![]() |
Przepraszam, że się wtrącam, ale...
Ech. I tak mnie nikt nie posłucha. No ale. Nie wiem, może się nie znam, ale w nazwie tematu nie ma nic na temat "kłócimy się kto elita kto noob itd.!!!". Więc? Wszystkie wasze wypowiedzi ( moja też teraz jest "nieodpowiednia" ) są spamem. Chcecie się posprzeczać? Zapraszam na PW, PM, GG, czat czy cokolwiek. Ale na litość....nie w temacie o fake'u. Wracając do fake'a. Cóż...Jest taki sobie, nawet nie ma w nim nic śmiesznego, no ale. Dam ci te 2/10, bo "coś" zrobiłeś. Teraz to doszlifuj i będzie...może...dobre. Do autora fake'a: Musisz nauczyć się przyjmować krytykę. Nie każdemu musi się podobać to, co zrobiłeś. Gdyby każdy akceptowałby wszystko, świat byłby...hmm...Może lepszy? A może i gorszy? Cóż...ale do tego czasu jeszcze długa droga. Jesteś nowy, rozumiem - chcesz być oceniany nie za surowo, ale to nie powód aby krzyczeć na każdego, komu się nie podoba twój fake. Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie. Dziękuję. Nie ma za co. |
Na tym forum to tylko bluzgać się umieją.
|
@up
Trafne stwierdzenie. @Matox Cytuj:
@Orog rzal.zjednoczone-emiraty-arabskie @down Oczywiście o ciebie chodzi ,tak? |
ehh...pojeb*** dziecko podnieca się że napisało jakąś zjebaną wersje żalu...
@up Nie? ty. @down Ty też. |
|
Cytuj:
@down - ej, jakbyś ty i inni nie mówili "denne" itp., tylko próbowali tak jak ja rozkrecic topic, to by było fajnie. |
lol nikt prawie fejka nie komentuje tylko klotnie klotnie klotnie
DELETE TOPIC GROOOOOOOOOOOOOOOOOAR |
Cytuj:
|
Moze prolog ci nie wyszedl aledaj 1 part zobaczymy co bedzie...
|
Klołz Topik plax0r!!!!1111111oneoneonejedenjedenjeden
Aha i Tibia-Man : WARN ZA PODPIS! 29 kb! |
@up
29 kb ? !@? on waży 292.13 kb ;] xD @Topic wy gadacie w tym temacie bo nie macie gdzie indziej spamować ? x.x dajcie spokój chcecie zamknięcie tematu a sami cały czas piszecie posty |
Cytuj:
|
to jest gz :)
|
@up jaki...
|
Dosyć dobre.
|
Nie przejmuj się, rób dalej. Z czasem nauczysz się rozśmieszać.
|
nie odswiezaj tego glupiego tematu
|
Rób dalej!
Czekam na kolejnego parta! 8/10 |
Lol
Fake jest lepszy niz moj a wy jedziecie go wiecej niz mnie zal.
a ja tera mu dam 10/10 i co? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57. |