieje ze beda jeszcze wolne miejsca:confused:

temat jest do zamkniecia pa jest bylo i bedzie a za pisanie na forum najwyzej ci podniosa payment

Od zamykania tematów jest administrator forum, Ty nim nie jesteś i na pewno nie bedziesz ;(

PS Podaj mi jeden powód aby ten temat został zamknięty ? Czyżby zakrycie prawdy ? Jest to temat informacyjny więc zamknięcie go wiąże się z ukryciem rzeczywistości panującej na Arcani

Dodam na rozluźnienie , że link, który podałeś w powyższym poście jest nielegalny . Prowadzi przede wszystkim do banicji konta na forum oraz do odpowiedzialności cywilno karnej (KK)

LoluU$ 28-01-2008 18:04

@ap
pwn3d, own3d srown3d i sobie literki dobierz...
tak jak boroth mowi... popatrz sobie na twoja godzine i godzine "smierci" Aaty i ja tez watpie ze tak szybko odrobil ; O

own3d... fajne masz wypowiedzi .. mieszkasz w Tybecie ~ ? w jednej wypowiedzi powiedziales cos wspaniałego !!!!!!11one RAZ !
Cytuj:

Szacunek do osoby jako osoby a szacunek do postaci w grze to co innego
mistrzuniu muj kohany !1raz... JEZ(-)ELI ktos ma postac w tibi... to sie szanuje tego kogos tak jak ludzia... przeciez bot nie gra 24/7 ^^(szkoddaaaa) jestes moim mastah po Bedurionie

@ktos(?)milo slyszec ze jestem jakis fajny, "choc co 5 min placi" : )
@ten z jakiem
kims ty !? PW

gigoro 28-01-2008 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lorden (Post 1868038)
Z tego co wiem nie znasz Aaty , ale może twoja imaginacja jest wyższa od samego rozumu :D

Z tego, co wiem to Ty Aaty tez nie znasz :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30.